Resultatmål: definisjon

Resultatmål gir en prognose over resultatene for en kampanje eller kampanjegruppe. Med denne prognosen får du en pekepinn på om du er på riktig spor for å nå spesifikke mål. Hvis det ser ut til at du ikke kommer til å nå målet ditt, bør du vurdere å justere kampanjeinnstillingene for å få bedre resultater.

• Resultatmål er tilgjengelige for kampanjegrupper og enkeltkampanjer.
  • Et resultatmål er basert på bestemte beregninger knyttet til klikk eller konverteringer for én kampanje eller kampanjegruppe.
  • Ett aktivt resultatmål kan bare brukes på én kampanje eller kampanjegruppe til enhver tid.
  • Du kan angi et resultatmål når du oppretter kampanjen eller kampanjegruppen din. For eksisterende kampanjer får du tilgang til dem på oversiktskortet for resultatmål. For eksisterende kampanjegrupper kan du angi dem på «Resultatmål»-fanen.

Linker til beslektet innhold