Evaluer resultatene dine for smart budgivning med budstrategirapporter

Budstrategirapporten er et viktig verktøy for å få innsikt i resultatene for strategiene dine for smart budgivning.

Det omfatter at vi tilpasser visningen av disse beregningene slik at du får se den mest relevante informasjonen for hver budstrategitype samt andre viktige data. Det kan for eksempel være budstrategistatusen din, det gjennomsnittlige målet ditt, eventuell konverteringsforsinkelse og viktige signaler (som er tilgjengelige for budstrategiene mål-CPA og maksimer antall konverteringer). Du kan se slike rapporter på porteføljenivå for budstrategier du bruker i flere kampanjer. Du kan også se en standard budstrategirapport for enkeltkampanjer.

I denne artikkelen får du en detaljert beskrivelse av budstrategirapporten.

Merk: Hvis du trenger hjelp med å finne budstrategirapporten din, kan du lese artikkelen Slik finner du budstrategirapporter.

Hva står i rapporten?

Budstrategistatusen: Få informasjon om resultatene for budstrategien din, og når det er nødvendig å iverksetter tiltak. Finn ut mer om dette i artikkelen Om budstrategistatuser.

Viktige signaler: For utvalgte konverteringsbaserte strategier som mål-CPA og maksimer antall konverteringer, fremhever denne funksjonen noen av dimensjonene der budstrategien automatisk optimaliserer budene dine for de besøkende som har større sannsynlighet for å konvertere. Eksempler på viktige signaler er enhetstype, sted, ukedag, tidspunkt, søkeord eller remarketing- og Kundematch-lister.

Resultatkortet: Dette er en oversikt over beregninger som gjelder spesifikt for budstrategitypen du ser på. I mål-CPA-rapporten finner du blant annet en oversikt over «Gjennomsnittlig mål-CPA», «Faktisk CPA» og «Konverteringer». I Maksimer antall klikk-rapporten finner du beregninger for «Klikk» og «Kostnad per klikk».

Konverteringsforsinkelse: Finn ut hvor lang tid det tar før de flest brukere har konvertert. Vent til alle konverteringene dine er rapportert før du evaluerer resultatene for budstrategien din.

Resultater: Sammenlign resultatene for to beregninger over tid. Velg et hvilket som helst par av kolonner som er viktige for kampanjen din, og angi datoperioden du vil se data for.

Rapporttyper

Du kan se budstrategirapporter for budstrategiene mål-CPA, mål-ROAS, mål for visningsandel, maksimer antall klikk, maksimer antall konverteringer og maksimer konverteringsverdien på både kampanje- eller porteføljenivå.