Informe d'estratègia d'oferta per a estratègies d'ofertes automàtiques

Els informes d'estratègia d'oferta són una eina important per entendre el rendiment de les estratègies de Smart Bidding.

Inclouen mètriques personalitzades per mostrar-vos el més rellevant de cada tipus d'estratègia d'oferta i altres dades importants, com ara l'estat de l'estratègia d'oferta, l'objectiu mitjà, el retard en la conversió i els senyals principals. Podeu accedir a aquests informes al nivell de cartera per a les estratègies d'oferta que s'utilitzen en diverses campanyes. També podeu accedir a un informe d'estratègia d'oferta estàndard per a campanyes concretes.

Il·lustració de la IU de Smart Bidding en què es destaquen les diverses seccions de la IU de segmentació compartida.

En aquest article s'hi expliquen els estats clau de l'informe d'estratègia d'oferta. Per obtenir més informació, consulteu l'article Avaluar el rendiment de Smart Bidding amb els informes d'estratègia d'oferta.

Nota: si necessiteu ajuda per localitzar l'informe d'estratègia d'oferta, consulteu l'article Accedir als informes d'estratègia d'oferta.

Què inclou un informe

Estat de l'estratègia d'oferta: us permet saber el rendiment de la vostra estratègia d'oferta i quan heu de revisar-la. Més informació sobre els estats de les estratègies d'oferta

Nota: els estats de les estratègies d'oferta no estan disponibles per a les campanyes d'hotels.

Senyals principals: en determinades estratègies basades en conversions (CPA objectiu, maximització de conversions, ROAS objectiu i maximització del valor de conversió) aquesta funció destaca algunes de les dimensions en què l'estratègia d'oferta optimitza les ofertes per als visitants que tenen més o menys probabilitats de fer conversions. Els senyals principals poden ser, entre d'altres, el tipus de dispositiu, la ubicació, el dia de la setmana, l'hora del dia, les consultes o les llistes de remàrqueting i de segmentació per llista de clients.

Nota: és possible que els senyals principals no es mostrin sempre per a una campanya o una estratègia d'oferta de cartera concretes en funció del tipus de canal de la campanya, volum de conversions i de l'impacte relatiu dels senyals que s'hagin tingut en compte.

Resultats: és una instantània de les mètriques específiques del tipus d'estratègia d'oferta que esteu revisant. Per exemple, un informe sobre el CPA objectiu us mostrarà una instantània del CPA objectiu mitjà, del CPA real i de les conversions, entre altres mètriques. En canvi, un informe sobre la maximització de clics us mostrarà mètriques com ara els clics i el cost per clic.

Retard en la conversió: indica el temps que tarda la majoria d'usuaris a fer una conversió. Espereu que s'hagin registrat totes les conversions abans d'avaluar el rendiment de l'estratègia d'oferta.

Gràfic de rendiment: permet comparar el rendiment de fins a dues mètriques al llarg del temps. Trieu dues columnes que siguin rellevants per a la vostra campanya i ajusteu el període de temps per veure dades de qualsevol interval de dates.

Nota: si la diferència entre el CPA objectiu mitjà i el CPA real no és estadísticament significativa, proveu de seleccionar un interval de dates més llarg.

Simuladors: obteniu una estimació dels canvis en el rendiment si canvieu l'objectiu o el pressupost diari.

Nota: el Simulador d'ofertes no està disponible per a les campanyes d'hotels.

Tipus d'informes

Podeu veure informes d'estratègia d’oferta tant al nivell de campanya com de cartera sobre les estratègies següents: CPA objectiu, ROAS objectiu, quota d'impressions objectiu, maximització de clics, maximització de conversions i ofertes de maximització de valor de conversió.

Nota: el nou informe d'estratègia d'oferta de tot el compte encara no admet estratègies de cartera.

Per veure l'informe d'estratègia d'oferta, consulteu l'article Accedir als informes d'estratègia d'oferta.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now