Konfigurer endringselementer for fleksibelt samsvar

Ved å bruke endringselementer for fleksibelt samsvar kan du styre når annonsene dine skal vises for nært beslektede søkeord. Dermed kan søkeordene dine oppnå en høyere klikkfrekvens (CTR) med en mer målrettet målgruppe, noe som igjen kan bidra til at nettstedet ditt får flere betalende kunder eller andre konverteringer. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du konfigurerer endringselementer for fleksibelt samsvar.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Søkeord-fanen.
  4. Klikk på + Søkeord-knappen. Add keywords button
  5. Velg annonsegruppen du vil legge til endringselementer for fleksibelt samsvar i.
  6. Skriv inn søkeordet med fleksibelt samsvar, og sett et plusstegn (+) foran ordet eller ordene du vil skal vises i den potensielle kundens søk med nøyaktig samsvar eller som en nær variant. Eksempel: «+ sko»Add keywords
  7. Klikk på Lagre.
Prøv det nå

Slik legger du til endringselementer i eksisterende søkeord med fleksibelt samsvar

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Søkeord-fanen.
  4. Klikk på et søkeord for å linjeredigere det.
  5. Sett et plusstegn (+) foran alle ordene du vil ha med som nødvendige termer. Add a keyword inline
  6. Klikk på Lagre.

Tips

Ikke bruk mellomrom mellom plusstegnet (+) og ordet du endrer.

• Riktig: +semskede +sko
  • Feil: + semskede + sko

Slik legger du til endringselementer for fleksibelt samsvar for søkeordsetninger eller søkeord med eksakt samsvar

Endringselementer for fleksibelt samsvar fungerer bare når de brukes sammen med søkeord med fleksibelt samsvar. For å få flere klikk og høyere konverteringsfrekvens for søkeord med eksakt samsvar eller setningssamsvar kan du lage en separat annonsegruppe og legge til det tilsvarende endrede søkeordet med fleksibelt samsvar for hvert søkeord med eksakt samsvar eller setningssamsvar.

Eksakt søkeordsetning Endret tilsvarende søkeord med fleksibelt samsvar
«kjøp blå semskede sko»
«handle blå semskede sko»
«shoppe semskede sko»
+kjøp +blå +semskede +sko
+handle +blå +semskede +sko
+shoppe +semskede +sko
«blå semskede sko»
«semskede blå sko»
«semskede sko blå»
+blå +semskede +sko