Tietoja yhteistyökumppanin sijaintilaajennuksista

Jos myyt tuotteitasi kauppaketjuissa, voit käyttää yhteistyökumppanin sijaintilaajennuksia. Niiden avulla voit tavoittaa kuluttajia silloin, kun he miettivät, mitä he haluavat ostaa ja missä asioida. Yhteistyökumppanin sijaintilaajennukset auttavat heitä löytämään lähialueen kaupat, joissa tuotteitasi myydään.

Tässä artikkelissa on yhteistyökumppanin sijaintilaajennusten kuvaus. Lisätietoja niiden määrittämisestä on kohdassa Yhteistyökumppanien sijainnit näyttävien laajennusten käyttäminen.

Huomioitavaa

Yhteistyökumppanien sijainnit näyttävät laajennukset ovat tällä hetkellä saatavilla vain tietyissä maissa sijaitseville kauppaketjuille ja autokauppiaille. Näet kyseiset maat luomalla yhteistyökumppanien sijainnit näyttävän laajennuksen.

Näin ne toimivat

Näin voit saada hakuverkostossa uusia asiakkaita yhteistyökumppanien sijainnit näyttävien laajennusten avulla:

1. Joku hakee tuotetta Googlessa.

2. Hän näkee mainoksesi, jossa käytetään yhteistyökumppanin sijaintilaajennusta.

3. Kuluttaja näkee lähimmän tuotteitasi myyvän kaupan osoitetiedot tai sijainnin kartalla.

4. Mobiililaitetta käyttävä kuluttaja voi saada reittiohjeet kauppaan mainosta napauttamalla.

5. Kuluttaja suuntaa saman tien kauppaan ja ostaa tuotteesi.

Näin voit saada uusia asiakkaita Display-verkostossa tai YouTubessa yhteistyökumppanien sijainnit näyttävien laajennusten avulla:

1. Kohdistusehtosi täyttävä henkilö selaa verkkosivustoja tai sovelluksia Display-verkostossa tai katsoo videoita YouTubessa.

2. Henkilö on lähellä aluetta, jossa tuotettasi myydään, tai on osoittanut olevansa kiinnostunut alueesta.

3. Näytämme Display-mainoksesi tai videomainoksesi, jossa käytetään yhteistyökumppanien sijainnit näyttävää laajennusta. Myös yrityksesi kuvat, aukioloajat ja kauppojen sijainnit näkyvät mainoksessa.

4. Henkilö näkee mainoksen, klikkaa reittiohjeita ja suuntaa tuotettasi myyvään kauppaan.

Käyttötarkoitus

Yhteistyökumppanin sijaintilaajennuksilla valmistajat, joiden tuotteita on suurten kauppaketjujen valikoimissa, voivat auttaa ihmisiä löytämään näitä tuotteita myyviä lähiseudun kauppoja. Jos haluat mainostaa yrityksesi toimipaikan sijaintia, käytä näiden laajennusten sijaan tavallisia sijaintilaajennuksia.

Helppo käyttöönotto

Jos haluat ottaa yhteistyökumppanien sijainnit näyttävät laajennukset käyttöön Google Adsissa, siirry Laajennukset-sivulle ja lisää uusi yhteistyökumppanien sijainnit näyttävä laajennus tilitasolla. Määritä sitten kauppaketjut, joissa tuotteitasi myydään – ja me hoidamme loput.

Kun olet lisännyt yhteistyökumppanien sijainnit näyttävät laajennukset tilitasolla, valitsemasi jälleenmyyjät voidaan näyttää kaikissa kyseisen tilin kampanjoissa ja mainosryhmissä. Jos haluat määrittää, mitä yhteistyökumppanien sijainnit näyttäviä laajennuksia näytetään tiettyjen kampanjoiden tai mainosryhmien yhteydessä, luo haluamallesi kampanjalle tai mainosryhmälle uusi yhteistyökumppanien sijainnit näyttävä laajennus. Toisin kuin tavalliset sijaintilaajennukset, yhteistyökumppanien sijainnit näyttävät laajennukset eivät edellytä tilin linkittämistä Google My Business ‑tiliin.