Om indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'"

Du kan for hver konverteringshandling vælge, om du vil inkludere dens konverteringer i rapporteringskolonnen "Konverteringer" eller ej. Du kan bruge denne indstilling til at styre, hvordan du byder på konverteringer, og til at tilpasse dataene i dine rapporter.

I denne artikel kan du læse om, hvad "Inkluder i "Konverteringer"" gør, hvorfor det måske er en god idé at bruge den, og hvordan du ændrer denne indstilling.

Fordele

Indstillingen "Inkluder i "Konverteringer"" kan bruges til følgende:

• Justere kolonnen "Konverteringer", så der kun vises data for de konverteringshandlinger, der betyder mest for dig.
  • Fortælle Google Ads, hvilke konverteringer der skal optimeres for i en automatisk budstrategi.
  • Justere kolonnen "Konverteringer" for at gøre din manuelle budgivning mere effektiv.

Sådan fungerer "Inkluder i "Konverteringer""

"Inkluder i "Konverteringer"" gør det, den siger: Den giver dig mulighed for at vælge, om en konverteringshandlings data skal inkluderes i rapporteringskolonnen "Konverteringer" eller ej. Du kan justere denne indstilling for alle dine konverteringshandlinger, så du kan vælge at inkludere visse typer konverteringer og ekskludere andre typer.

Du kan bruge denne indstilling til at styre, hvordan du byder for konverteringer. Med automatiske budstrategier såsom målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action), mål for annonceafkast (mål-ROAS, target return on ad spend) og Udvidet pris pr. klik (ECPC, Enhanced cost-per-click) optimeres dine bud ud fra dataene i kolonnen "Konverteringer". Hvis du vælger ikke at inkludere en konverteringshandling i kolonnen, bruges de valgte automatiske budstrategier ikke til at angive bud for den pågældende type konverteringer. Dette kan være nyttigt, hvis du vil byde på bestemte konverteringer, men ikke byde på andre.

Uanset hvordan du indstiller denne indstilling, inkluderes data for alle dine konverteringshandlinger i kolonnen "Alle konverteringer".

Eksempel

Du ejer en onlinetøjbutik, og du sporer to konverteringshandlinger: Én for hver gang en kunde lægger en vare i indkøbskurven, og en anden for onlinesalg.

Du vil gerne optimere din budgivning for salget og spore disse konvertering i kolonnen "Konverteringer". Du ønsker ikke at byde på kurvhandlingen, og det er ikke nødvendigt for dig at se disse data i den primære kolonne "Konverteringer".

Du markerer "Inkluder i "Konverteringer"" for din salgskonverteringshandling, og du fjerner markeringen i afkrydsningsfeltet for indstillingen for kurven. Din automatiske budstrategi optimerer nu kun til dine salgskonverteringer, og kolonnen "Konverteringer" viser kun salgskonverteringer. Dataene for kurvhandlingen inkluderes dog stadig i kolonnen "Alle konverteringer".

Hvis du ikke bruger automatiske budstrategier til at optimere til konverteringer, påvirker denne indstilling ikke automatisk din budgivning. Du kan dog også bruge indstillingen til at justere kolonnen "Konverteringer" for at gøre din manuelle budgivning mere effektiv.

Standardindstillingen for de fleste konverteringshandlinger er at inkludere data i kolonnen "Konverteringer".

Bemærk! Hvis du bruger indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'" for dine appkampagner, skal du være opmærksom på følgende:

• Downloads: Vælg den handling for appdownload, som din appkampagne med fokus på installationer skal optimere til, ved at indstille den til "Inkluderet i 'Konverteringer'" på kontoniveau.
  • Handlinger i appen: Indstillingen "Inkluderet i "Konverteringer"" påvirker ikke konverteringer for handlinger i appen fra de appkampagner, der optimerer til handlinger i appen. Hvis du vil styre, hvordan du byder på handlinger i appen for appkampagner, og hvilke af disse konverteringer der rapporteres, skal du bruge indstillingen "Kampagneoptimering" i kampagnekonfigurationen.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den konverteringshandling, du vil redigere.
  4. Klik på Rediger indstillinger.
  5. Klik på Inkluder i "Konverteringer".
    • Markér afkrydsningsfeltet, hvis du vil inkludere disse konverteringer i kolonnen "Konverteringer".
    • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvis du ikke vil inkludere disse konverteringer i kolonnen "Konverteringer".
  6. Klik på Gem og derefter på Udfør

Bemærk! Konverteringer på tværs af enheder inkluderes altid som standard.