Klikkausmäärän maksimoivan hintatarjousstrategian käyttöönotto Vakiotyyppisissä Shopping-kampanjoissa

Tämä artikkeli koskee Vakiotyyppisiä Shopping-kampanjoita. Jos haluat hyödyntää Google Adsin tekoälyä parhaalla mahdollisella tavalla ja mainostaa kaikissa Googlen palveluissa, kokeile niiden sijaan Maksimitulokset-kampanjoita.

Jos haluat saada mahdollisimman paljon klikkauksia budjetillasi, käytä Shopping-kampanjassasi automaattista Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategiaa. Aseta budjetti, niin Google Ads hoitaa loput.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten klikkausmäärän maksimoiva hintatarjousstrategia otetaan käyttöön Vakiotyyppisissä Shopping-kampanjassa.

Ennen kuin aloitat

Jos et ole varma, mitä automaattista hintatarjousstrategiaa sinun kannattaa käyttää Shopping-kampanjassasi, tutustu ensin Shopping-kampanjoiden automaattisiin hintatarjouksiin.

Ohjeet

1. vaihe: Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategian määrittäminen tilillesi

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Budjetit ja hintatarjoukset -valikkoa.
  3. Valitse Hintatarjousstrategiat.
  4. Luo hintatarjousstrategia klikkaamalla ‑painiketta ja valitsemalla Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia. Määritä hintatarjousstrategia Maksimoi klikkaukset ‑strategialle käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla

2. vaihe: Hintatarjousstrategian käyttöönotto kampanjassa

Lue lisää hintatarjousstrategian käyttöönotosta kampanjassa

Vinkki: Klikkausmäärän maksimoivan hintatarjousstrategian muokkaaminen mobiililaitteiden osalta

Kun Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia nostaa ja laskee hintatarjouksiasi, se ei ota huomioon mobiililaitteista tulevien klikkausten ja pöytätietokoneista tai tableteista tulevien klikkausten välisiä eroja. Koska mobiililaitteilla on usein eri konversioprosentti kuin tietokoneilla ja tableteilla, sinun kannattaa asettaa mobiiliin kohdistuva hintatarjousmuokkaus voidaksesi vaikuttaa enemmän siihen, milloin mainoksesi näkyvät mobiililaitteilla. Maksimoi klikkaukset ‑strategiassa huomioidaan mobiilihintatarjouksen muokkaus strategian omien hintatarjouksen muokkausten lisäksi. Lue lisää mobiilihintatarjouksen muokkausten määrittämisestä

Vinkki: Korkeimpien hintatarjousten asettaminen

Maksimoi klikkaukset ‑strategia muokkaa hintatarjouksiasi siten, että saat mahdollisimman paljon klikkauksia budjetillasi. Voit asettaa klikkauskohtaiselle hintatarjoukselle rajan, jolla varmistat, että et koskaan maksa itsellesi sopivaa summaa enempää. Ota huomioon, että jos klikkauskohtaisen hintatarjouksen rajat ovat liian alhaiset, hintatarjousstrategiasi ei välttämättä voi auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa. Lue lisää klikkauskohtaisen hintatarjouksen rajoista

Tulosten seuraaminen

Kun olet ottanut Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategian käyttöön kampanjassasi, voit aloittaa strategian tulosten seurannan. Seuraavassa on muutamia tulosten seurantaan liittyviä vinkkejä:

• Katso klikkausten määrää sen varmistamiseksi, että saat budjetillasi aiempaa enemmän klikkauksia. Ota kuitenkin huomioon, että aiemman ja nykyisen tilanteen vertailu ei ole kaikkein tarkin tapa, koska klikkausten määrässä voi ajan myötä esiintyä luontaista vaihtelua.
  • Varmista, että käytettävissä on tarpeeksi dataa strategian toimivuuden arviointiin. Strategian kannattaa antaa olla toiminnassa muutaman päivän tai viikon ajan ennen sen toimivuuden arvioimista.
  • Ota huomioon, että ajan myötä tuloksiin saattavat vaikuttaa monet eri tekijät. Saamiesi klikkausten määrään saattavat vaikuttaa esimerkiksi juhlapyhät, viikonloput, erikoistapahtumat, tuotedatan muutokset ja huutokauppaan osallistuvat kilpailijat.
  • Tutki klikkausprosenttiasi. Jos klikkausprosentti on todella korkea, saat ehkä kaiken mahdollisen liikenteen eikä Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia tuo sinulle merkittävästi enempää liikennettä.