Om responsive displayannoncer

Hero image of depicting a responsive display ad example

Med responsive displayannoncer kan du uploade dine aktiver (billeder, overskrifter, logoer, videoer og beskrivelser). Derefter genererer Google automatisk annoncekombinationer for websites, apps, YouTube og Gmail. Responsive displayannoncer kan bruges i displaykampagner.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og angiv derefter sprog.

Fordele

• Optimer dine annoncer: Når du opretter en responsiv displayannonce ved at uploade forskellige aktiver til Google Ads, bruger Google en maskinlæringsmodel til at finde frem til den optimale kombination af aktiverne til hver annonceplads baseret på forudsigelser, der er udarbejdet ud fra din effektivitetshistorik.
  • Større rækkevidde: Du kan uploade flere forskellige aktiver for hver aktivtype (f.eks. flere forskellige overskrifter, logoer, videoer og billeder). De annoncer, som Google sammensætter, justeres automatisk i størrelse, udseende og format, så de passer til stort set alle tilgængelige annoncepladser. En responsiv displayannonce kan f.eks. blive vist som en native-bannerannonce på ét website og som en dynamisk tekstannonce på et andet.
  • Brug med videoer: Føj videoer til dine responsive displayannoncer for at maksimere rækkevidden på Displaynetværket. Dine videoer bliver vist i stedet for billeder, når Google Ads vurderer, at videoer vil være mere effektive end billeder.
  • Spar tid: Med responsive displayannoncer kan du reducere udgifterne til og tidsforbruget i forbindelse med administration af annonceporteføljer i annoncegrupper og kampagner, så du i stedet kan bruge mere tid på at øge effektiviteten.
  • Brug med feeds: Responsive annoncer bruges til at vise potentielle kunder tilpasset indhold fra et feed, du administrerer og føjer til din kampagne. Hvis du føjer et feed til din kampagne, vises dine annoncer i både dynamiske og statiske formater. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter feeds til dine responsive displayannoncer.

Uploadede displayannoncer

Hvis du vil have større kontrol over annoncematerialet til dine displaykampagner, kan du også oprette og uploade dine egne billedannoncer. Uploadede billedannoncer oprettes uden for Google Ads (f.eks. i Google Web Designer) og kan uploades som en .zip-fil til Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader dine egne billedannoncer.