Endre kampanjetypen

Denne artikkelen omhandler hvordan du bytter fra én kampanjetype til en annen.

Slik fungerer det

Hvis du endrer kampanjetype, kan det påvirke kampanjeresultatene og annonseleveringen, eller føre til at bestemte funksjoner skjules eller deaktiveres. Vi har fjernet muligheten til å bytte mellom kampanjetyper i den nye utgaven av Google Ads, så det skal bli enklere for deg å unngå slike problemer.

Hvis du ønsker å endre hvor annonsene dine kan bli vist, kan du opprette en ny kampanje og bruke en annen kampanjetype. For videokampanjer, Shopping-kampanjer og kampanjer i Søkenettverket kan du endre den aktuelle kampanjens nettverksinnstillinger.

Sånn endrer du kampanjens nettverksinnstillinger

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen.
  3. Klikk på navnet på kampanjen du vil endre.
  4. Klikk for å vise Nettverk-delen.
  5. Velg innstillinger og klikk på Lagre.

Tips

Ønsker du å bruke en funksjon som ikke er tilgjengelig for den nåværende kampanjetypen din? Da kan du opprette en ny kampanje av riktig type og så importere de eksisterende annonsegruppene dine inn i den nye kampanjen med Google Ads Editor. Finn ut mer om bruk av Google Ads Editor.