Tulostavoitteen määritelmä

Tulostavoite ennustaa kampanjaryhmän tulokset, jotta tiedät, oletko saavuttamassa tietyt mitattavissa olevat tavoitteet. Jos näyttää siltä, ettet saavuta tavoitteita, voit yrittää parantaa kampanjan tuloksia muokkaamalla sen asetuksia.

• Tulostavoitteet ovat käytettävissä kampanjaryhmissä.
  • Tulostavoitetta mitataan tietyillä tavoitteilla, jotka liittyvät kampanjaryhmän mittareihin (kuten klikkaukset tai konversiot).
  • Voit käyttää kampanjaryhmässä vain yhtä aktiivista tulostavoitetta kerrallaan.
  • Voit asettaa tulostavoitteen, kun luot kampanjaryhmää. Aiemmin luodussa kampanjaryhmässä voit lisätä tavoitteen Tulostavoitteet-välilehdeltä.