Konfigurer "Maksimér antal klik" til Standard Shopping-kampagner

Denne artikel omhandler Standard Shopping-kampagner. Hvis du vil have mest muligt ud af Google Ads-automatisering og vise annoncer på alle Google-tjenester, kan du i stedet prøve kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Hvis du vil have flest mulige klik ud af dit budget, skal du bruge budstrategien "Maksimér antal klik" til din Shopping-kampagne. Du angiver et budget, og Google Ads klarer resten.

I denne artikel beskriver vi, hvordan du konfigurerer "Maksimér antal klik" til din Standard Shopping-kampagne.

Før du begynder

Hvis du er i tvivl om, hvilken automatiske budstrategi du vil bruge til din Shopping-kampagne, kan du finde flere oplysninger i artiklen Om automatisk budgivning til Shopping-kampagner.

Vejledning

Trin 1: Konfigurer budstrategien "Maksimér antallet af klik" på din konto

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på knappen , og vælg budstrategien "Maksimér antal klik" for at oprette en budstrategi. Konfigurer budstrategien ud fra de tilgængelige muligheder for "Maksimér antallet af klik".

Trin 2: Anvend budstrategien på din kampagne

Få flere oplysninger om, hvordan du anvender budstrategien på din kampagne.

Tip! Juster "Maksimér antal klik" til mobilenheder

Når budstrategien "Maksimér antal klik" hæver og sænker dine bud, tages der ikke højde for forskelle mellem klik fra mobilenheder og klik fra computere eller tablets. Da konverteringsraten for mobilenheder ofte er en anden end for computere og tablets, kan det være en god idé at angive en mobilbudjustering for at opnå større kontrol over, hvornår dine annoncer vises på mobilenheder. "Maksimer antallet af klik" inkorporerer din mobilbudjustering sammen med sine egne budjusteringer. Se, hvordan du angiver budjusteringer for mobil.

Tip! Angiv maksimumbud

"Maksimér antal klik" justerer dine bud, så du opnår det maksimale antal klik inden for dit budget. Du kan sikre, at du aldrig kommer til at betale mere for et klik, end du har det godt med, ved at angive en budgrænse for din pris pr. klik (CPC, Cost-per-click). Bemærk, at din budstrategi muligvis ikke er i stand til at hjælpe dig med at opnå dit mål, hvis din CPC-budgrænse er for lav. Få flere oplysninger om angivelse af CPC-budgrænser.

Overvåg effektiviteten

Når du anvender budstrategien "Maksimér antal klik" på din kampagne, kan du overvåge budstrategiens effektivitet. Her får du en række tips til at overvåge effektiviteten:

• Se på antallet af klik for at bekræfte, at du får flere klik for dit budget end tidligere. Vær dog opmærksom på, at en sammenligning af før og efter ikke er den mest nøjagtige, da antallet af klik varierer naturligt over tid.
  • Sørg for, at du har tilstrækkeligt med data til at evaluere, hvor effektiv strategien er. Ideelt set bør du give strategien nogle dage eller uger til at komme i gang.
  • Overvej, hvilke faktorer der kan påvirke dine resultater over tid. Det antal klik, du kan få inden for dit budget, kan f.eks. være påvirket af helligdage, weekender, særlige begivenheder, ændringer af dine produktdata og dine konkurrenter i auktionen.
  • Tag højde for din klikandel. Hvis din klikandel er meget høj, opnår du sandsynligvis allerede al den potentielle trafik, og budstrategien "Maksimér antal klik" har derfor ikke den store mulighed for at give dig væsentlig mere trafik.