Krav til Shopping-kampanjer

Det finnes noen krav som må være oppfylt før du kan konfigurere en Shopping-kampanje og opprette Shopping-annonser.

Merk: I Sveits og EØS-land bruker du Shopping-annonser gjennom én eller flere tjenester for prissammenligning (CSS) som du velger selv. Noen CSS-er administrerer produktinformasjonen din og kampanjene dine på dine vegne, mens andre gir deg verktøy som gjør at du kan holde i tømmene selv. Finn ut mer om annonsering med tjenester for prissammenligning i Europa

Google-kontoer

Du må opprette kontoer i Google Merchant Center og Google AdWords og knytte dem sammen.

Retningslinjer

Innholdet for Shopping-kampanjer og Shopping-annonser må være i tråd med retningslinjene for Google Shopping, som er forskjellige fra retningslinjene for AdWords-annonsering. Du må sørge for at bedriften din og nettstedet ditt samt produkter og promoteringer oppfyller kravene for Google Shopping før du begynner å annonsere.

Produktinformasjon

Du må kunne sende oss oppdatert produktinformasjon minst hver 30. dag. Denne informasjonen må oppfylle kravene i standarden vår for datakvalitet. Disse kravene bidrar til å gi brukerne en best mulig handleopplevelse, og vi håndhever overholdelse av standarden for at annonsene dine skal gi bedre resultater.

Standarden for produktinformasjonen du skal sende inn, finner du i produktfeedspesifikasjonen. Du bruker Merchant Center for å sende inn produktinformasjon regelmessig.