Typer anbefalinger

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Hensikten med Anbefalinger-delen i Google Ads-kontoen din er å hjelpe deg med å oppnå bedre kampanjeresultater. Med anbefalingene du får se der, kan du bli kjent med nye, relevante funksjoner og få maksimalt utbytte av budsjettet ditt ved å finstemme budene, søkeordene og annonsene dine. Anbefalingene endres over tid i tråd med de mest oppdaterte anbefalte fremgangsmåtene for Google Ads, slik at du kan oppnå bedre samlede resultater og få mer effektive kampanjer.

Denne artikkelen lister opp de ulike anbefalingene du kan se, og forklarer hvordan du kan tolke og bruke dem.

Før du begynner

Du får se personlig tilpassede anbefalinger som kan være både relevante og nyttige for deg. Dette betyr at ikke alle typer anbefalinger blir vist her, og at det innimellom ikke vises noen i det hele tatt. Hvis du ikke ser anbefalinger for kontoen din, er det bare å komme innom igjen snart. Google Ads identifiserer regelmessig anbefalinger for deg og lanserer også stadig nye typer anbefalinger.

Anbefalinger for Google Ads-managerkontoer

I den nye utgaven av Google Ads er det enklere å ta i bruk anbefalinger for å finpusse kontoene du administrerer. I stedet for at du må logge på hver enkelt konto du administrerer, kan du nå bare logge på managerkontoen din og gå til Anbefalinger-siden. Der finner du de aktuelle anbefalingene for alle de administrerte kontoene dine.

Ulike typer anbefalinger

Annonser og elementer

Med anbefalingene om annonser og elementer kan du finstemme annonsene, opprette nye annonser, påse at de beste annonsene vises oftest, og organisere annonsene i bedre annonsegrupper. De ulike anbefalingstypene for elementer er spesielt nyttige hvis du vil maksimere annonseresultatene og øke klikkfrekvensen (CTR) til annonsene. Du kan se disse anbefalingene:

Oppdag alle anbefalinger

• Legg til en annonsegruppe: Oppnå flere konverteringer til omtrent samme CPA i appkampanjene dine ved å lage en ekstra annonsegruppe. Vi anbefaler dette fordi enkelte av appkampanjene dine bare inneholder én annonsegruppe.
  • Legg til elementer i de responsive søkeannonsene: Legg til overskrifter og beskrivelser fra tekstannonsene dine for å oppnå optimale resultater med de responsive søkeannonsene. Vi anbefaler dette fordi du har responsive søkeannonser der du ikke bruker overskriftene eller beskrivelsene fra tekstannonser i den samme annonsegruppen.
  • Legg til anropselementer i annonsene: Gjør annonsene mer prominente, og oppnå høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi du kan få flere til å ringe bedriften med anropselementer.
  • Legg til infoelementer i annonsene: Gjør annonsene mer prominente, og oppnå høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå høyere CTR med infomeldinger.
  • Legg til beskrivelser av nettstedslinkene: Gjør annonsene mer iøynefallende ved å legge til beskrivelser av nettstedslinkene dine. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå høyere CTR med beskrivelser av nettstedslinker.
  • Legg til dynamiske bildeelementer: Finstem tekstannonsene ved å hente inn bilder fra landingssiden via dynamiske bildeelementer, noe som kan føre til høyere CTR. Vi anbefaler dynamiske bildeelementer fordi du kan oppnå høyere CTR.
  • Legg til elementer for dynamiske nettstedslinker i annonsene: Gjør tekstannonsene dine bedre med nettstedslinker relatert til landingssiden din ved hjelp av elementer for dynamiske nettstedslinker, slik at du kan oppnå høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi du ikke har slått på elementer for dynamiske nettstedslinker.
  • Legg til bildeelementer i annonsene: Annonsene kunne ha vært mer prominente om du brukte bildeelementer, noe som kan føre til høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå høyere CTR med bildeelementer.
  • Legg til produkter i videoene: Oppnå flere konverteringer til omtrent samme eller lavere CPA ved å legge til en produktfeed i videohandlingskampanjene dine. Vi anbefaler dette fordi du ikke har valgt å bruke produktfeeder for videohandlingskampanjer, og du har en tilknyttet Merchant Center-konto.
  • Gjør Demand Gen-annonsene bedre: Få flere konverteringer ved å legge til elementer i Demand Gen-annonsene dine. Vi anbefaler dette fordi enkelte av Demand Gen-annonsene er rangert lavere enn «utmerket».
  • Legg til skjemaelementer for potensielle salg i annonsene: Få flere potensielle salg ved å vise skjemaelementer for potensielle salg i annonsene. Vi anbefaler dette fordi du kan generere flere potensielle salg ved å bruke skjemaelementer for potensielle salg.
  • Legg til priselementer i annonsene: Gjør annonsene mer prominente, og oppnå høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi lignende annonsører bruker priselementer.
  • Legg til responsive bannerannonser: Få flere konverteringer til omtrent samme CPA med responsive bannerannonser, som automatisk tilpasses de tilgjengelige annonseplassene. Opprett responsive bannerannonser enkelt med elementer som foreslås automatisk. Vi anbefaler dette fordi annonsegruppene dine har nok konverteringsdata til at du kan dra nytte av responsive bannerannonser.
  • Legg til responsive søkeannonser: Vis mer relevante annonser til potensielle kunder ved å opprette responsive søkeannonser. Vi anbefaler dette fordi du har annonsegrupper som bare inneholder utvidede tekstannonser, noe som kan føre til færre klikk og konverteringer enn om du har annonsegrupper med responsive søkeannonser.
  • Legg til elementer for nettstedslinker i annonsene: Gjør annonsene mer prominente, og oppnå høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå høyere CTR med nettstedslinker.
  • Legg til elementer med tekstutdrag i annonsene: Gjør annonsene mer prominente, og oppnå høyere CTR. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå høyere CTR med tekstutdrag.
  • Legg til en videoannonse: Nå ut til flere brukere av appen din på YouTube og Google Play samt i apper og på mobilnettsteder fra partnere. Vi anbefaler dette fordi du kan få mer trafikk ved å legge til videoannonser i app- og Performance Max-kampanjer.
  • Legg til videoer med ulike retninger: Få bedre kampanjeresultater og tilgang til ny beholdning ved å legge til videoer med ulike retninger. Vi anbefaler dette fordi du ikke har en god blanding av retninger i videoannonsene i kampanjen.
  • Legg til adresseelementer i annonser: Annonsene kan bli mer prominente med adresseelementer. Vi anbefaler dette fordi lignende annonsører bruker adresseelementer.
  • Slå på elementer som er opprettet automatisk: Få flere klikk på de responsive søkeannonsene ved å aktivere automatisk opprettede elementer i søkekampanjene dine. Vi anbefaler dette fordi du har søkekampanjer der du ikke har slått på elementer som er opprettet automatisk.
  • Korriger avviste Demand Gen-kampanjeelementer: Enkelte av elementene dine innfrir ikke kravene til Demand Gen-annonser og vises derfor heller ikke. Korriger elementene som ikke ble godkjent, slik at de kan vises i annonsene. Vi anbefaler dette fordi ett eller flere av elementene ikke innfrir kravene til Demand Gen-annonser.
  • Hev kvaliteten på appannonsen: Få flere konverteringer ved å legge til elementer i appannonsegruppene dine. Vi anbefaler dette fordi annonsekvaliteten på noen av appannonsegruppene dine er lavere enn «God».
  • Finstem de responsive bannerannonsene: Oppnå flere konverteringer ved å legge til elementer i de responsive bannerannonsene. Vi anbefaler dette fordi annonsekvaliteten på noen av de responsive søkeannonsene dine er lavere enn «Utmerket»
  • Finstem de responsive søkeannonsene: Få flere klikk på de responsive søkeannonsene ved å finstemme overskriftene og beskrivelsene. Vi anbefaler dette fordi annonsekvaliteten på noen av de responsive søkeannonsene dine er lavere enn «God»
  • Anbefaling om Merchant Center-integrering: Få flere til å besøke nettbutikken din ved å legge den til i Merchant Center (hvis nettstedet ditt ikke drives av Shopify eller Woo), eller ved å knytte Shopify eller Woo til Google Ads-kontoen din.
  • Bruk optimalisert annonserotasjon: Vis de beste annonsene dine automatisk på auksjonstidspunktet. Vi anbefaler dette fordi de nåværende innstillingene dine fører til at annonser med dårlige resultater kan kjøres like ofte som annonser med gode resultater.

Automatiske kampanjer

Med anbefalinger knyttet til automatiske kampanjer kan du forenkle kampanjeadministreringen og maksimere resultatene gjennom automatisk budgivning, målretting og annonseopprettelse. Du kan se disse anbefalingene:

Oppdag alle anbefalinger

• Opprett en Performance Max-kampanje: Oppnå de best mulige resultatene i alle Google-kanalene med én kampanje. Vi anbefaler denne kampanjetypen fordi du kan maksimere resultatene i tråd med målene du har satt deg, samtidig som du kan nå ut til flere konverterende kunder via annonsebeholdningen som er tilgjengelig på Google.
  • Lag en Performance Max-kampanje med butikksalgsmål: Oppnå flere besøk og salg på bedriftsbeliggenhetene dine med en Performance Max-kampanje med butikksalgsmål. Vi anbefaler dette fordi du er kvalifisert for budgivning for butikkbesøk eller lokale handlinger.
  • Gjør Performance Max-elementgruppene dine bedre: Oppnå flere konverteringer ved å legge til nye eller finstemme eksisterende elementer i Performance Max-kampanjen din. Vi anbefaler dette fordi noen av Performance Max-elementgruppene dine er rangert lavere enn «utmerket»
  • Målrett flere produkter med Performance Max-kampanjer: Oppnå høyere konverteringsverdi til omtrent samme avkastning på annonsekostnadene (ROAS) ved å målrette alle produkter ved hjelp av Performance Max-kampanjer. Vi anbefaler dette fordi du har standard Shopping-kampanjer med aktive produkter som ikke omfattes av målrettingen i Smart Performance Max-kampanjer.
  • Oppgrader kampanjer med annonsegrupper for dynamiske søkeannonser til Performance Max-kampanjer: Oppnå flere konverteringer ved å oppgradere søkekampanjene dine med annonsegrupper for dynamiske søkeannonser til Performance Max-kampanjer. Vi anbefaler dette fordi søkekampanjer med dynamiske søkeannonser, kan oppgraderes til Performance Max-kampanjer.

Budgivning og budsjetter

Med anbefalinger knyttet til budgivning og budsjetter er det enklere å identifisere budstrategien som samsvarer best med målene dine, og sørge for at kampanjene ikke begrenses av budsjettet.

Budgivnings- og budsjettanbefalinger har innvirkingsanslag for at du skal forstå hvordan bud- og budsjettjusteringer kan gi deg flere konverteringer og høyere konverteringsverdier. Disse anslagene gjenspeiler anslagene for konverteringsforsinkelse i søke- og Performance Max-kampanjer.

Du kan se disse anbefalingene:

Oppdag alle anbefalinger

• Legg til butikkbesøk i konverteringer: Nå ut til kunder der de er, ved å optimalisere for butikkbesøk med smart budgivning. Vi anbefaler dette fordi kampanjene dine bidrar til at folk besøker de fysiske butikkene dine.
  • Juster budsjettene: Få flere konverteringer ved å justere budsjettene du bruker i kampanjer med budgivning for maksimering av antall konverteringer. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringer kan oppnå flere konverteringer i kampanjene dine ved hjelp av en begrenset økning i budet ditt for kostnad per handling (CPA).
  • Juster CPA-målene: Oppnå flere konverteringer ved å justere CPA-målene dine. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre kan oppnå flere konverteringer i kampanjene dine gjennom en relativt sett mindre økning av målverdiene.
  • Juster ROAS-målene: Oppnå en høyere konverteringsverdi ved å justere ROAS-målene dine. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre kan oppnå høyere konverteringsverdi i kampanjene gjennom en begrenset relativ reduksjon av målene.
  • By mer effektivt med maksimer antall klikk: Få flere klikk til omtrent samme kostnad med en helautomatisk budstrategi. Vi anbefaler dette fordi simuleringene våre indikerer at du kan oppnå bedre kampanjeresultater hvis du bruker budgivning for maksimering av antall klikk.
  • By mer effektivt med «maksimer antall konverteringer»: Få flere konverteringer til omtrent samme kostnad med en helautomatisk budstrategi. Vi anbefaler dette fordi simuleringene våre indikerer at du kan oppnå bedre kampanjeresultater hvis du bruker budgivning for maksimering av antall konverteringer.
  • By mer effektivt med «maksimer konverteringsverdien»: Oppnå høyere konverteringsverdi til omtrent samme kostnad med en helautomatisk budstrategi. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre sporer konverteringer i kontoen din og kan dra nytte av å bruke budgivning for maksimering av konverteringsverdien.
  • By mer effektivt med mål-CPA: Oppnå flere konverteringer til lavere eller omtrent samme CPA med en helautomatisk budstrategi. Vi anbefaler dette fordi simuleringene våre indikerer at du kan oppnå bedre kampanjeresultater hvis du bruker budgivning for maksimering av antall konverteringer.
  • By mer effektivt med mål for visningsandel: Optimaliser synligheten til annonsene dine med en helautomatisk budstrategi. Vi anbefaler dette fordi du har oppnådd tilstrekkelig mange visninger i kampanjene dine til å dra nytte av mål for visningsandel-budstrategien.
  • By mer effektivt med mål-ROAS: Oppnå høyere konverteringsverdi til omtrent samme avkastning på annonsekostnadene (ROAS) med en helautomatisk budstrategi. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre trolig kan oppnå bedre resultater med kampanjene dine hvis du bruker mål-ROAS sammen med maksimer konverteringsverdien. I denne strategien brukes nemlig data fra alle kampanjene, deriblant konverteringsverdiene du rapporterer om, for å optimalisere resultatene.
  • Ta med konverteringshandlinger i Firebase-appen i «mål på kontonivå»: Oppnå flere konverteringer ved å optimalisere for kunder som sendes til appen din fra annonsene dine. Vi anbefaler dette fordi du sporer – men optimaliserer ikke for – konverteringer i appen som kan tilskrives annonser som henviser brukerne til dyplinker.
  • Omfordel ubrukte budsjettmidler: Annonsene dine ble ikke vist på de mest hektiske dagene. Få mer trafikk ved å omfordele ubrukte midler dit behovet er størst. Vi anbefaler dette fordi du gikk glipp av 5 % eller mer av den potensielle trafikken i forrige uke.
  • Øk budsjettene: Sørg for at annonsene blir vist på de travleste dagene, ved å øke det begrensede budsjettet. Vi anbefaler dette fordi du gikk glipp av 5 % eller mer av den potensielle trafikken i forrige uke.
  • Øk budsjettene for kommende økninger i trafikken: Annonseleveringen kan bli stoppet på dagene med størst trykk på grunn av en forventet fremtidig økning i trafikken. Øk budsjettet ditt nå, slik at du ikke går glipp av potensielle kunder. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre kan gå glipp av 5 % eller mer av den fremtidige ukentlige trafikken din med det nåværende budsjettet ditt.
  • Angi et mål for budstrategien: Bruk ROAS/CPA-mål for å kontrollere kampanjen din på den mest effektive måten. Vi anbefaler dette fordi du ikke har angitt mål-ROAS for kampanjen.
  • Angi mål-CPA: Få flere konverteringer til omtrent samme CPA ved å angi et mål og unngå budsjettbegrensninger. Vi anbefaler dette fordi du ikke har angitt mål-CPA i kampanjen.
  • Angi en mål-CPA for å ta høyde for forestående trafikkøkninger: Du kan gå glipp av konverteringer som følger av en forventet oppgang i trafikken. Få tak i disse konverteringene til en lignende CPA-verdi ved å fastsette et mål og øke budsjettet ditt. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre kan forvente å oppnå minst 5 % mer trafikk.
  • Angi en mål-ROAS-verdi for å ta høyde for forestående trafikkøkninger: Du kan gå glipp av konverteringsverdien fra en forventet økning i trafikken. Oppnå denne høyere konverteringsverdien til omtrent samme ROAS ved å angi et mål og øke budsjettet ditt. Vi anbefaler dette fordi du ifølge simuleringene våre kan forvente å oppnå minst 5 % mer trafikk.
  • Slå på automatisk tagging: Mål effekten av app- og nettkampanjene dine via konverteringssporing ved å slå på automatisk tagging. Vi anbefaler dette fordi du ikke har slått på automatisk tagging, som gjør det enklere å måle konverteringshandlinger i apper og på nettsteder
  • Oppgrader konverteringssporingen med databasert attribusjon: Tilskriv konverteringer til flere annonseinteraksjoner med databasert attribusjon. Vi anbefaler dette fordi kontoen din har nok konverteringsdata til at du kan dra nytte av databasert attribusjon.
  • Bruk en budstrategi for portefølje med et delt budsjett: Maksimer avkastningen for alle kampanjene dine ved å bruke en porteføljestrategi med et delt budsjett. Vi anbefaler dette fordi du bruker flere strategier av samme type på kampanjenivå eller porteføljenivå.

Søkeord og målretting

Med utgangspunkt i anbefalingene knyttet til søkeord og målretting kan du nå ut til flere personer som er interessert i det du har å tilby. Du kan se disse anbefalingene:

Oppdag alle anbefalinger

• Legg til merkevarebegrensninger, og slå på fleksibelt samsvar: Da konverteres søkeordene i de merkevarefokuserte kampanjene dine til fleksibelt samsvar, og foreslåtte merkevarer legges til i merkevarelisten. Du begrenser søkekampanjen slik at de tilhørende annonsene bare vises etter søk som matcher søkeordene med fleksibelt samsvar og de aktuelle merkevarene i merkevarelisten, deriblant relaterte produkter og tjenester.
  • Legg til søkeord med fleksibelt samsvar: Få flere konverteringer til omtrent samme eller bedre avkastning ved å legge til versjoner av de eksisterende søkeordene dine med fleksibelt samsvar. Vi anbefaler dette fordi du på en effektiv måte kan oppnå flere konverteringer og nå resultatmålene dine ved å bruke søkeord med fleksibelt samsvar i disse kampanjene med smart budgivning.
  • Legg til nye søkeord: Vis annonsene dine oftere til folk som søker etter det bedriften din tilbyr. Vi anbefaler dette fordi du ikke målretter annonsene dine mot søk som kan være relevante for bedriften din.
  • Opprett en tilpasset målgruppe: Oppnå flere konverteringer til en lavere CPA-verdi ved å nå ut til kunder som søker etter deg på Google-tjenester. Vi anbefaler dette fordi du har kampanjer der du kan dra nytte av egendefinerte målgruppesegmenter.
  • Opprett en ny annonsegruppe for en bredere målgruppe: Nå ut til en bredere målgruppe ved å lage en ny videoannonsegruppe som bare har publikumsmålretting. Vi anbefaler dette fordi du har annonsegrupper med både målretting og innholdsmålretting, noe som kan begrense målgruppen du når ut til.
  • Få større rekkevidde med Googles søkepartnere: Nå ut til flere kunder på YouTube og partnernettsteder til lavere CPC. Vi anbefaler dette fordi du kan få mer trafikk til annonsene dine i Søkenettverket hvis du viser dem hos Googles søkepartnere.
  • Få større rekkevidde med Google-videopartnere: Nå ut til flere kunder i apper og på nettsteder som tilhører partnere. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå økt trafikk ved å vise videoannonsene dine hos Google-videopartnere.
  • Nå ut til nye målgrupper: Oppnå flere konverteringer ved å vise annonsene dine til flere personer som potensielt sett kan bli kunder. Vi anbefaler dette fordi du trolig kan oppnå flere konverteringer ved å målrette annonser mot nye målgruppesegmenter.
  • Oppdater Kundematch-listene dine: Vis virkningsfulle og personlig tilpassede annonser til de nyeste kundene dine ved å oppdatere de eksisterende Kundematch-listene. Vi anbefaler dette fordi det aktivt benyttes Kundematch-lister for observasjon, målretting eller ekskluderinger i enkelte av annonsene dine, og disse listene er ikke oppdatert på over 90 dager.
  • Fjern negative søkeord som er i konflikt: Det kan hende at annonsene dine ikke vises på grunn av negative søkeord som er i konflikt. Få annonsene dine vist ved å fjerne disse negative søkeordene. Vi anbefaler dette fordi noen av søkeordene dine ikke fører til visning av annonser på grunn av motstridende negative søkeord.
  • Fjern søkeord som ikke fører til annonsevisninger: Fjern søkeord som ikke fører til annonsevisninger, så det blir enklere å administrere kontoen din. Vi anbefaler dette fordi enkelte av søkeordene dine ikke har generert noe trafikk i løpet av det siste året eller enda lenger tilbake i tid.
  • Fjern overflødige søkeord: Fjern overflødige søkeord, slik at det blir enklere å administrere kontoen. Vi anbefaler dette fordi du har overflødige søkeord med den samme budstrategien, destinasjonen og annonsegruppen. Vi anbefaler at du bruker søkeord for ulike samsvartyper.
  • Konfigurer målgruppekilder: Bruk remarketingfunksjoner for å oppnå økt avkastning ved å vise mer effektive og personlig tilpassede annonser. Vi anbefaler dette fordi du har nok trafikk til å dra nytte av remarketing.
  • Markedsfør alle kvalifiserte Shopping-produkter: Oppnå en bedre konverteringsverdi ved å markedsføre alle Shopping-produktene dine via en generell kampanje. Vi anbefaler dette fordi enkelte produkter i Shopping-feeden din du tilbyr på nettet, ikke omfattes av målrettingen.
  • Last opp kundelister: Få tilgang til remarketingfunksjoner som kan hjelpe deg å øke avkastningen gjennom å vise mer effektive og personlig tilpassede annonser.
  • Last opp Kundematch-lister: Vis virkningsfulle og personlig tilpassede annonser til de eksisterende kundene dine med utgangspunkt i kontaktinformasjonen de deler med deg. Vi anbefaler dette fordi du kan bruke Kundematch-funksjoner.
  • Bruk bannerutvidelse: Oppnå flere konverteringer til omtrent samme CPA ved å sette av ubrukte budsjettmidler til den oppdaterte funksjonen for utvidelse til Google Displaynettverk. Vi anbefaler dette fordi enkelte av søkekampanjene dine har ubrukte budsjettmidler det kan være lønnsomt å sette av til en bannerutvidelse.
  • Bruk optimalisert målretting: Få flere konverteringer til omtrent samme kostnad per konvertering. Vi anbefaler dette fordi du kan nå ut til flere potensielle kunder med banner-, Demand Gen- og videoannonsene dine ved å bruke optimalisert målretting.

Reparasjoner

Med «reparasjoner» får du hjelp til å løse problemer med kontoen din samt forbedre den generelle tilstanden i kontoen og resultatene du oppnår med den. Du kan se disse anbefalingene:

Oppdag alle anbefalinger

• Legg til annonser i hver av annonsegruppene: Få annonsene dine vist ved å legge til annonser i hver av annonsegruppene dine.
  • Legg til GTIN i produktene dine: Få mer annonsetrafikk ved å legge til GTIN i produktene dine. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå bedre resultater med produktene dine ved å legge til GTIN-identifikatorer.
  • Legg til søkeord i hver av annonsegruppene: Få annonsene dine vist ved å legge til søkeord i hver av annonsegruppene dine.
  • Legg til konverteringsparametere som mangler, i hotellkampanjene dine: Oppnå flere bestillinger med tilsvarende eller bedre avkastning ved å bruke nøyaktige konverteringsparametere. Vi anbefaler dette fordi konverteringer blir rapportert, men konverteringene mangler obligatoriske parametere for hotellkampanjer.
  • Legg til produkter i Shopping-kampanjene dine: Korriger kampanjer som ikke vises, ved å legge til produkter i dem. Vi anbefaler dette fordi du har kampanjer uten produkter.
  • Legg til aldersgruppen som produktene dine skal målrettes mot: Få mer annonsetrafikk ved å legge til attributtet for aldersgruppe for produktene dine. Vi anbefaler dette fordi du oppnår begrensede resultater med produktene dine siden aldersgruppeverdier mangler.
  • Legg til fargen på produktene dine: Få mer annonsetrafikk ved å legge til fargen på produktene dine. Vi anbefaler dette fordi du oppnår begrensede resultater med produktene dine siden fargeverdier mangler.
  • Legg til kjønnet som produktene dine skal målrettes mot: Få mer annonsetrafikk ved å legge til attributtet for kjønn for produktene dine. Vi anbefaler dette fordi du oppnår begrensede resultater med produktene dine siden kjønnsverdier mangler.
  • Legg til identifikatorene for produktene dine: Få mer annonsetrafikk ved å legge til identifikatorene for produktene dine. Vi anbefaler dette fordi du oppnår begrensede resultater med produktene dine siden identifikatorverdier mangler.
  • Legg til størrelsen på produktene dine: Få mer annonsetrafikk ved å legge til størrelsen på produktene dine. Vi anbefaler dette fordi du oppnår begrensede resultater med produktene dine siden størrelsesverdier mangler.
  • Fullfør prosessen for annonsørbekreftelse: Du kan oppnå større engasjement ved å bruke logoer i søkeannonsene dine. Få tilgang til logoer ved å fullføre annonsørbekreftelsen. Vi anbefaler dette fordi du ikke har fullført prosessen for annonsørbekreftelse.
  • Korriger avviste Demand Gen-kampanjeelementer: Enkelte av elementene dine innfrir ikke kravene til Demand Gen-annonser og vises derfor heller ikke. Korriger elementene som ikke ble godkjent, slik at de kan vises i annonsene. Vi anbefaler dette fordi ett eller flere av elementene ikke innfrir kravene til Demand Gen-annonser.
  • Korriger Performance Max-elementer som ikke ble godkjent: Maksimer resultatene ved å korrigere Performance Max-elementene som ikke ble godkjent. Vi anbefaler dette fordi alle elementene dine av minst én type ikke ble godkjent.
  • Løs problemer med ikke-godkjente produkter i Shopping-kampanjene dine: Du kan ikke vise annonser for produkter som ikke er godkjent, i kampanjene dine. Du må få disse produktene godkjent for å kunne vise annonsene. Vi anbefaler dette fordi du har produkter som ikke er godkjent, i kampanjene dine.
  • Korriger nettstedslinker som ikke ble godkjent: Enkelte av nettstedslinkene dine ble ikke godkjent. Korriger disse for å gjøre annonsene dine mer iøynefallende.
  • Korriger lave CPA-mål: Begynn å oppnå konverteringer ved å korrigere de lave CPA-målene dine. Vi anbefaler dette fordi du neppe kommer til å få noen konverteringer i kampanjene dine med CPA-målene du har angitt.
  • Løs problemer som har ført til Merchant Center-kontosperring: Merchant Center-kontoene dine er sperret. Du må løse problemene i kontoene før annonsene kan vises. Vi anbefaler dette fordi du har Merchant Center-kontoer som er suspendert på grunn av lav datakvalitet eller brudd på retningslinjene.
  • Korriger feilkonfigurerte dyplinker: Oppnå flere appkonverteringer til omtrent samme CPA ved å korrigere feilkonfigurerte dyplinker i appene dine. Vi anbefaler dette fordi minst 10 % av app-dyplinkene dine er feilkonfigurert.
  • Korriger overlappende appkampanjer: Oppnå flere konverteringer til omtrent samme kostnad ved å korrigere appkampanjer som er målrettet mot den samme trafikken. Vi anbefaler dette fordi konkurrerende kampanjer kan føre til at du oppnår dårlige resultater med appkampanjer.
  • Korriger annonsedestinasjonene dine: Annonsene dine ble ikke godkjent på grunn av problemer med destinasjonen. Korriger annonsedestinasjonene for å få vist annonsene dine.
  • Korriger annonseteksten din: Annonsene dine ble ikke godkjent på grunn av problemer med tekstinnholdet. Gjør nødvendige endringer i annonseteksten for å få vist annonsene dine.
  • Korriger publikumsmålrettingen: Hvis du har annonsegrupper det ikke lenger kan vises annonser fra, kan du få vist de aktuelle annonsene igjen så fort du korrigerer publikumsmålrettingen din. Vi anbefaler dette fordi du har annonsegrupper som målrettes mot eller ekskluderer målgruppesegmenter som er deaktivert eller har for få brukere.
  • Korriger konverteringshandlinger med nedgang i konverteringsfrekvensen: Sørg for at du ikke går glipp av konverteringer. Løs problemene med konverteringssporingen. Vi anbefaler dette fordi det nylig ble rapportert om en betydelig nedgang i konverteringsfrekvensen for noen av konverteringshandlingene dine.
  • Løs problemene med konverteringssporing: Du har ingen konverteringshandlinger for nettsteder som kan brukes i den automatiske budstrategien din. Legg til en konverteringshandling på nettstedet, og ta den så med i Konverteringer-kolonnen. Vi anbefaler dette fordi budstrategien din er basert på konverteringer, men du ikke har noen konverteringshandling for nettstedet i budgivningen.
  • Unngå at Merchant Center-kontoene dine blir sperret: Merchant Center-kontoene dine står i fare for å bli sperret. Løs problemene for å sikre at Shopping-annonsene dine fortsatt vises. Vi anbefaler dette fordi du har Merchant Center-kontoer som står i fare for å bli sperret på grunn av lav datakvalitet eller brudd på retningslinjene.

Måling

Oppdag alle anbefalinger

• Konfigurer konverteringssporing: Se hvilke klikk som omsettes i kunder, og få tilgang til funksjoner som automatisk budgivning. Vi anbefaler dette fordi konverteringssporing omfatter funksjoner som gjør at du enklere kan nå forretningsmålene dine.
  • Løs problemer knyttet til sertifisering: Annonsene kjøres ikke på grunn av sertifiseringsproblemer. Du må søke om sertifisering for å vise annonsene.
  • Konfigurer konverteringssporing i appen: Se hvilke av klikkene som fører til verdifulle kundehandlinger i appen din. Vi anbefaler dette fordi konverteringssporing i appen omfatter funksjoner som gjør at du enklere kan nå forretningsmålene dine.
  • Konfigurer den globale nettstedstaggen: Med en enhetlig tag kan du få en mer presis konverteringssporing og tilgang til funksjoner som forhindrer tapte konverteringer. Vi anbefaler dette fordi du ikke bruker den nyeste konverteringstaggen fra Google, som bidrar til mer nøyaktig måling av konverteringer.
  • Løs problemer med den globale nettstedstaggen: Løs problemer med den globale nettstedstaggen, så du ikke går glipp av konverteringer. Vi anbefaler dette fordi konfigureringen av den globale nettstedstaggen kan være feil eller ufullstendig.
  • Konfigurer måling av konverteringsverdier: Optimaliser for de viktigste forretningsmålene ved å rapportere om konverteringsverdier. Vi anbefaler dette fordi du kan oppnå bedre resultater med kampanjene dine ved å rapportere om og optimalisere for verdien de ulike konverteringene utgjør for bedriften din.
  • Konfigurer optimaliserte konverteringer: Det er ikke sikkert at du får registrert alle konverteringer. Oppnå bedre konverteringssporing med optimaliserte konverteringer. Vi anbefaler dette fordi du har trafikk i områder der vi vet at konverteringsmålingen er mangelfull.
  • Konfigurer et Google Analytics 4-område: Ved å konfigurere et Google Analytics 4-område kan du få tilgang til de nyeste verktøyene som bidrar til godt personvern og at du oppnår enda bedre avkastning på markedsføringen. Vi anbefaler dette fordi alle Universal Analytics-områder avvikles i 2023 og du ikke har begynte å samle inn data i et Google Analytics 4-område.
  • Optimaliser for nye kunder: Skaff deg flere nye kunder ved å optimalisere for nye kunder i tillegg til nettsalg. Vi anbefaler dette fordi du har kampanjer der det kan optimaliseres for anskaffelse av nye kunder.

Annet

Oppdag alle anbefalinger

• Prøv den nye Google Ads-mobilappen: Overvåk resultatene – og oppnå bedre kontoresultater – uansett hvor du er. Vi anbefaler dette fordi du ikke har brukt Google Ads-mobilappen i det siste. Med Google Ads-mobilappen blir Google Ads-opplevelsen bedre, og du kan følge med på kampanjene dine uansett hvor du er. Du kan overvåke kampanjene i sanntid, få nyttige anbefalinger om hvordan du kan oppnå bedre resultater, og raskt og enkelt sette i verk tiltak.

Last ned Google Ads-mobilappen for Android eller iOS i dag.

Foreslåtte endringer

Foreslåtte endringer er optimaliseringer som representanten for Google Ads-kontoen din mener kan gi deg bedre kampanjeresultater. De foreslåtte endringene vises til å begynne med på Anbefalinger-siden i kontoen din, hvor du kan gjennomgå dem. Hvis du synes alle de anbefalte optimaliseringene virker fornuftige, kan du implementere dem i kontoen ved å klikke på Bruk alle. Finn ut mer om kampanjeutkast for søke- og bannerkampanjer.

Beregning av optimaliseringsresultat i kampanjer som er satt på pause

Når en kampanje er satt på pause, blir kampanjens optimaliseringsresultat fortsatt beregnet:

• På konto- eller MCC-nivå: I de neste sju dagene blir kampanjen fortsatt vurdert, ettersom vi slår sammen resultater basert på data fra de siste sju dagene. Hvis kampanjen fortsatt er satt på pause etter sju dager, blir den ikke lenger vurdert, ettersom statistikken tilbakestilles til null.
  • På kampanjenivå: I løpet av de neste 7–90 dagene fortsetter kampanjen å bli vurdert, ettersom anbefalingene er tuftet på data fra en periode på 7–90 dager (28 dager er vanligst). Hvis kampanjen forblir satt på pause etter at genereringen av data opphører, blir anbefalingen verken vist eller vurdert med tanke på optimalisering.

Linker til relatert innhold