Tietoja Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksesta

Voi päättää jokaisen konversiotoiminnon kohdalla, sisällytetäänkö sen konversiot Konversiot-raportointisarakkeeseen. Tämän asetuksen avulla voit hallita, miten teet hintatarjouksia konversioista ja miten muokkaat raporteissa olevia tietoja.

Tässä artikkelissa käsitellään sitä, mitä Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus tekee, miksi sitä kannattaa käyttää ja miten asetus vaihdetaan.

Edut

Voit käyttää Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetusta seuraaviin tarkoituksiin:

• Konversiot-sarakkeen hienosäätöön siten, että sarakkeessa näytetään vain sinulle tärkeimpien konversiotoimintojen tietoja
  • kertomaan Google Adsille, mitä konversioita varten optimointia tehdään automaattisessa hintatarjousstrategiassa
  • muokkaamaan Konversiot-saraketta siten, että saat parempaa tietoa manuaalisia hintatarjouksia varten.

Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksen toiminta

Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus toimii nimensä mukaisesti: voit valita, sisällytetäänkö tietyn konversiotoiminnon tiedot Konversiot-raportointisarakkeeseen. Voit säätää asetuksen jokaiselle konversiotoiminnolle erikseen, joten tietyt konversiot voidaan sisällyttää ja jotkin toiset voidaan jättää pois.

Tämän asetuksen avulla voit hallita myös konversioiden hintatarjouksia. Automaattisissa hintatarjousstrategioissa, joita ovat esimerkiksi hankintakohtainen hintatavoite, mainostuottotavoite ja tehostettu klikkauskohtainen hinta, käytetään Konversiot-sarakkeen tietoja hintatarjousten optimointiin. Tietyn konversiotoiminnon jättäminen pois sarakkeesta tarkoittaa sitä, että automaattiset hintatarjousstrategiat eivät tee hintatarjouksia kyseisistä konversiosta. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat tehdä hintatarjouksia tietyistä konversioista, mutta et joistakin toisista.

Tästä asetuksesta riippumatta kaikkien konversiotoimintojen tiedot sisällytetään kuitenkin Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen.

Esimerkki

Sinulla on vaatteiden verkkokauppa, ja haluat seurata kahta konversiotoimintoa: kertoja, jolloin asiakas laittaa jotain ostoskoriinsa sekä kertoja, jolloin asiakas tekee verkko-ostoksen.

Haluat optimoida hintatarjoukset myynnille ja seurata näitä konversioita Konversiot-sarakkeessa. Et halua tehdä hintatarjouksia ostoskoritoiminnosta, eikä sinun tarvitse nähdä näitä tietoja Konversiot-sarakkeessa.

Valitset myyntikonversiotoiminnolle Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑valintaruudun ja poistat vastaavan valinnan ostoskoritoiminnolta. Automaattinen hintatarjousstrategia optimoi nyt hintatarjouksia ainoastaan myyntikonversioille, ja Konversiot-sarakkeessa näytetään ainoastaan myyntikonversioita. Kaikki konversiot ‑sarake sisältää myös ostoskoritoiminnon konversiot.

Jos et käytä automaattisia hintatarjousstrategioita konversioiden optimointiin, tämä asetus ei vaikuta hintatarjouksiin automaattisesti. Asetuksen avulla voit kuitenkin myös määrittää Konversiot-sarakkeen näyttämään parempia tietoja manuaalisia hintatarjouksia varten.

Useimmissa konversiotoiminnoissa tiedot sisällytetään oletusarvoisesti Konversiot-sarakkeeseen.

Huom. Sovelluksen sisäiset toiminnot Sovelluskampanjoissa

Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus ei koske sovelluksen sisäisistä toiminnoista saatavia konversioita Sovelluskampanjoissa. Jos haluat hallinnoida sovelluksen sisäisten toimintojen hintatarjouksia Sovelluskampanjoissa, muokkaa Kampanjan optimointi ‑asetusta kampanjan määrityksissä. Voit myös valita, mitkä konversiot sisällytetään raportteihin.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut-välilehteä ja valitse Konversiot.
  3. Klikkaa taulukossa sitä konversiotoimintoa, jota haluat muokata.
  4. Valitse Muokkaa asetuksia.
  5. Klikkaa Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen.
    • Valitse valintaruutu, jos haluat sisällyttää nämä konversiot Konversiot-sarakkeeseen.
    • Poista valintaruudun valinta, jos et halua sisällyttää kyseisiä konversioita Konversiot-sarakkeeseen.
  6. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.