Sobre els segments similars per a la Cerca

El remàrqueting us permet arribar als usuaris que ja hagin visitat el vostre lloc web i connectar amb un públic que ja s'hagi interessat pels productes i serveis que oferiu. Segurament també us interessarà aconseguir visitants nous i una bona manera de fer-ho és trobant usuaris amb comportaments de cerca similars als dels membres de la llista de remàrqueting que ja teniu.

Si utilitzeu la segmentació per llista de clients, els segments similars us poden ajudar a ampliar l'abast de les llistes per arribar a més usuaris amb la finalitat d'adquirir clients nous o d'ampliar les vostres campanyes publicitàries.

A mesura que les polítiques de l'App Tracking Transparency (ATT) d'Apple entrin en vigor, és possible que els segments de dades (especialment les llistes de llocs web, les d'aplicacions i les creades automàticament) i les llistes de segmentació per llista de clients es vegin afectats pel trànsit a iOS 14 (inclòs l'ús d'aquestes llistes per a exclusions). Les campanyes que promocionen objectius de conversió basats en web, especialment les que utilitzen la segmentació per llista de clients i la resta de segments de dades, també poden experimentar fluctuacions de rendiment. Durant aquest temps, estendrem les conversions basades en patrons a més trànsit d'iOS 14.

Avantatges

• Trobar usuaris objectiu similars als visitants del vostre lloc web.
  • Simplificar la cerca de públics per segmentar.
  • Aconseguir nous clients potencials.

Com funciona

Google Ads examina l'activitat de cerca recent dels visitants que figuren a la vostra llista de remàrqueting per contribuir a agregar el comportament de cerca dels visitants de la llista. A partir aquesta informació, el sistema troba automàticament clients potencials nous amb un comportament de cerca similar al dels usuaris de la vostra llista de remàrqueting.

Suposem que heu creat una llista de remàrqueting dels usuaris que han comprat vambes per córrer al vostre lloc web de productes esportius. En lloc d'ajudar-vos a arribar a grups de persones interessades en "córrer" en general, la funció de segments similars identificarà que les persones d'aquesta llista acostumaven a cercar "entrenament de triatló" i "comprar vambes per córrer lleugeres" abans de visitar el vostre lloc i fer-hi una compra. A partir d'aquesta informació, la funció de segments similars trobarà altres usuaris amb un comportament de cerca similar, com ara persones que han cercat "comprar vambes per córrer lleugeres".

Les llistes de segments similars s'actualitzen automàticament a mesura que la llista original canvia i els usuaris modifiquen l'activitat de cerca. Per tant, un cop creada la llista de segments similars, no cal que l'actualitzeu.

Requisits per utilitzar segments similars

Per trobar segments similars, Google Ads analitza els milions d'usuaris que cerquen a Google. El sistema identifica automàticament quines de les vostres llistes de remàrqueting compleixen els requisits per utilitzar els segments similars segons una sèrie de factors, com ara els següents:

• El nombre de visitants que figuren a la llista original.
  • El temps que fa que els usuaris es van afegir a la llista original.
  • La semblança del comportament de cerca d'aquests visitants.
  • Els ajustos que s'hagin fet a la llista original.

Una llista de segments similars es crea a partir d'una llista de remàrqueting o d'una llista de segmentació per llista de clients que continguin un mínim de 1.000 galetes amb un comportament de cerca prou semblant per crear el segment similar corresponent. Més informació sobre la manera com Google Ads recull la informació dels usuaris

Per generar segments similars, es poden utilitzar llistes de remàrqueting basades en regles i etiquetes de lloc web, a més de llistes de segmentació per llista de clients creades a partir d'adreces electròniques, adreces postals o números de telèfon. Si aquestes fonts no contenen prou informació, és possible que hàgiu d'esperar a tenir més interaccions i més activitat de cerca. En aquests casos, pot ser que la llista figuri com a "Incompatible" al Gestor de públics de la Biblioteca compartida.

Recordatori

Els segments similars no fan servir informació sensible, com ara activitats de cerca basades en criteris de raça, religió, orientació sexual o salut. Més informació sobre la nostra política de publicitat personalitzada

Els usuaris que no vulguin que se'ls inclogui als segments similars poden desactivar aquesta opció a Configuració d'anuncis.