Spåra och förbättra resultat

Hanterar du din investering i marknadsföring klokt? Framgångsrika Google Ads-kampanjer är en fortlöpande process, och vi föreslår att du loggar in på ditt konto minst en gång i veckan och gör en koll.

Den här interaktiva guiden är designad för att du ska få ut mesta möjliga värde av din budget. Vi ställer viktiga frågor om din kampanj i varje avsnitt, går igenom nyttiga exempel och ger detaljerade anvisningar.

Har du inte skapat en kampanj än? Då kanske du vill gå igenom föregående guide i serien först, Skapa en kampanj som når nya kunder.

Detta ingår i den här handboken:

Starta den här guiden