Automaattisen kohdistuksen käyttäminen Google Display ‑mainoksissa

Automaattisen kohdistuksen avulla voit tavoittaa enemmän käyttäjiä ja saada lisää konversioita samalla tai lähes samalla asiakaskohtaisella hinnalla Google Display ‑mainoksillasi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa kohdistuksen laajentamisen asetusta ja arvioida sen toimivuutta kampanjassasi.

Jos haluat saada yleiskatsauksen Google Display ‑mainosten automaattisesta kohdistuksesta ja sen toimintaperiaatteista, lue artikkeli Tietoja Google Display ‑mainosten automaattisesta kohdistuksesta.

Ennen kuin aloitat

Tärkeää tietoa hintatarjouksista:

Automaattista kohdistusta käytettäessä mainoksiasi näytetään uusissa sijoitteluissa. Tästä syystä se sopii mainostajille, joilla ei ole tiukkoja brändiohjeita siitä, missä mainokset saavat näkyä. Muista, että voit edelleen sulkea sijoitteluja pois mainosryhmistä, kampanjoista tai tililtäsi.

Huom. Jos sinulla on Älykäs Display-kampanja, kohdistus ja hintatarjoukset on jo automatisoitu, joten sinun ei tarvitse käyttää manuaalista kohdistuksen laajentamisen asetusta.

Jos tavoitteenasi on saada konversioita mutta et käytä Älykästä Display-kampanjaa, automaattisen kohdistuksen kanssa kannattaa käyttää esimerkiksi CPA-tavoite- tai Tavoiteltu mainostuotto ‑hintatarjousstrategiaa. Näin järjestelmä voi käyttää konversiodataa parhaalla mahdollisella tavalla ja saat kampanjastasi kaiken hyödyn irti.

Jos tavoitteenasi on pikemminkin saada liikennettä sivustollesi, automaattisen kohdistuksen kanssa kannattaa käyttää manuaalista hintatarjousstrategiaa, kuten Manuaalinen klikkauskohtainen hinta tai Tehostettu klikkauskohtainen hinta. Manuaalista klikkauskohtaista hintaa käyttämällä voit tavoittaa automaattisella kohdistuksella enemmän käyttäjiä ja saada lisää konversioita samalla tai lähes samalla asiakaskohtaisella hinnalla.

Ohjeet

Automaattisen kohdistuksen asetusten muuttaminen

1. Valitse navigaatiopaneelista Display-kampanjat.
  2. Etsi kampanjasi ja klikkaa sitä.
  3. Klikkaa sitä mainosryhmää, jonka kohdistusta haluat muokata.
  4. Klikkaa navigointivalikosta Yleisöt.
  5. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa ja valitse Muokkaa mainosryhmän kohdistusta.
  6. Vedä liukusäädintä oikealle, jos haluat laajentaa yleisökohdistusta.
  7. Klikkaa Tallenna.

Oletusasetusta (jota kutsuttiin aiemmin konservatiivisen automaation asetukseksi) käytettäessä kohdistusta voidaan laajentaa rajatusti uusille yleisöille. Jos haluat parantaa tavoittavuuttasi sijoitetun pääoman tuottoprosentin tavoitteellasi, valitse korkein mahdollinen automaatiotaso (jota kutsuttiin aiemmin aggressiiviseksi automaatioksi).

Kehityksen tarkistaminen

Muista kehitystä tarkastellessasi, että automaattisella kohdistuksella tavoitat ihmisiä, jotka eivät muutoin olisi nähneet mainoksiasi. Automaattisella kohdistuksella saamasi konversiot ovat lisäkonversioita, joita et olisi muuten saanut.

Kun maksimoit automaattisen kohdistuksen, alkuperäinen keskimääräinen hankintakohtainen hintasi saattaa vaihdella. Automaattinen kohdistus oppii ajan mittaan, mikä kohdistus toimii sinulle parhaiten. Näin se voi optimoida tavoittavuutesi entistä johdonmukaisemmalla keskimääräisellä hankintakohtaisella hinnalla, jotta saat mahdollisimman paljon konversioita.

Jos haluat tarkistaa, miten tehokkaasti mainoksesi toimivat automaattista kohdistusta käytettäessä, toimi seuraavasti:

• Klikkaa vasemmalla olevasta navigointivalikosta Display-kampanjat.
  • Valinnainen: Klikkaa sitä kampanjaa tai mainosryhmää, jonka tehokkuuden haluat tarkistaa.
  • Vieritä tilastotaulukon alareunaan, niin näet yhteenvetorivit. Display-verkoston automaattinen kohdistus ‑riviltä näet kaiken automaattisen kohdistuksen avulla saadun liikenteen.

Vertaile kehitystä: Jos sinulla on erilaisia kohdistuksia käyttäviä mainosryhmiä, voit katsoa kunkin mainosryhmän toimivuutta seuraavasti:

1. Valitse vasemmalla olevasta navigointivalikosta Display-kampanjat.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainosryhmät
Voit katsoa klikkauksiin, näyttökertoihin ja konversioihin liittyvää dataa mainosryhmittäin.

Kohdistus vs. havainnot: Jos olet muokannut mainosryhmäsi käyttämään havaintoja, saatat nähdä raportteja liittyen siihen, miten lisäkohdistaminen voisi olla hyödyllistä mainosryhmäsi kannalta. Lue lisää kohdistus‑ ja havaintoasetuksista.