Sobre les campanyes de generació de demanda

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Les campanyes de generació de demanda per capturar implicacions i accions a YouTube, incloent-hi YouTube Shorts, Discover i Gmail, són ideals per als anunciants socials que volen difondre anuncis visualment atractius i en diversos formats a les superfícies de Google amb més impacte que hi ha disponibles per a qualsevol anunciant.

YouTube té dues vegades més probabilitats que altres serveis de vídeo i plataformes de mitjans socials per cercar productes i marques, i els espectadors han puntuat els anuncis de YouTube com a significativament (un 16%) més fiables, creïbles i honrats que els anuncis d'altres plataformes de vídeo i mitjans socials.*

* Font 1. Estudi d'Ipsos encarregat per Google sobre el comportament continu dels consumidors; US, CA, UK, FR, DE, IT, AU, JP, IN, CN, BR, MX, ES, ZA, KR, AR, CO, BE, CL, PE, SE, NL, DK, FI, NO ~n=500-1.000 consumidors en línia majors de 18 per mercat, 8-11 de setembre de 2022.

Altres curiositats:

• Arribeu a fins a 3.000 milions d'usuaris actius mensuals mentre es desplacen pels seus feeds de Google (inclosos Gmail, Discover i YouTube; amb YouTube Shorts ara té una mitjana de més de 50.000 milions de visualitzacions diàries).
  • Un de cada tres consumidors diu que ha comprat alguna cosa als feeds de Google que no cercava originalment.
  • El 63% dels consumidors descobreixen productes o marques nous als feeds de Google, dels quals el 91% van actuar immediatament.

Avantatges

Aquesta infografia representa l'impacte ampliat dels vostres anuncis a les superfícies de Google mitjançant la generació de demanda.

Aquesta infografia representa les experiències d'anunci personalitzades, una de les funcions clau de generació de demanda.

Aquesta infografia representa les ofertes i el mesurament basats en la IA, una de les funcions clau de la generació de demanda.

• Amplieu l'impacte dels vostres anuncis: difoneu anuncis a YouTube i a les superfícies visuals més immersives de Google (YouTube, Discover i Gmail) per ajudar els clients potencials a pensar en comprar. La generació de demanda us permet arribar fins a 3.000 milions d'usuaris actius mensuals, i la IA de Google crea la combinació perfecta d'elements visuals, missatges i emplaçaments personalitzats i d'alt impacte, perquè pugueu dirigir més consumidors a prémer l'opció "Paga ara". A més, podeu previsualitzar fàcilment les creativitats de vídeo i d'imatge amb millor rendiment a Google i YouTube per assegurar-vos que expliquen la història adequada.
  • Experiències d'anunci a mida: utilitzeu creativitats centrades en el públic que generen demanda. Amb només uns quants clics i l'ajuda de la IA de Google, les vostres creativitats visuals més immersives es difondran entre els clients potencials més rellevants. Els segments similars us ajuden a arribar a públics nous i qualificats fora de la vostra base de clients existent. Això inclou els usuaris que ja hagin fet una compra, hagin visitat el vostre lloc web o hagin mirat vídeos al vostre canal de YouTube. Podeu aprofitar les estadístiques de públic per fer coincidir de manera personalitzada el públic adequat en funció dels vostres objectius publicitaris. A més, l'experimentació A/B us ajudarà a ajustar el vostre enfocament creatiu per millorar regularment el rendiment.
  • Ofertes i mesurament basats en la IA: potencieu el vostre embut de conversió de màrqueting i mesureu l'impacte. Optimitzeu en tot l'embut de conversió amb les ofertes de maximització de clics per generar objectius de consideració, com ara les visites al lloc web. Utilitzeu eines de mesurament, com ara l'increment de notorietat de marca i de cerques, que us ajudin a determinar si la inversió en publicitat és rendible. Gràcies a les estadístiques d'aquestes eines i de la IA de Google, les campanyes de generació de demanda us permeten optimitzar el trànsit del lloc web, convertir usuaris d'alt valor i fer ofertes segons mètriques eficients, alhora que utilitzeu l'atribució basada en dades per mostrar el valor total d'una campanya a l'ecosistema de Google.

Aquesta animació representa l'emplaçament d'anuncis de les campanyes discovery quan s'utilitza la generació de demanda.   Aquesta animació representa el format d'anuncis de Gmail quan s'utilitza la generació de demanda.
Aquesta animació representa l'emplaçament d'anuncis in-feed de YouTube quan s'utilitza la generació de demanda. Aquesta animació representa l'emplaçament d'anuncis in-stream de YouTube quan s'utilitza la generació de demanda. Aquesta animació representa l'emplaçament d'anuncis de YouTube Shorts quan s'utilitza la generació de demanda.

Saber quan s'han d'utilitzar les campanyes de generació de demanda

Aquesta icona representa la Cerca de Google.

Cerca

Aquesta icona representa Màxim rendiment, que permet als anunciants orientats al rendiment accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una sola campanya.

Màxim rendiment

Aquesta icona representa la generació de demanda, que fomenta la demanda i ofereix resultats empresarials a les superfícies més visuals i entretingudes de Google.

Generació de demanda

Aquesta icona representa l'ús guiat per les campanyes de cerca, Màxim rendiment i generació de demanda.

Feu-la servir per:

Maximitzar el rendiment en tota la Cerca de Google Maximitzar el rendiment en tots els canals i totes les superfícies de Google Generar demanda i resultats empresarials a les superfícies més visuals i d'entreteniment de Google

Aquesta icona representa els clics, les conversions i el valor de conversió de la generació de demanda.

Ofertes

• Quota d'impressions objectiu
  • Clics
  • Conversions
  • Valor de conversió
  • Conversions
  • Valor de conversió
  • Clics
  • Conversions
  • Valor de conversió

Aquesta icona representa la capacitat de segmentar per segments de públic únics.

Públic

Els públics de cerca permeten als anunciants combinar les seves dades pròpies amb Google signals per assolir diversos objectius de màrqueting.

Guieu la IA amb objectius d'adquisició de clients nous, regles de valors i senyals de públic.

(Sense segmentació estricta)

Activeu la personalització de públics amb la possibilitat de segmentar per segments de públic únics (com ara segments similars).

Aquesta icona representa la capacitat de crear campanyes específiques per a les superfícies d'anuncis visuals de Google i de YouTube.

Canals

Arribeu als clients a la Cerca i als partners de cerca (AFS).

Milloreu el rendiment en tots els canals i l'inventari de Google.

(Cerca, YouTube incloent-hi YouTube Shorts, Discover, Gmail, display)

Creeu campanyes específiques per a les superfícies d'anuncis més visuals i d'entreteniment de Google i YouTube.

(YouTube Shorts, YouTube in-feed, Discover, Gmail)

Aquesta icona representa les imatges o el text que formen els recursos de creativitat d'un anunci.

Elements de creativitat

• Imatge (horitzontal 1,91:1, logotip 1:1, 4:1, vertical 4:5, quadrada 1:1)
  • Text (títol, títol llarg, descripció, URL final o camí de l'URL, nom de l'empresa, crida a l'acció, descripcions d'enllaç de lloc)
  • Imatge (horitzontal 1,91:1, logotip 1:1, 4:1, vertical 4:5, quadrada 1:1)
  • Text (títol, títol llarg, descripció, URL final, camí d'URL, nom de l'empresa, crida a l'acció)
  • Vídeo (horitzontal, quadrat, vertical)

Obteniu informació sobre com podeu crear un grup de recursos.

• Imatge (horitzontal 1,91:1, logotip 1:1, vertical 4:5, quadrada 1:1)
  • Text (títol, descripció, URL final, nom de l'empresa, crida a l'acció)
  • Vídeo (horitzontal, vertical, quadrat)
  • Anunci de carrusel (títol, descripció, URL final, nom de l'empresa, crida a l'acció, logotip 1:1 i 2-10 targetes d'imatge):
    • Horitzontal 1,91:1, vertical 4:5, quadrada 1:1
  • Feeds de productes

Obteniu més informació sobre les especificacions i pràctiques recomanades dels recursos per a les campanyes de generació de demanda.

Aquesta icona representa les estadístiques i les mètriques d'informes de tots els recursos i formats individuals quan s'utilitza la generació de demanda.

Mesurament i informes

Genereu informes al nivell de paraula clau o d'anunci amb estadístiques i recomanacions per millorar el rendiment.
  • Estadístiques per a grups de recursos (llançats) i recursos individuals (segona meitat de 2023)
  • Informes al nivell de producte de GMC

Aquesta icona representa altres diferenciadors de producte quan s'utilitza la generació de demanda.

Altres diferenciadors de productes

• Anuncis de fitxa de producte
  • Objectius avançats: adquisició de clients nous
  • Flux de compra centrat en l'objectiu de màrqueting/altre
  • Objectius avançats: adquisició de clients nous, adquisició de clients nous amb optimització de valor elevat i reimplicació
  • Formats de feed de comerç al detall en totes les superfícies (cerca, YouTube, Gmail, Discover i display)
  • Flux de compra semblant al dels mitjans socials
  • Formats de feed de productes en totes les superfícies visuals (YouTube, Gmail i Discover) amb l'opció de penjar una imatge de portada o un vídeo

Abans de començar

Recursos

Tingueu a punt els elements de creativitat, incloent-hi títols, descripcions, imatges i logotips. Per obtenir un millor rendiment, seleccioneu els vostres recursos d’imatge i de vídeo de màxima qualitat, com ara imatges inspiradores i de marca amb poc text i una il·luminació eficaç. També podeu reutilitzar els recursos i els missatges més eficaços de les campanyes que ja teniu en altres plataformes, com ara les de correu electrònic o mitjans socials.

Nota: augmenteu les possibilitats d'assolir un rendiment òptim incloent més recursos.

Seguiment de conversions

Configureu el seguiment de conversions al vostre lloc web i assegureu-vos que l'etiqueta de Google funcioni correctament. Optimitzeu els esdeveniments de conversió de poc pes (com ara "Afegir al carretó" o "Visita al lloc web") i trieu una opció de recompte de conversions que sigui adequada per a la campanya. Això proporciona senyals valuosos als nostres sistemes perquè pugueu assolir més ràpidament els resultats que us interessen.

Requisits del pressupost

La configuració del pressupost afecta la rapidesa amb què podem optimitzar la vostra campanya per obtenir conversions. En el cas de les campanyes que utilitzen ofertes de CPA objectiu, us recomanem que definiu un pressupost que sigui com a mínim 15 vegades superior al CPA objectiu.

En el cas de les campanyes que utilitzen ofertes de maximització de conversions, utilitzeu el nou simulador d'ajustos d'oferta de CPA objectiu a Google Ads per interaccionar amb increments d'oferta basats en percentatges i obtenir estimacions de trànsit.

Passos següents

Consultar els requisits de qualitat i de les polítiques per a les campanyes de generació de demanda

Obteniu informació sobre els requisits de la política de recursos de generació de demanda quan planifiqueu una campanya de generació de demanda nova.

Consultar l'eficàcia de l'anunci per a les imatges i els vídeos existents

Assegureu-vos que utilitzeu les millors creativitats per a les campanyes de generació de demanda noves. Per fer-ho, feu servir l'eina Eficàcia de l'anunci.

Consultar els informes de recursos de les imatges i els vídeos existents

Obteniu informació sobre els informes de recursos per a les creativitats existents abans de crear campanyes de generació de demanda.

Informació sobre les especificacions i les pràctiques recomanades per als recursos de generació de demanda

Obteniu informació sobre com podeu crear els anuncis amb més potencial seguint les especificacions dels recursos i utilitzant les pràctiques recomanades per als recursos.

Informació sobre els anuncis dinàmics de producte per a les campanyes de generació de demanda

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar els feeds de productes de Google Merchant Center a les campanyes de generació de demanda.

Crear una campanya de generació de demanda

Obteniu informació sobre com podeu crear una campanya de generació de demanda, incloses les especificacions i la gestió dels recursos.

Utilitzar segments similars per ampliar l'abast de públic

Arribeu als usuaris que tinguin semblances amb els vostres clients existents mitjançant els segments similars.

Sobre les mètriques i els informes de generació de demanda

Obteniu més informació sobre les mètriques i els informes de les campanyes de generació de demanda.

Sobre els experiments A/B de generació de demanda

Creeu experiments A/B per a les campanyes de generació de demanda.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now