Rapporten Budstrategi for automatiske budstrategier

Rapporten Budstrategi er et vigtigt værktøj til at finde frem til dine Smart Bidding-strategiers effektivitet.

Den indeholder skræddersyede metrics, som giver dig mulighed for at se, hvad der er mest relevant for hver type budstrategi, og andre vigtige data, f.eks. budstrategistatus, gennemsnitlige målværdier, konverteringsforsinkelse og topsignaler. Du kan få adgang til disse rapporter på porteføljeniveau for budstrategier, der bruges til flere kampagner. Du kan også få adgang til rapporten Budstrategi for standardstrategier for individuelle kampagner.

Illustration af brugerfladen for Smart Bidding, der fremhæver de forskellige sektioner i brugerfladen for delt målretning

I denne artikel kan du læse om de vigtigste statusser i rapporten Budstrategi. Du kan få flere oplysninger under Vurder din Smart Bidding-effektivitet ved hjælp af rapporten Budstrategi.

Bemærk! Hvis du har brug for hjælp til at finde rapporten Budstrategi, kan du gå til Find rapporten Budstrategi.

Hvad indeholder din rapport?

Budstrategistatus: Find ud af, hvor effektiv din budstrategi er, og hvornår der eventuelt bør foretages optimering. Få flere oplysninger om budstrategistatusser

Bemærk! Budstrategistatusser er ikke tilgængelige for hotelkampagner.

Topsignaler: Denne funktion, som er tilgængelig for udvalgte konverteringsbaserede strategier (mål-CPA, Maksimér antal konverteringer, mål-ROAS og Maksimér konverteringsværdi), sætter fokus på nogle af de dimensioner, hvor budstrategien optimerer dine bud med henblik på at sikre, at du når ud til de besøgende, som med størst sandsynlighed vil foretage en konvertering. Topsignaler kan omfatte, men er ikke begrænset til, enhedstype, sted, ugedag, tidspunkt på døgnet og forespørgsler samt dine remarketinglister og Kundematch-lister.

Bemærk! Hvorvidt der vises topsignaler for en konkret kampagne eller porteføljebudstrategi, afhænger af kampagnekanaltype, konverteringsvolumen og den relative effekt af de signaler, der tages højde for.

Oversigt: Dette er et øjebliksbillede af metrics, der er specifikke for den type budstrategi, du gennemgår. Eksempelvis kan du i en rapport vedrørende mål-CPA få et øjebliksbillede af "Gennemsnitlig mål-CPA", "Faktisk CPA" og "Konverteringer". I en rapport vedrørende strategien "Maksimér antal klik" kan du se metrics'ene "Antal klik" og "Pris pr. klik".

Konverteringsforsinkelse: Find ud af, hvor længe brugerne typisk er om at foretage en konvertering. Vent med at vurdere din budstrategis effektivitet, til alle konverteringer er blevet rapporteret.

Effektivitetsdiagram: Sammenlign effektiviteten af op til 2 metrics over tid. Vælg to kolonner, der er vigtige for din kampagne, og juster tidsrammen for at få vist data for et ønsket datointerval.

Bemærk! Hvis forskellen på den gennemsnitlige mål-CPA og den faktiske CPA ikke er statistisk signifikant, kan du prøve at vælge et længere datointerval.

Simulatorer: Brug disse til at få vist estimerede ændringer i effektiviteten, når du ændrer dit mål eller dit daglige budget.

Bemærk! Budsimulator er ikke tilgængelig for hotelkampagner.

Rapporttyper

Du kan se rapporten Budstrategi for budstrategierne mål-CPA, mål-ROAS, måleksponeringsandel, "Maksimér antal klik", "Maksimér antal konverteringer" og "Maksimér konverteringsværdi" på kampagne- og porteføljeniveau.

Bemærk! Rapporten Ny budstrategi på kontoniveau understøtter endnu ikke porteføljestrategier.

Du kan få vist rapporten Budstrategi ved at gå til Find rapporten Budstrategi.