Sobre els anuncis de display responsius

Hero image of depicting a responsive display ad example

Amb els anuncis de display responsius, podeu penjar els vostres recursos (imatges, títols, logotips, vídeos i descripcions) i la IA de Google generarà combinacions d'anuncis per a llocs web, aplicacions, YouTube i Gmail. Google pot utilitzar millores de recursos, imatges d'arxiu i recursos generats per IA, com ara fons i imatges, per ajudar a millorar el rendiment dels anuncis.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Avantatges

• Optimitzeu els vostres anuncis: quan creeu un anunci de display responsiu penjant diferents recursos a Google Ads, la IA de Google determina la combinació òptima de recursos per a cada espai publicitari segons el vostre historial de rendiment.
  • Abast més ampli: podeu penjar diversos recursos per cada tipus de recurs (per exemple, diversos títols, logotips, vídeos i imatges). Google Ads ajustarà la mida, l'aspecte i el format dels anuncis per ajustar-se a gairebé tots els espais publicitaris disponibles amb la IA de Google. Per exemple, un anunci de display responsiu es pot mostrar com a anunci de bàner en un lloc web i com a anunci de text dinàmic en un altre.
  • Utilitzeu-los amb vídeos: també podeu afegir vídeos als anuncis de display responsius perquè us ajudin a maximitzar el vostre abast a la Xarxa de Display. Es mostraran vídeos en comptes d'imatges sempre que Google Ads determini que poden generar un millor rendiment.
  • Estalvieu temps: utilitzant anuncis de display responsius podeu reduir les despeses generals de gestió de carteres d'anuncis en campanyes i grups d'anuncis, i dedicar més temps a la millora del rendiment.
  • Utilitzeu-los amb feeds: els anuncis responsius mostren als clients contingut personalitzat (com ara anuncis amb productes que els usuaris ja han consultat al vostre lloc web o a la vostra aplicació) procedent d'un feed que controleu i afegiu. Si afegiu un feed a la campanya, els anuncis es mostraran tant en format dinàmic com estàtic. Obteniu més informació sobre la creació de feeds per a anuncis de display responsius.

Anuncis de display penjats

Si voleu tenir més control sobre les creativitats de les campanyes de display, podeu crear i penjar els vostres propis anuncis d'imatge. Els anuncis d'imatge penjats es creen fora de Google Ads (a Google Web Designer, per exemple) i es poden penjar com a fitxer ZIP a Google Ads. Obteniu més informació sobre com podeu penjar els vostres propis anuncis d'imatge.

Mesurar el rendiment

El seguiment de conversions us pot ajudar a fer un seguiment de les conversions i de les accions que fan els usuaris al vostre lloc web o a la vostra aplicació, com ara clics per registrar-se, comprar o sol·licitar un pressupost. Obteniu informació sobre com podeu configurar el seguiment de conversions.

Ara bé, per mesurar tot l'impacte de les campanyes de display, pot ser que calgui anar més enllà dels clics. És aquí quan entren en joc les conversions de visualització amb implicació. S'ha demostrat que les conversions de visualització amb implicació són una mètrica de conversió no basada en clics més sòlida, que ara podeu utilitzar a les vostres campanyes de display amb recursos de vídeo. Obteniu més informació sobre les conversions de visualització amb implicació.