Fjern utvidelser

Utvidelser brukes for å legge til bedriftsinformasjon i annonsene dine. Dette gjør dem som regel mer effektive. Hvis du imidlertid vil fjerne utvidelser, kan du følge veiledningen i denne artikkelen.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Manuelle utvidelser

For å fjerne manuelle utvidelser fra kampanjer, merk av til venstre for de aktuelle utvidelsene, og klikk på Slett. Hvis du fjerner en utvidelse fra én kampanje, fjernes den ikke fra andre kampanjer.

Automatiske utvidelser

Hvis du slår av automatiske utvidelser, blir de ikke vist sammen med annonser i den aktuelle kontoen. Dette gjelder imidlertid ikke for automatiske anropsutvidelser og meldingsutvidelser.*

Gjør følgende for å slå av automatiske utvidelser:

1. Logg på AdWords-kontoen din.

2. Klikk på Annonseutvidelser-fanen.

3. Velg Rapport om automatiske utvidelser på «Se»-rullegardinmenyen.

4. Klikk på Alternativer for automatiske utvidelser (avansert).

5. Klikk på Endre ved siden av «Vis alle automatiske utvidelser for denne kontoen».

6. Klikk på Ekskluder bestemte automatiske utvidelser for denne kontoen.

7. Merk av for den automatiske utvidelsen du vil slå av.

8. Klikk på Lagre.

*Når du slår av automatiske anrops- eller meldingsutvidelser, kan ikke nye automatiske utvidelser opprettes, men eksisterende automatiske utvidelser kan fortsatt vises med annonsene dine. Hvis du vil fjerne eksisterende anrops- eller meldingsutvidelser, går du til «Annonseutvidelser»-fanen, velger «Anropsutvidelser» eller «Meldingsutvidelser» og fjerner numrene du ikke vil vise.

Linker til beslektet innhold