Tietoja Googlen videokumppaneista

Googlen videokumppanit ovat laadukkaita julkaisijoiden verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia, joiden avulla voit näyttää Videomainoksia katsojille myös muualla kuin YouTubessa.

Videokumppanit valitaan huolella. Niiden on täytettävä Googlen mainosjakaumaa koskevat laatuvaatimukset ja noudatettava sekä Google Ad Manager ‑käytäntöjä että AdMob‑ ja AdSense‑käytäntöjä. Videomainosten turvallisuuslupauksemme mukaisesti tietynlaista sisältöä ei voi kaupallistaa mainoksilla. Tämä koskee sekä YouTubea että Googlen videokumppanien sivustoja ja sovelluksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan mainosten näyttämisestä videokumppanien sivustoilla, sisällönhallinnasta ja videokumppanien tarjoamista hyödyistä.

Googlen videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa voidaan näyttää seuraavia videomainosmuotoja:

Valitse jokin seuraavista tavoitteista, jos haluat näyttää mainosta Googlen videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa:

• Myynti
  • Liidit
  • Verkkosivuston liikenne
  • Tuotteen ja brändin harkinta
  • Brändin tunnettuus ja tavoittavuus.

Videokumppanit sisällytetään oletuksena kampanjoihin, jotka sisältävät In-Stream‑ tai Puskurimainoksia. Suosittelemme videokumppanien sisällyttämistä kampanjoihin, koska se lisää tavoittavuutta ja kustannustehokkuutta. Jos haluat sisällyttää videokumppanit aiemmin luotuun kampanjaan tai estää videokumppanien käytön, etsi kampanjan asetuksista Verkostot ja klikkaa Videokumppanit Display-verkostossa ‑kohdan valintaruutua.

Missä mainokset voivat näkyä?

Kun videokumppanit on sisällytetty kampanjaan, Videomainokset voivat näkyä tietokoneilla, tableteilla, mobiiliselaimissa, mobiilisovelluksissa ja internetyhteyttä tukevissa televisioissa. Mainokset näytetään videosoittimessa tai välimainoksena mobiilisovelluksessa. Videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa oleva sisältö kattaa monia luokkia.

Googlen videokumppanien käyttämiseen liittyviä etuja

Näytä mainoksia brändiisi sopivan sisällön yhteydessä

Videokumppanien sivustot ja sovellukset koostuvat eri alojen johtavista julkaisijoista. Näitä aloja ovat esimerkiksi pelit, urheilu, viihde ja uutiset.

Googlen videokumppanien sivustoilla näytettävät videomainokset tarjoavat samat sisältöasetukset ja kohdistustavat kuin YouTube-videomainokset. Lisäksi niitä voi hallita yhtä tehokkaasti kuin YouTube-videomainoksia. Voit vaikuttaa mainostesi näyttämiseen seuraavilla tavoilla:

• Mainosjakaumatyypit: Mainosjakaumatyyppien avulla voit sulkea pois arkaluontoiset sisältöluokat, jotka eivät sovi brändiisi tai kampanjasi viestiin. Lue lisää
  • Suosituimman sisällön hintatarjouksen muokkaukset: Voit määrittää korkeampia hintatarjouksia sisällölle, joka on järjestelmämme mukaan keskimääräistä suositumpaa, saa enemmän liikennettä ja aktivoi katsojia parhaiten. Lue lisää
  • Sijoittelujen poissulkemiset: Voit tarkistaa mainostesi näyttöpaikat siirtymällä Videon kohdistaminen ‑välilehdelle ja valitsemalla Sijoittelut-kohdasta Missä mainoksiasi näytettiin ‑välilehden. Voit sulkea pois sijoitteluja, jotka eivät ole brändiisi sopivia tai jotka eivät toimi hyvin yleisösi kanssa. Lue lisää
  • Sisällön poissulkemiset: Videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa sisältö luokitellaan digitaalisten sisältötunnisteiden avulla samoin kuin YouTubessa. Aikuisille suunnattu ja luokittelematon sisältö on poissuljettu oletusarvoisesti videokampanjoista. Voit sulkea pois myös muita luokkia, kuten arkaluontoiset aiheet ja upotetut videot. Lue lisää
  • Yleisöön kohdistaminen: Kohdistusvalinnat (kuten asiasta kiinnostuneet, omat asiasta kiinnostuneet, omat ostoaikeissa olevat, asiakaskohdistus, ostoaikeissa olevat, elämäntapahtumat, uudelleenmarkkinointi ja samankaltaiset yleisöt) toimivat sekä YouTubessa että videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa. Lue lisää

Laajenna tavoittavuutta ja vaikutusta YouTuben ulkopuolelle

• Tavoittavuus: Videokumppanien avulla voit tavoittaa uusia käyttäjiä myös muualta kuin YouTubesta ja näin laajentaa videomainostesi kattavuutta. Voit käyttää YouTubessa ja videokumppanien sivustoilla samoja kohdistusvalintoja ja mitata eri mainosjakaumien tehokkuutta segmentoimalla raportointisi.
  • Videon katselukerrat: Kun TrueView In-Stream ‑mainos katsotaan videokumppanin sivustolla, se lasketaan YouTube-videosi näyttökerraksi.
  • Vaikutukset: Videokumppanien sivustolla näytettävien mainosten avulla voit antaa asiakkaille tietoa tuotteistasi ja saada heidät kiinnostumaan brändistäsi. Yli tuhannen identtisen tutkimuksen mukaan YouTubessa näkyvien TrueView‑mainosten ja Googlen videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa näkyvien TrueView‑mainosten Brand Lift ‑tulokset ovat samanlaisia.1
  • Konversiot: TrueView for Action ‑mainosten avulla voit kasvattaa konversioiden määrää lisäämällä Videomainoksiisi erottuvia toimintakehotuksia, otsikkotekstipeittokuvia ja päätösruudun.

1Google Video Partners Brand Lift meta-analysis, Global, 2019