Sobre els partners de vídeo de Google

Nota: si teniu una campanya existent que actualment es difon a Google TV a través de la xarxa de partners de vídeo de Google, la campanya existent s'inclourà automàticament a la xarxa de Google TV a partir del 16 d'octubre de 2023.  Per obtenir informació sobre com podeu desactivar aquesta funció, consulteu l'article Sobre la xarxa de Google TV a Google Ads.
A partir del 30 de setembre de 2021, les campanyes d'acció de vídeo que creeu a Google Ads utilitzaran els partners de vídeo de Google de manera automàtica. Amb les campanyes d'acció de vídeo, podeu explicar la història de la vostra marca amb títols més llargs i accedir als llocs amb més bon rendiment, com ara el feed de la pàgina d'inici, la pàgina de visualització i el feed de recomanacions per a després de YouTube, a més dels partners de vídeo de Google, tot en una sola campanya. Per garantir el millor rendiment en totes les xarxes de Google, no podreu desactivar els partners de vídeo de Google per a les campanyes d'acció de vídeo.

Els partners de vídeo de Google són aplicacions mòbils i llocs web d'editors d'alta qualitat en què podeu mostrar anuncis de vídeo als espectadors, a part de YouTube.

Els editors que són partners de vídeo s'avaluen rigorosament i han de complir els estàndards de qualitat de l'inventari de Google. Aquests editors també han de seguir les polítiques aplicables a la seva plataforma de gestió d'anuncis (Google Ad Manager, AdMob o AdSense). La nostra garantia de seguretat dels anuncis de vídeo, que no permet que determinats tipus de contingut es puguin monetitzar mitjançant anuncis, s'aplica tant a YouTube com als partners de vídeo de Google.

En aquest article s'hi expliquen els avantatges d'utilitzar partners de vídeo de Google, quins són els formats d'anunci i els objectius admesos, i on es poden mostrar els anuncis publicats en aquests partners.

Google video partners for Google Ads

Avantatges d'utilitzar els partners de vídeo de Google

Mostrar anuncis en contingut adient per a la marca

Els llocs web i les aplicacions que formen part dels partners de vídeo són d'editors líders en els sectors dels jocs, dels esports, de l'entreteniment i de les notícies, entre d'altres.

Mostrar anuncis en diferents dispositius

Els anuncis de vídeo publicats en partners de vídeo de Google es poden mostrar en ordinadors, tauletes, navegadors web per a mòbils, aplicacions mòbils i pantalles de televisió. Els anuncis es publiquen en un reproductor de vídeo o com a intersticials quan es mostren en aplicacions mòbils.

Google video partners ad content placement [infographic]

Controlar on es mostren els anuncis

Els anuncis de vídeo publicats en partners de vídeo de Google ofereixen les mateixes opcions completes de control, segmentació i configuració de continguts que hi ha a YouTube. Amb les funcions següents, podeu controlar on es poden mostrar els anuncis:

• Segmentació per públic: definiu a qui voleu arribar utilitzant diferents segments de públic. Obteniu més informació sobre la segmentació per públic per a les campanyes de vídeo.
  • Segmentació per contingut: definiu on voleu que es mostrin els anuncis en partners de vídeo de Google segmentant per emplaçaments, temes, paraules clau i dispositius. Obteniu més informació sobre la segmentació per contingut per a les campanyes de vídeo.
  • Exclusions de contingut: com passa a YouTube, el contingut dels partners de vídeo es classifica mitjançant etiquetes de contingut digitals. El contingut no apte per a menors i el contingut sense etiquetar s'exclou de les campanyes de vídeo de manera predeterminada. També podeu utilitzar tipus d'inventari per desactivar grups de contingut sensible que no estiguin en sintonia amb la vostra marca o amb el missatge de la campanya. Obteniu més informació sobre les exclusions de contingut per a les campanyes de vídeo.
  • Exclusions d'emplaçament: per consultar a Google Ads on s'han publicat els anuncis, aneu a la pestanya "On s'han mostrat els anuncis" que hi ha a "Emplaçaments". Podeu excloure emplaçaments que no convinguin a la marca o que no tinguin un bon rendiment entre el vostre públic. Obteniu més informació sobre com podeu afegir exclusions a les campanyes de vídeo.

Ampliar l'abast i l'impacte més enllà de YouTube

• Abast: els partners de vídeo de Google us poden ajudar a atreure usuaris nous fora de YouTube i contribueixen a augmentar l'abast dels vostres anuncis de vídeo. Els anunciants poden incrementar l'abast corresponent a un pressupost determinat fins a un 20% afegint partners de vídeo de Google a la seva campanya. Podeu utilitzar les mateixes opcions de segmentació a YouTube i als partners de vídeo de Google i segmentar els informes per mesurar el rendiment per xarxa. Obteniu informació sobre com podeu arribar a un públic més ampli i crear notorietat amb vídeos.
  • Visualitzacions dels vídeos: quan algú mira un anunci in-stream omissible als partners de vídeo de Google, aquesta visualització se suma al recompte de visualitzacions del vídeo de YouTube.
  • Visibilitat: la visibilitat mitjana dels anuncis de vídeo quan es fan servir partners de vídeo de Google és del 90% (font: dades globals internes de Google, abril de 2019).
  • Conversions: amb campanyes d'acció de vídeo, afegiu una crida a l'acció (CTA), un títol i una pantalla final a l'anunci de vídeo i genereu més conversions a un cost inferior. Segons estudis existents, els anunciants que han afegit partners de vídeo de Google a campanyes d'acció de vídeo (amb ofertes de cost per acció [CPA] objectiu) han augmentat les conversions en més d'un 10% i han reduït en més d'un 20% el CPA corresponent als partners de vídeo de Google (font: dades globals internes de Google del període d'octubre a novembre de 2019).
  • Impacte: els anuncis publicats en partners de vídeo de Google poden fer que els clients coneguin més els vostres productes i s'interessin més per la marca. Analitzant més de 1.000 estudis idèntics a YouTube i als partners de vídeo de Google, hem observat similituds en l'increment de notorietat de marca dels anuncis de campanyes d'acció de vídeo publicats a YouTube i els publicats als partners de vídeo de Google (font: metaanàlisi global de l'increment de notorietat de marca als partners de vídeo de Google, 2019).

Formats d'anunci i objectius admesos

Per mostrar els vostres anuncis als partners de vídeo de Google, seleccioneu un dels objectius següents a Google Ads:

• Vendes
  • Contactes
  • Trànsit al lloc web
  • Consideració de la marca i del producte
  • Notorietat de marca i abast

El format d'anunci de vídeo també ha de ser un dels que s'admeten als partners de vídeo de Google. Els formats d'anunci de vídeo admesos són els següents:

Incloure partners de vídeo de Google en campanyes de vídeo

En la majoria de campanyes de vídeo, els partners de vídeo de Google s'inclouen de manera predeterminada. En veure la configuració d'una campanya o en crear-ne una a Google Ads, podeu consultar les xarxes publicitàries que inclou desplegant la secció "Xarxes". Els partners de vídeo de Google es mostren a la secció "Xarxes" com a "Partners de vídeo a la Xarxa de Display".

Per obtenir més abast i rendibilitat, us recomanem que inclogueu partners de vídeo de Google a les campanyes de vídeo aptes. Si una campanya de vídeo activa no inclou partners de vídeo de Google, o si una campanya utilitza un format d'anunci que no inclou automàticament partners de vídeo de Google, actualitzeu-ne la configuració.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la part superior, feu clic al menú desplegable Totes les campanyes.
  5. Seleccioneu Campanyes de vídeo.
  6. Seleccioneu la campanya a la qual voleu afegir partners de vídeo de Google.
  7. A la pàgina "Configuració", feu clic a la campanya de vídeo que vulgueu.
  8. Desplegueu la secció "Xarxes".
  9. Marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de "Partners de vídeo a la Xarxa de Display".
  10. Feu clic a Desa. La vostra campanya ja és apta per mostrar-se en partners de vídeo de Google.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now