Fjern utvidelser

Utvidelser brukes for å legge til bedriftsinformasjon i annonsene dine. Dette gjør dem som regel mer effektive. Hvis du imidlertid vil fjerne utvidelser, kan du følge veiledningen i denne artikkelen.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Manuelle utvidelser

Slik fjerner du en manuell utvidelse fra kampanjen din:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen, og klikk deretter på Utvidelser øverst på siden.
  3. Merk av til venstre for utvidelsen(e), og klikk på Endre på den blå stripen.
  4. Velg Fjern på rullegardinmenyen.

Selv om du fjerner en utvidelse fra én kampanje, fjernes den ikke fra andre kampanjer.

Automatiske utvidelser

Med automatiske utvidelser kan du oppnå bedre annonsekvalitet ved å ta med informasjon om bedriften din eller endre formatet på annonsen. Automatiske utvidelser blir vist i tekstannonser hvis Google Ads-systemet anslår at utvidelsene kan føre til bedre annonseresultater.

Hvis du slår av en automatisk utvidelse, blir den ikke vist sammen med annonsene i den aktuelle kontoen.

Slik slår du av en automatisk utvidelse:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen, og klikk deretter på Automatiske utvidelser øverst på siden.
  3. Klikk på menyen med tre prikker til høyre, og velg deretter Avanserte alternativer.
  4. Velg Slå av bestemte automatiske utvidelser, og velg hvilken utvidelse som skal slås av.
  5. Velg årsaken til at du slår av utvidelsen, og legg til ytterligere kommentarer.
  6. Klikk på Slå av.

Merk

Når du slår av automatiske anrops- eller meldingsutvidelser, kan du ikke opprette nye automatiske utvidelser. Eksisterende automatiske utvidelser kan imidlertid fortsatt bli vist med annonsene dine.

Linker til beslektet innhold