Tietoja Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksesta

Voit päättää jokaisen konversiotapahtuman kohdalla, otetaanko siihen liittyvät konversiot mukaan Konversiot-raportointisarakkeeseen. Tämän asetuksen avulla voit hallita, miten teet hintatarjouksia konversioista ja mitä dataa raporteissa näkyy.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus toimii, miksi sitä kannattaa käyttää ja miten asetus vaihdetaan.

Edut

Voit käyttää Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetusta seuraaviin tarkoituksiin:

• Hienosäädä Konversiot-saraketta siten, että sarakkeessa näytetään vain sinulle tärkeimpien konversiotapahtumien dataa.
  • Kerro Google Adsille, mille konversioille hintatarjoukset optimoidaan automaattisessa hintatarjousstrategiassa.
  • Muokkaa Konversiot-saraketta siten, että saat hyödyllisempää tietoa manuaalisia hintatarjouksia varten.
Huom. Vain Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksen käyttöönoton jälkeen toteutuneet konversiotapahtumat sisällytetään Konversiot-sarakkeeseen.

Näin Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus toimii

Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus toimii nimensä mukaisesti: voit valita, sisällytetäänkö tietyn konversiotapahtuman tiedot Konversiot-raportointisarakkeeseen. Voit säätää asetuksen jokaiselle konversiotapahtumalle erikseen, joten sisällytettävät konversiot on mahdollista valikoida.

Tämän asetuksen avulla voit vaikuttaa konversioista tehtäviin hintatarjouksiin. Automaattiset hintatarjousstrategiat, kuten CPA-tavoite, ROAS-tavoite ja Tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC), optimoivat hintatarjoukset Konversiot-sarakkeen datan avulla. Tietyn konversiotapahtuman jättäminen pois sarakkeesta tarkoittaa sitä, että automaattiset hintatarjousstrategiat eivät tee hintatarjouksia kyseisistä konversiosta. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat tehdä hintatarjouksia vain tietynlaisista konversioista.

Huom. Konversiot eri laitteella sisällytetään aina oletuksena Konversiot-sarakkeeseen. Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetuksen valinnasta riippumatta kaikkien konversiotapahtumien data sisällytetään Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen.

Esimerkki

Myyt vaatteita verkossa ja haluat seurata kahdenlaisia konversiotapahtumia: lisäyksiä ostoskoriin ja toteutunutta myyntiä.

Haluat optimoida hintatarjoukset myynnille ja seurata näitä konversioita Konversiot-sarakkeessa. Et halua tehdä hintatarjouksia ostoskoritapahtumista, eikä sinun tarvitse nähdä siihen liittyvää dataa Konversiot-sarakkeessa.

Valitset myyntikonversiotapahtumalle Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑valintaruudun ja poistat vastaavan valinnan ostoskoritapahtumalta. Automaattinen hintatarjousstrategia optimoi nyt hintatarjouksia ainoastaan myyntikonversioille, ja Konversiot-sarakkeessa näkyy ainoastaan myyntikonversioita. Kaikki konversiot ‑sarake sisältää myös ostoskoritapahtumat.

Jos et käytä automaattisia hintatarjousstrategioita konversioiden optimointiin, tämä asetus ei vaikuta hintatarjouksiin automaattisesti. Asetuksen avulla voit kuitenkin saada Konversiot-sarakkeesta parempia tietoja, joista on apua manuaalisten hintatarjousten tekemisessä.

Useimpien konversiotapahtumien data sisällytetään oletuksena Konversiot-sarakkeeseen.

Huom. Jos käytät Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetusta Sovelluskampanjoissa, muista nämä asiat:

• Lataukset: Valitse sovelluksen lataustapahtuma, jolle haluat Asennuskampanjan optimoivan hintatarjoukset, ja määritä sitten tapahtuman asetukseksi tilitasolla Sisältyvät Konversiot-sarakkeeseen.
  • Sovelluksessa tehdyt valinnat: Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen ‑asetus ei vaikuta niiden Sovelluskampanjoiden sovelluksessa tehtyjen valintojen konversioihin, joissa hintatarjoukset on optimoitu käyttäjien toiminnalle sovelluksessa. Jos haluat vaikuttaa sovelluksessa tehtyjen valintojen hintatarjouksiin Sovelluskampanjoissa ja siihen, mitkä konversiot sisällytetään raportteihin, muokkaa Kampanjan optimointi ‑asetusta.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Mittaus-kohdasta Konversiot.
  3. Klikkaa muokattavan konversiotapahtuman nimeä.
  4. Klikkaa Muokkaa asetuksia.
  5. Klikkaa Sisällytä Konversiot-sarakkeeseen.
    • Valitse valintaruutu, jos haluat sisällyttää nämä konversiot Konversiot-sarakkeeseen.
    • Poista valintaruudun valinta, jos et halua sisällyttää kyseisiä konversioita Konversiot-sarakkeeseen.
  6. Valitse Tallenna ja sitten Valmis.