Definir millor paraules clau noves al Planificador de paraules clau

Per accedir al Planificador de paraules clau:

El Planificador de paraules clau us permet descobrir noves idees de paraules clau per ajudar-vos a crear una llista de paraules clau per a les campanyes de cerca. El pas següent és definir millor les idees més rellevants per a les vostres campanyes.

Aquest article explica com podeu restringir la llista de paraules clau a fi de trobar les més rellevants per a la vostra empresa.

Instruccions

Amb l'opció "Descobriu paraules clau noves" del Planificador de paraules clau, podeu:

1. Filtrar i definir millor les idees de paraules clau per categoria

• Filtreu els resultats per entendre millor l'èxit potencial de determinades idees de paraules clau. Per editar els filtres, feu clic a la icona de filtre Filtra que hi ha a sobre de la taula de resultats i, tot seguit, seleccioneu el filtre que voleu editar.
  • Filtreu els resultats per:
    • Text de la paraula clau
    • Mitjana de cerques mensuals
    • Oferta de part superior de la pàgina (interval baix)
    • Oferta de part superior de la pàgina (interval alt)
    • Competència
    • Quota d'impressions orgàniques
    • Quota d'impressions d'anunci
  • Excloeu les paraules clau que ja són al vostre compte.
  • Definiu millor la llista mitjançant categories relacionades amb les vostres idees de paraules clau. Per exemple, si les vostres paraules clau estan relacionades amb vambes de córrer, pot ser que vegeu una categoria per al color de les vambes.
  • Totes les categories estan seleccionades de manera predeterminada. Per restringir la cerca, desmarqueu les caselles que hi ha al costat de les categories que voleu treure de la llista d'idees de paraules clau.

2. Restringir les idees de paraules clau per ubicació

• Configuració d'ubicació: introduïu una ubicació geogràfica al quadre, com ara un país, un territori, una regió o una ciutat. Feu clic a “A prop” per obtenir idees d'ubicacions que es trobin a prop de la ubicació que hàgiu introduït. Si voleu segmentar els resultats globalment, traieu les ubicacions que hàgiu introduït abans. Aquesta acció definirà la segmentació automàticament en "Totes les ubicacions".
  • Configuració d'idioma: introduïu un idioma al quadre o seleccioneu-ne un a la llista d'idiomes per als quals podeu obtenir idees.
  • Configuració de xarxa: seleccioneu "Google" per obtenir idees per a la Cerca de Google o bé trieu "Google i partners de cerca" per obtenir idees per a la Cerca de Google, per a altres llocs web de cerca de Google (com ara Maps) i per a llocs web de partners de cerca de Google (llocs que col·laboren amb Google per mostrar anuncis).

Exemple:

Suposem que voleu mostrar anuncis del vostre complex turístic del Cabo San Lucas a clients de Suïssa que parlin francès i que facin cerques a Google i en llocs de partners de cerca de Google. Podeu editar la configuració al tauler "Segmentació" que hi ha a sobre del gràfic per obtenir idees de paraules clau i l'historial d'estadístiques per a aquesta campanya.

3. Personalitzar les idees de paraules clau per interval de dates

Si publiqueu una campanya de temporada o cerqueu paraules clau que siguin tendència a la Cerca de Google, pot ser útil parar atenció al calendari. La funció d'interval de dates us permet ajustar l'interval de dates perquè pugueu consultar les tendències del volum de cerca durant períodes de temps específics i obtenir suggeriments sobre les paraules clau que són més rellevants en determinades èpoques de l'any.

4. Adaptar les idees de paraules clau a les tendències de temporada

Podeu utilitzar la funció d'interval de dates per trobar altres paraules clau que van ser populars aquell mes concret. Només heu de fer clic al camp de la data que hi ha damunt del gràfic. També podeu utilitzar la funció de l'interval de dates amb les prediccions de trànsit.

Exemple:

Suposem que la vostra empresa distribueix flors. Pel que fa a les tendències del vostre volum de cerques, observeu que les paraules clau van ser més populars a l'abril, el mes de Sant Jordi. Us pot interessar obtenir les previsions corresponents només al mes d'abril a fi de planificar una campanya d'enviament de roses a domicili el dia de Sant Jordi.

5. Desglossar les idees de paraules clau en segments

Desglosseu les idees de paraules clau per veure l'impacte que tenen en segments específics. Utilitzeu el menú de pàgines "Idees de paraules clau" per desglossar els resultats de les maneres següents:

• Desglossament per plataforma: desglossa la mitjana mensual de cerques per ordinadors, dispositius mòbils amb navegador complet i tauletes amb navegador complet.
  • Desglossament per ubicació: permet saber quants clics obtenen les paraules clau en cadascuna de les ubicacions de segmentació.

Nota

Per tal que les idees de paraules clau es generin a partir de tot el vostre lloc web i no només a partir de la pàgina que heu introduït, afegiu el lloc web i, tot seguit, verifiqueu-lo. Si el vostre compte és gestionat, el propietari del compte ha d'afegir-ne la propietat i verificar-la. Un cop afegit i verificat el lloc, les idees de paraules clau generades a partir de tot el vostre lloc web començaran a mostrar-se al cap d'un mes com a màxim.