Om undersøgelser om brandpåvirkning

Denne artikel henvender sig til de brugere, der ser undersøgelser om brandpåvirkning inden YouTube-videoer. Hvis du er interesseret i at bruge måling af brandpåvirkning for dine annoncer, skal du være opmærksom på, at Brandpåvirkning skal aktiveres af en Google-salgsrepræsentant. Hvis du ikke har en salgsrepræsentant tilknyttet din Google Ads-konto, kan du ikke bruge denne funktion.

Hvis du har set korte spørgeskemaer online på YouTube, så har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med undersøgelser om brandpåvirkning. Ved at bede dig om at deltage i en kort undersøgelse om produkter eller tjenester, du har kendskab til, kan annoncører opnå en bedre forståelse for, hvordan deres annoncer påvirker forbrugere.

Hvem får mine besvarelser?

Når undersøgelsen er gennemført, vil Google kun dele samlede svar med dem, der oprettede undersøgelsen. Det betyder, at man ikke vil kunne forbinde dig personligt med dine svar i undersøgelsen. Du kan få flere oplysninger i Googles privatlivspolitik.

Hvor ofte modtager seere mine undersøgelser?

Seere kan modtage én undersøgelse om dagen og 3 undersøgelser om ugen. Inden for en periode på 14 dage kan seerne give ét svar for et produkt eller brand. Bemærk! Hvis du vil måle flere spørgsmål eller metrics, kan dine seere kun se ét af disse spørgsmål, som udvælges tilfældigt.

Rapportering om misbrug af vores tjenester

Hvis du ser indhold i undersøgelser, som du mener overtræder vores programpolitikker, må du meget gerne hjælpe os, så vi kan sørge for, at vores undersøgelser overholder dem. Dette kan du gøre ved at kontakte vores team, der er ansvarlige for YouTube og Google Ads til video.

Når du udfylder formularen, bedes du give detaljerede oplysninger om undersøgelsens spørgsmål. Vi fjerner kun spørgsmålene, hvis de overtræder vores programpolitikker. Men vi kan ikke give dig besked efter gennemgangen af det indhold, du har rapporteret.