Uw biedstrategiestatus vinden

De status van uw biedstrategie geeft aan of uw biedstrategieën wel of niet actief zijn en waarom ze mogelijk zijn beperkt. Het is belangrijk om de status van uw biedstrategieën te controleren, zodat u er zeker van bent dat deze worden uitgevoerd zoals u verwacht. Een standaardbiedstrategie wordt toegepast op één campagne, terwijl een portfoliobiedstrategie kan worden toegepast op meerdere campagnes. In dit artikel wordt uitgelegd waar u uw biedstrategiestatus kunt vinden op portfolio- en standaardniveau.

Voordat u begint

Als u nog geen portfoliobiedstrategie heeft ingesteld, leest u meer over automatisch bieden.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

De status van uw portfoliobiedstrategie vinden

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes.
  3. Klik op Gedeelde bibliotheek in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik op Biedstrategieën.
  5. Klik op de biedstrategie die u wilt onderzoeken.
    • De huidige status van de biedstrategie staat boven aan het scherm. Plaats voor meer informatie over de status van uw biedstrategie de muisaanwijzer op de tekstballon (Ballon Afkeuring van de advertentie) naast de status.
    • Wijzigingen in de status van uw biedstrategie in de loop van de tijd worden automatisch onder de grafiek weergegeven. Plaats de muisaanwijzer op een status voor meer informatie.

De status van uw standaardbiedstrategie vinden

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes.
  3. U vindt de kolom Status naast de kolom Budget.
  4. Als uw campagne een status heeft, staat deze tussen haakjes '()'.
  5. Plaats de muisaanwijzer op de tekstballon (Ballon Afkeuring van de advertentie) naast de status voor meer informatie.
  6. Klik op Rapport voor biedstrategie bekijken voor meer informatie over de prestaties van uw biedstrategie voor deze campagne.