Resultaten bijhouden en verbeteren

Beheert u uw advertentie-investering verstandig? Een goede Google Ads-campagne voeren is een doorlopend proces. Daarom raden we aan minstens eenmaal per week in te loggen om op de hoogte te blijven.

Deze interactieve handleiding is ontworpen om u te helpen de meeste waarde uit uw budget te halen. In elk gedeelte stellen we u een paar belangrijke vragen over uw campagne, behandelen we nuttige voorbeelden en bieden we stap-voor-stapinstructies.

Heeft u nog geen campagne opgesteld? U kunt waarschijnlijk het beste beginnen met de eerste handleiding uit onze reeks: Een campagne maken waarmee u nieuwe klanten bereikt.

In deze handleiding:

Deze handleiding starten