Studievejledning til Shopping Advertising-vurdering

Krav til Shopping-kampagner

Der er nogle få krav, du skal opfylde for at kunne oprette Shopping-kampagner og Shopping-annoncer.

Bemærk! I lande, der er en del af det europæiske økonomiske samarbejdsområde (EØS), og i Schweiz deltager man i Shopping-annoncer via en eller flere prissammenligningstjenester, som du vælger. Nogle prissammenligningstjenester administrerer dine produktdata og kampagner på dine vegne, mens andre giver dig værktøjer, så du selv kan stå for administrationen. Få flere oplysninger om annoncering med prissammenligningstjenester i Europa

Google-konti

Opret konti i Google Merchant Center og Google AdWords, og knyt dem til hinanden.

Politikker

Indholdet i dine Shopping-kampagner og Shopping-annoncer skal overholde politikkerne for Google Shopping, der adskiller sig fra AdWords-annonceringspolitikkerne. Sørg for, at såvel din virksomhed som dine produkter, promoveringer og websites overholder kravene til Google Shopping, inden du begynder at annoncere.

Produktdata

Du skal være i stand til at sende os opdaterede produktdata mindst hver 30. dag. De indsendte data skal leve op til vores standarder for datakvalitet. Standarderne er indført for at give brugerne så god en shoppingoplevelse som muligt, og vi håndhæver standarderne for at øge dine annoncers effektivitet.

Du finder standarderne for indsendelse af produktdata i vores Specifikation for produktfeeds. Indsend dine produktdata regelmæssigt via Merchant Center.