Kampanjoiden luominen ja hallinta hallinnoijan tililtä

Hallinnoijan tilin Kampanjat-sivulta voit luoda kampanjoita hallinnoimillesi tileille sekä alahallinnoijatilien asiakastileille. Tällä samalla sivulla voit nopeasti muuttaa kampanjan budjettia, tilaa ja nimeä tai siirtyä suoraan kampanjan kohdalle tekemään muita muutoksia.

Muistettavaa

Kampanjat-sivun oletusnäkymässä, jossa näytetään kaikki tilit, ei välttämättä voida näyttää kaikkien tilien kampanjadataa erityisen suurten tilien tapauksessa. Näin saattaa käydä myös katseltaessa suodatettua tilidataa, jos valittuja tilejä on paljon. Jos näin käy, pyydämme sinua valitsemaan pienemmän joukon tilejä.

Ennen kuin aloitat

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda ja hallita kampanjoita hallinnoijan tililtäsi. Lisätietoja on tässä hallinnoijan tilejä käsittelevässä artikkelissa.

Ohjeet

Uuden kampanjan luominen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta .
  4. Valitse tili, jolle haluat luoda tämän kampanjan. Voit etsiä tiliä kirjoittamalla sen nimen tekstikenttään tai vierittää alaspäin, kunnes näet haluamasi tilin.
  5. Valitse, minkä tyyppisen kampanjan haluat luoda.
  6. Jatka kampanjan luomista samalla tavalla kuin Google Adsin henkilötilillä.

Muutosten tekeminen kampanjaan

Jos haluat muuttaa jotakin kampanjaa, kirjaudu ensin Google Adsin hallinnoijan tilillesi ja valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat. Jos tilejä on yli 500, näkymää on ensin suodatettava valitsemalla tilit, joiden sisältämiä kampanjoita haluat muuttaa. Tämän jälkeen voit tehdä alla olevia toimia.

Muuta kampanjan tilaksi Käytössä, Keskeytetty tai Poistettu:

1. Valitse muutettavan kampanjan viereinen valintaruutu.

2. Klikkaa Muokkaa ja valitse sitten tila, jota haluat käyttää kampanjalle. Uusi tila tallennetaan automaattisesti.

Muuta kampanjan päiväbudjettia:

1. Valitse muutettavan kampanjan viereinen valintaruutu.
  2. Klikkaa Muokkaa ja valitse sitten Muuta budjetteja. Lue lisätietoja kampanjoiden budjettien määrittämisestä.
  3. Kun olet tehnyt haluamasi muutoksen, klikkaa Esikatsele, niin voit nähdä muutoksesi ennen sen käyttöönottoa.
  4. Tallenna muutokset klikkaamalla Käytä.

Muuta kampanjan nimeä:

1. Klikkaa Kampanja-sarakkeessa olevaa kynäkuvaketta sen kampanjan kohdalla, jota haluat muuttaa.
  2. Kun olet tehnyt haluamasi muutoksen, klikkaa Tallenna.

Siirry tietyn kampanjan kohdalle ja tee muita muutoksia:

1. Klikkaa Kampanja-sarakkeesta sen kampanjan nimeä, jota haluat muuttaa.
  2. Tee muutoksia kampanjaan samalla tavalla kuin muuttaisit Google Adsin henkilötiliä.