Fjern udvidelser

Udvidelser bruges til at tilføje oplysninger om din virksomhed i dine annoncer, hvilket typisk øger annoncernes effektivitet. Hvis du på trods af dette ønsker at fjerne udvidelser, kan du følge vejledningen i denne artikel.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Manuelle udvidelser

Sådan fjerner du en manuel udvidelse i din kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for udvidelserne, og klik på Rediger på den blå bjælke.
  4. Vælg Slet på rullemenuen.

Hvis du fjerner en udvidelse fra én kampagne, fjernes den ikke fra andre kampagner.

Automatiske udvidelser

Med automatiske udvidelser kan du øge din annonces kvalitet ved at medtage oplysninger om din virksomhed eller ændre annoncens format. Google Ads-systemet tilføjer automatiske udvidelser i dine tekstannoncer, når det forudses, at udvidelserne vil øge annoncernes effektivitet.

Hvis du deaktiverer en automatisk udvidelse, vises den ikke længere i annoncer på kontoen.

Sådan deaktiverer du en automatisk udvidelse:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen, og klik derefter på Automatiske udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på menuen med tre punkter til højre, og vælg derefter Avancerede indstillinger.
  4. Vælg Deaktiver specifikke automatiske udvidelser, og vælg derefter den udvidelse, der skal deaktiveres.
  5. Vælg årsagen til, at du vil deaktivere udvidelsen, og tilføj yderligere kommentarer.
  6. Klik på Deaktiver.

Bemærk!

Når du deaktiverer automatiske opkaldsudvidelser eller automatiske sms-udvidelser, blokerer du for, at der kan oprettes nye automatiske udvidelser, men allerede oprettede automatiske udvidelser kan stadig blive vist i dine annoncer.