Find din budstrategistatus

Din budstrategistatus fortæller dig, om dine budstrategier er aktive eller ej, og hvorfor de eventuelt er begrænsede. Det er vigtigt at gennemgå statussen for dine budstrategier for at sikre, at de kører som forventet. En standardbudstrategi anvendes i én kampagne, mens en porteføljebudstrategi kan anvendes i mere end én kampagne. I denne artikel kan du læse om, hvor du finder din budstrategistatus for porteføljebudstrategier og standardbudstrategityper.

Før du begynder

Hvis du endnu ikke har konfigureret en automatisk budstrategi, kan du læse Om automatisk budgivning.

Vejledning

Sådan finder du statussen for din porteføljebudstrategi

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto og derefter på Budstrategier under "Delt samling".
  4. I kolonnen "Status" kan du se statussen for din porteføljebudstrategi.
  5. Hold markøren over teksten for at få flere oplysninger om statussen. Læs om statusser for budstrategier for at få flere oplysninger.

Sådan finder du statussen for din standardbudstrategi

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på budstrategitypen under kolonnen "Budstrategitype" for at se rapporten.

Kolonnen "Budstrategitype" viser kampagnens budstrategi, selv hvis det ikke er en porteføljebudstrategi. Kolonnen udfyldes kun, hvis kampagnen benytter en porteføljebudstrategi. Hvis du ikke kan se kolonnen "Budstrategitype" og gerne vil have den vist, kan du aktivere den ved at klikke på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for tabellen, klikke på "Rediger kolonner" og vælge "Budstrategitype" under kategorien "Attributter".