Het rapport Biedstrategie voor automatische biedstrategieën

Het rapport Biedstrategie is een belangrijke tool om inzicht te krijgen in hoe uw strategieën voor Slim bieden presteren.

Het rapport bevat relevante statistieken voor elk type biedstrategie, en andere belangrijke gegevens, zoals de status van de biedstrategie, het gemiddelde doel, de conversievertraging en de belangrijkste signalen. U kunt deze rapporten op portfolioniveau openen voor biedstrategieën die worden gebruikt in meerdere campagnes. U kunt ook een rapport voor de standaardbiedstrategie openen voor afzonderlijke campagnes.

Illustratie van UI voor Slim bieden waarin diverse gedeelten van de UI voor gedeelde targeting zijn gemarkeerd

In dit artikel worden de belangrijkste statussen in het rapport Biedstrategie beschreven. Lees De prestaties voor Slim bieden evalueren met rapporten voor biedstrategie voor meer informatie.

Opmerking: Bekijk Uw rapporten voor biedstrategie zoeken als u hulp nodig heeft om het rapport te vinden.

Wat er in uw rapport staat

Status van biedstrategie: Krijg inzicht in hoe de biedstrategie presteert en wanneer deze mogelijk aandacht vereist. Ontdek meer informatie over de mogelijke statussen van een biedstrategie.

Opmerking: Statussen van biedstrategieën zijn niet beschikbaar voor hotelcampagnes.

Belangrijkste signalen: Voor bepaalde op conversies gebaseerde strategieën (Doel-CPA, Aantal conversies maximaliseren, Doel-ROAS en Conversiewaarde maximaliseren) worden enkele dimensies gemarkeerd waarvoor de biedstrategie uw biedingen optimaliseert voor bezoekers die waarschijnlijk converteren. Tot de belangrijkste signalen behoren onder meer het apparaattype, de locatie, de dag van de week, het tijdstip van de dag, zoekopdrachten en uw remarketing- en Klantenmatch-lijsten.

Opmerking: Mogelijk worden deze signalen niet altijd getoond voor elke campagne- of portfoliobiedstrategie. Dat is afhankelijk van het type campagnekanaal, het conversievolume en de relatieve impact van de diverse signalen.

Scorekaart: Dit is een momentopname van specifieke statistieken voor het biedstrategietype dat u bekijkt. In een rapport voor de biedstrategie Doel-CPA ziet u bijvoorbeeld onder meer een momentopname voor Gemiddelde doel-CPA, Werkelijke CPA en Conversies. In een rapport voor de biedstrategie Klikken maximaliseren ziet u statistieken voor Klikken en Kosten per klik.

Conversievertraging: Krijg inzicht in hoelang het duurt voordat de meeste gebruikers converteren. Wacht totdat alle conversies zijn gerapporteerd voordat u de prestaties van de biedstrategie evalueert.

Prestatiediagram: Vergelijk de prestaties van maximaal 2 statistieken over een bepaalde periode. Kies 2 kolommen die belangrijk zijn voor uw campagne en pas de termijn aan om gegevens voor een bepaalde periode te bekijken.

Opmerking: Als het verschil tussen uw gemiddelde doel-CPA en uw werkelijke CPA niet statistisch significant is, probeert u het door een langere periode te selecteren.

Simulatoren: Schat wijzigingen in de prestaties als u uw doel- of dagbudget wijzigt.

Opmerking: De bodsimulator is niet beschikbaar voor hotelcampagnes.

Rapporttypen

U kunt rapporten voor biedstrategie bekijken voor de volgende strategieën op campagne- of portfolioniveau: Doel-CPA, Doel-ROAS, Doelvertoningspercentage, Klikken maximaliseren, Aantal conversies maximaliseren en Conversiewaarde maximaliseren.

Opmerking: Het nieuwe rapport Biedstrategie voor het hele account ondersteunt nog geen portfoliostrategieën.

Lees Uw rapporten voor biedstrategie zoeken om uw rapport te bekijken.