Laajennusten poistaminen

Laajennusten avulla mainoksiisi lisätään yritystäsi koskevia tietoja, mikä yleensä parantaa mainostesi tehokkuutta. Jos kuitenkin haluat poistaa laajennukset, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Manuaaliset laajennukset

Jos haluat poistaa manuaalisen laajennuksen kampanjastasi, valitse laajennuksen vasemmalla puolella oleva valintaruutu ja klikkaa Poista. Laajennuksen poistaminen yhdestä kampanjasta ei poista sitä muista kampanjoista.

Automaattiset laajennukset

Jos automaattinen laajennus poistetaan käytöstä, sitä ei näytetä tilin minkään mainoksen yhteydessä. Tämä ei koske automaattisia puhelu- eikä viestilaajennuksia.*

Voit poistaa automaattisen laajennuksen käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.

2. Klikkaa Mainoslaajennukset-välilehteä.

3. Valitse avattavasta Näytä-valikosta Automaattisten laajennusten raportti.

4. Klikkaa Automaattisen laajennuksen valinnat (tarkennettu).

5. Klikkaa Näytä kaikki tämän tilin automaattiset laajennukset ‑kohdan vierestä Muokkaa.

6. Klikkaa Poissulje tietyt tämän tilin automaattiset laajennukset.

7. Valitse valintaruutu sen automaattisen laajennuksen vierestä, jonka haluat poistaa.

8. Valitse Tallenna.

* Kun poistat automaattiset puhelu- tai viestilaajennukset käytöstä, estät uusien automaattisten laajennusten luonnin, mutta vanhat laajennukset saattavat silti näkyä mainostesi yhteydessä. Voit poistaa aiemmin luodut laajennukset siirtymällä Mainoslaajennukset-välilehdelle, valitsemalla Puhelulaajennukset tai Viestilaajennukset ja poistamalla sitten numerot, joita et halua näyttää.