Ställ in modifierare av breda matchningar

Med modifierare av breda matchningar kan du styra när din annons ska kunna visas för närbesläktade sökord. Modifierarna kan bidra till att ge dina sökord högre klickfrekvens (CTR) och en mer inriktad målgrupp, vilket i sin tur kan resultera i att din webbplats få fler betalande kunder eller andra konverteringar. I den här artikeln beskriver vi hur du skapar modifierare av breda matchningar.

Anvisningar

De flesta användare hanterar nu sina konton enbart i den nya Google Ads-upplevelsen. Om du fortfarande använder den tidigare AdWords-upplevelsen ska du välja Tidigare nedan. Läs mer

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på fliken Kampanjer.
  3. Klicka på fliken Sökord.
  4. Klicka på + Sökord. Add keywords button
  5. Välj annonsgruppen där du vill lägga till modifierare av breda matchningar.
  6. Ange ett bredmatchat sökord med ett plustecken (+) före det eller de ord som ska visas i kundens sökning antingen exakt likadant eller som en likartad variant. Exempel: ”+ skor”Add keywords
  7. Klicka på Spara.
Pröva nu

Så här lägger du till en modifierare för ett befintligt bredmatchat sökord:

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på fliken Kampanjer.
  3. Klicka på fliken Sökord.
  4. Klicka på ett sökord som du vill redigera direkt.
  5. Skriv ett plustecken (+) före orden du vill ta med som termer. Add a keyword inline
  6. Klicka på Spara.

Tips

Det får inte finnas något blanksteg mellan plustecknet (+) och ordet som du modifierar!

• Rätt: +högklackade +skor
  • Fel: + högklackade + skor

Lägga till modifierare av breda matchningar för sökfraser eller exakt matchade sökord

Modifierare av breda matchningar fungerar bara tillsammans med bredmatchade sökord. Om du vill få högre klick- och konverteringsfrekvens från frasmatchade eller exakt matchade sökord kan du pröva att skapa en separat annonsgrupp och lägga till motsvarande modifierade bredmatchade sökord för varje frasmatchat eller exakt matchat sökord.

Exakt sökordsfras Motsvarande modifierade breda matchning
"köpa blå snörade skor"
"handla blå snörade skor"
"shoppa snörade skor"
+köpa +blå +snörade +skor
+handla +blå +snörade +skor
+shoppa +snörade +skor
”blå handgjorda skor”
”handgjorda blå skor”
”handgjorda skor blå”
+blå +handgjorda +skor