Endre kampanjetypen

Denne artikkelen omhandler hvordan du bytter fra én kampanjetype til en annen.

Slik fungerer det

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Hvis du endrer kampanjetype, kan det påvirke kampanjeresultatene og annonseleveringen, eller føre til at bestemte funksjoner skjules eller deaktiveres. For å hjelpe deg å unngå slike problemer har vi fjernet muligheten til å bytte mellom enkelte kampanjetyper:

Kampanjer av typen «Bare Displaynettverket»:

Not allowed «Søk med utvalgt display» er ikke tillatt.

Not allowed «Bare Søkenettverket» er ikke tillatt.

Kampanjer av typen «Bare Søkenettverket» som endres til

Allowed «Søk med utvalgt display», er tillatt. Finn ut mer om Søk med utvalgt display

Not allowed «Bare Displaynettverket», er ikke tillatt.

Kampanjer av typen «Søk med utvalgt display» som endres til

Allowed «Bare Søkenettverket», er tillatt. Finn ut mer om Søk med utvalgt display

Not allowed «Bare Displaynettverket», er ikke tillatt.

Vær oppmerksom på følgende

Du kan bytte undertype for kampanjer av typen «Bare Søkenettverket» og «Søk med utvalgt display» (f.eks. ved å endre «Alle funksjoner» til «Standard»). Vi fraråder imidlertid dette, ettersom du kan komme til å skjule funksjoner og rapporter du bruker.

Sånn endrer du kampanjetyper

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Under «Alle kampanjer» klikker du på navnet på kampanjen du ønsker å redigere.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen.
  5. Klikk på Endre ved siden av «Type».
  6. Velg kampanjetypen du vil bytte til, og klikk på Lagre.

Tips

Ønsker du å bruke en funksjon som ikke er tilgjengelig for den nåværende kampanjetypen din? Da kan du opprette en ny kampanje av riktig type og så importere de eksisterende annonsegruppene dine inn i den nye kampanjen med AdWords Editor. Finn ut mer om bruk av AdWords Editor.