Suositustyypit

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Google Ads ‑tilisi Suositukset-osio auttaa sinua tehostamaan kampanjoitasi. Suosituksista voit saada tietoa uusista hyödyllisistä ominaisuuksista. Niiden avulla voit myös parantaa hintatarjouksiasi, avainsanojasi ja mainoksiasi. Näin saat budjetistasi enemmän irti. Suositukset kehittyvät ajan myötä seuraten Google Adsin uusimpia parhaita käytäntöjä ja auttaen sinua parantamaan kampanjoidesi toimintaa ja tehokkuutta.

Tämä artikkeli sisältää yleiskatsauksen suosituksista, joita sinulle saatetaan antaa. Lisäksi artikkelissa kerrotaan, miten voit tulkita suosituksia ja ottaa niitä käyttöön.

Ennen kuin aloitat

Sinulle näytettävät suositukset on räätälöity siten, että ne ovat mahdollisimman osuvia ja hyödyllisiä juuri sinulle. Et siis näe kaikkia suositustyyppejä, ja toisinaan sinulle ei ehkä näy lainkaan suosituksia. Jos et näe suosituksia tililläsi juuri nyt, tilanne kannattaa käydä tarkistamassa myöhemmin uudelleen. Google Ads etsii jatkuvasti sinulle sopivia suosituksia ja ottaa säännöllisesti käyttöön uusia suositustyyppejä.

Suositukset Google Adsin hallinnoijan tileille

Uudistuneessa Google Adsissa hallinnoitujen tilien kehittäminen suositusten avulla on entistä helpompaa. Hallinnoiduille tileille ei tarvitse enää kirjautua erikseen, vaan riittää, että kirjaudut hallinnoijan tilillesi. Tilin Suositukset-sivulta näet kaikkien hallinnoimiesi tilien saatavilla olevat suositukset.

Suositustyypit

Mainokset ja niiden elementit

Mainoksiin ja niiden elementteihin liittyvien suositusten avulla voit hioa nykyisiä mainoksiasi, luoda uusia mainoksia, käyttää parhaita mainoksia useammin ja järjestää mainokset paremmin toimiviin mainosryhmiin. Etenkin elementteihin liittyvät suositustyypit auttavat maksimoimaan mainosten tulokset ja voivat parantaa mainosten klikkausprosentteja. Saatat nähdä seuraavia suosituksia:

Katso kaikki suositukset

• Lisää mainosryhmä: Luo uusi mainosryhmä, niin voit saada Sovelluskampanjoilla lisää konversioita samantasoisella CPA-hinnalla. Näet tämän suosituksen, koska joissakin Sovelluskampanjoissasi on vain yksi mainosryhmä.
  • Lisää elementtejä responsiivisiin hakumainoksiisi: Optimoi responsiiviset hakumainoksesi lisäämällä niihin otsikoita ja kuvauksia tekstimainoksistasi. Tätä suositellaan, koska joistakin responsiivisista hakumainoksistasi puuttuu otsikoita tai kuvauksia, joita käytetään saman mainosryhmän tekstimainoksissa.
  • Lisää mainoksiisi puheluelementtejä: Paranna mainostesi näkyvyyttä ja klikkausprosenttiasi. Näet tämän suosituksen, koska voit puheluelementtien avulla saada lisää puheluita yritykseesi.
  • Lisää mainoksiisi huomiotekstejä: Paranna mainostesi näkyvyyttä ja klikkausprosenttiasi. Tämä on suositeltavaa, sillä huomiotekstit voivat parantaa klikkausprosenttiasi.
  • Lisää kuvauksia sivustolinkeillesi: Paranna mainostesi näkyvyyttä sivustolinkkikuvausten avulla. Näet tämän suosituksen, koska sivustolinkkikuvaukset voivat parantaa klikkausprosenttiasi.
  • Lisää dynaamisia kuvaelementtejä: Paranna tekstimainoksiasi käyttämällä niissä laskeutumissivuihin perustuvia dynaamisia kuvaelementtejä, jotka voivat parantaa klikkausprosenttiasi. Näet tämän suosituksen, koska dynaamiset kuvaelementit voivat parantaa klikkausprosenttiasi.
  • Lisää mainoksiisi dynaamisia sivustolinkkielementtejä: Lisää tekstimainoksiisi laskeutumissivuihin liittyviä sivustolinkkejä, niin klikkausprosenttisi voi parantua. Näet tämän suosituksen, koska et ole laittanut dynaamisia sivustolinkkielementtejä päälle.
  • Lisää mainoksiisi kuvaelementtejä: Jos käyttäisit kuvaelementtejä, mainoksesi erottuisivat paremmin ja klikkausprosenttisi voisi parantua. Näet tämän suosituksen, koska kuvaelementit voivat parantaa klikkausprosenttiasi.
  • Lisää videoihisi tuotteita: Voit saada enemmän konversioita samantasoisella tai alemmalla hankintakohtaisella hinnalla, jos lisäät Aktivoiviin videokampanjoihisi tuotesyötteen. Näet tämän suosituksen, koska et ole ottanut käyttöön tuotesyötteitä Aktivoivissa videokampanjoissasi ja sinulla on linkitetty Kauppiaskeskustili.
  • Paranna Kysynnän kasvatus ‑mainoksiasi: Voit saada enemmän konversioita lisäämällä Kysynnän kasvatus ‑mainoksiisi elementtejä. Näet tämän suosituksen, koska joidenkin Kysynnän kasvatus ‑mainostesi vahvuus ei yllä tasolle "Erinomainen".
  • Lisää mainoksiisi liidilomake‑elementtejä: Voit kerätä enemmän liidejä käyttämällä mainoksissasi liidilomake‑elementtejä. Näet tämän suosituksen, koska liidilomake-elementeillä yrityksesi voi saada lisää liidejä.
  • Lisää mainoksiisi hintaelementtejä: Paranna mainostesi näkyvyyttä ja klikkausprosenttiasi. Näet tämän suosituksen, koska muut samankaltaiset mainostajat käyttävät hintaelementtejä.
  • Lisää responsiivisia Display‑mainoksia: Ota käyttöön responsiiviset Display‑mainokset, jotka mukautuvat automaattisesti käytettävissä oleviin mainospaikkoihin, niin voit saada enemmän konversioita samantasoisella hankintakohtaisella hinnalla. Responsiivisten Display‑mainosten luominen on helppoa automaattisesti ehdotettujen elementtien avulla. Näet tämän suosituksen, koska mainosryhmilläsi on riittävästi konversiodataa, jotta ne voivat hyötyä responsiivisista Display‑mainoksista.
  • Lisää responsiivisia hakumainoksia: Kohdista potentiaalisille asiakkaille osuvampia mainoksia luomalla responsiivisia hakumainoksia. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on mainosryhmiä, joissa käytetään vain laajennettuja tekstimainoksia. Tuloksena voi olla vähemmän klikkauksia ja konversioita kuin mainosryhmissä, joissa on responsiivisia hakumainoksia.
  • Lisää mainoksiisi sivustolinkkielementtejä: Paranna mainostesi näkyvyyttä ja klikkausprosenttiasi. Näet tämän suosituksen, koska sivustolinkit voivat parantaa klikkausprosenttiasi.
  • Lisää mainoksiisi sisältöpoimintaelementtejä: Paranna mainostesi näkyvyyttä ja klikkausprosenttiasi. Näet tämän suosituksen, koska sisältöpoiminnat voivat parantaa klikkausprosenttiasi.
  • Lisää videomainos: Löydä uusia käyttäjiä sovelluksellesi YouTubesta, Google Playsta sekä kumppanien sovelluksista ja mobiilisivustoilta. Näet tämän suosituksen, koska Sovellus‑ ja Maksimitulokset‑kampanjasi voivat saada lisää liikennettä videomainoksen avulla.
  • Lisää erisuuntaisia videoita: Voit parantaa kampanjatuloksia ja saada käyttöösi lisää mainosinventaaria lisäämällä erisuuntaisia videoita. Näet tämän suosituksen, koska kampanjassasi ei ole käytetty erisuuntaisia videoita monipuolisesti.
  • Lisää mainoksiisi sijaintielementtejä: Mainoksesi erottuisivat paremmin, jos käyttäisit sijaintielementtejä. Näet tämän suosituksen, koska muut samankaltaiset mainostajat käyttävät sijaintielementtejä.
  • Ota käyttöön automaattisesti luodut elementit: Voit saada lisää klikkauksia responsiivisilla hakumainoksillasi ottamalla Hakukampanjoissasi käyttöön automaattisesti luodut elementit. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on Hakukampanjoita, joissa ei ole otettu käyttöön automaattisesti luotuja elementtejä.
  • Korjaa Kysynnän kasvatus ‑kampanjan hylätyt elementit: Osa elementeistä ei näy, koska ne eivät ole Kysynnän kasvatus ‑mainoksia koskevien vaatimusten mukaisia. Korjaa hylätyt elementit, jotta ne näkyvät mainoksissasi. Näet tämän suosituksen, koska vähintään yksi elementeistäsi ei ole Kysynnän kasvatus ‑mainoksia koskevien vaatimusten mukainen.
  • Paranna sovellusmainosten vahvuutta: Kasvata konversioiden määrää lisäämällä elementtejä Sovellusmainosryhmiisi. Näet tämän suosituksen, koska joidenkin sovellusmainosryhmiesi mainoksen vahvuus ei yllä tasolle "Hyvä".
  • Paranna responsiivisia Display-mainoksiasi: Kasvata konversioiden määrää lisäämällä elementtejä responsiivisiin Display-mainoksiisi. Näet tämän suosituksen, koska joidenkin responsiivisten Display-mainostesi vahvuus ei yllä tasolle "Erinomainen".
  • Paranna responsiivisia hakumainoksiasi: Kasvata responsiivisten hakumainostesi klikkausmäärää parantamalla otsikoita ja kuvauksia. Näet tämän suosituksen, koska kaikkien responsiivisten hakumainostesi vahvuus ei ole "hyvä".
  • Integroi verkkokauppasi: Kasvata verkkokauppasi kävijämäärää lisäämällä se Kauppiaskeskukseen (jos et käytä Shopifyta tai Woota) tai linkittämällä Shopify tai Woo Google Ads ‑tiliisi.
  • Käytä optimoitua mainosten vuorottelua: Laita parhaat mainoksesi näkymään automaattisesti huutokaupan aikana. Näet tämän suosituksen, koska nykyisellä asetuksella huonosti toimivat mainokset näkyvät yhtä usein kuin hyvin toimivat mainokset.

Automaattiset kampanjat

Automaattisiin kampanjoihin liittyvien suositusten avulla voit helpottaa kampanjanhallintaa ja maksimoida tulokset ottamalla käyttöön automaattiset hintatarjoukset sekä automaattisen kohdistuksen ja mainosten luomisen. Saatat nähdä seuraavia suosituksia:

Katso kaikki suositukset

• Luo Maksimitulokset-kampanja: Maksimoi tulokset Googlen kaikissa kanavissa yhdellä kampanjalla. Näet tämän suosituksen, koska tämän kampanjatyypin avulla voit maksimoida tulokset tavoitteidesi mukaisesti ja löytää lisää konvertoituvia asiakkaita Googlen koko mainosinventaarin kautta.
  • Luo toimipistetavoitteita sisältävä Maksimitulokset-kampanja: Lisää toimipisteidesi kävijämääriä ja myyntiä käyttämällä toimipistetavoitteita sisältävää Maksimitulokset-kampanjaa. Näet tämän suosituksen, koska toimipistekäynteihin tai paikalliseen toimintaan perustuvat hintatarjoukset ovat käytettävissäsi.
  • Paranna Maksimitulokset-elementtiryhmiäsi: Kasvata konversioiden määrää lisäämällä Maksimitulokset-kampanjaasi elementtejä tai parantamalla aiemmin lisättyjä elementtejä. Näet tämän suosituksen, koska kaikkien Maksimitulokset-elementtiryhmiesi mainokset eivät ole vahvuudeltaan "erinomaisia".
  • Mainosta useampia tuotteita Maksimitulokset-kampanjoilla: Kun mainostat kaikkia tuotteita Maksimitulokset-kampanjoilla, voit saada samalla ROASilla enemmän konversioarvoa. Näet tämän suosituksen, koska Vakiotyyppisissä Shopping-kampanjoissasi on aktiivisia tuotteita, joita ei vielä mainosteta Maksimitulokset-kampanjoissa.
  • Päivitä kampanjat, joiden mainosryhmissä on dynaamisia hakumainoksia, Maksimitulokset-kampanjoiksi: Kasvata konversioiden määrää päivittämällä Hakukampanjat, joiden mainosryhmissä on dynaamisia hakumainoksia, Maksimitulokset-kampanjoiksi. Näet tämän suosituksen, koska dynaamisia hakumainoksia käyttävät Hakukampanjat voi päivittää Maksimitulokset-kampanjoiksi.

Hintatarjoukset ja budjetit

Hintatarjouksiin ja budjetteihin liittyvien suositusten avulla voit löytää liiketoimintatavoitteisiisi sopivan hintatarjousstrategian ja varmistaa, ettei budjetti rajoita kampanjoitasi.

Hintatarjouksia ja budjettia koskevat suositukset sisältävät vaikutusarvioita, joiden avulla saat käsityksen siitä, miten hintatarjous‑ ja budjettimuokkaukset voivat nostaa konversiomäärää ja konversioarvojasi. Vaikutusarviot kuvaavat Haku‑ ja Maksimitulokset‑kampanjoiden konversioviivearvioita

Saatat nähdä seuraavia suosituksia:

Katso kaikki suositukset

• Lisää toimipistekäynnit konversioihin: Tavoita asiakkaat siellä, missä he ovat, optimoimalla kampanjat toimipistekäynneille Smart Biddingin avulla. Suosittelemme tätä, koska kampanjasi tuovat lisää käyntejä fyysisiin toimipisteisiisi.
  • Muokkaa budjettejasi: Voit saada enemmän konversioita muokkaamalla konversiomäärän maksimoivien kampanjoidesi budjetteja. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjasi voisivat saada enemmän konversioita hankintakohtaisen kokonaishinnan (CPA) pienemmällä suhteellisella korotuksella.
  • Muokkaa CPA-tavoitteitasi: Voit saada lisää konversioita muokkaamalla CPA-tavoitteitasi. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjasi voisivat saada enemmän konversioita tavoitteiden pienemmällä suhteellisella korotuksella.
  • Muokkaa ROAS-tavoitteitasi: Paranna konversioarvoa muokkaamalla ROAS-tavoitteitasi. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjoidesi konversioarvot voivat parantua suhteessa pienemmällä tavoitteiden alentamisella.
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä klikkausmäärän maksimointia: Ota käyttöön täysin automatisoitu hintatarjousstrategia, niin voit saada enemmän klikkauksia samantasoisella hinnalla. Sait tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjasi saattaisivat hyötyä klikkausmäärän maksimoivasta hintatarjousstrategiasta.
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä konversiomäärän maksimoivaa strategiaa: Ota käyttöön täysin automaattinen hintatarjousstrategia, niin voit saada enemmän konversioita samantasoisella hinnalla. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjasi saattaisivat hyötyä konversiomäärän maksimoivasta hintatarjousstrategiasta.
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä konversioarvon maksimointia: Ota käyttöön täysin automatisoitu hintatarjousstrategia, niin voit saada paremman konversioarvon samantasoisella hinnalla. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan tilisi seuraa konversioita ja voi hyötyä konversioarvon maksimoivasta hintatarjousstrategiasta.
  • Tehosta hintatarjouksiasi CPA‑tavoitteen avulla: Ota käyttöön täysin automatisoitu hintatarjousstrategia, niin voit saada enemmän konversioita samalla tai pienemmällä hankintakohtaisella hinnalla. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjasi saattaisivat hyötyä konversiomäärän maksimoivasta hintatarjousstrategiasta.
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä impressio-osuustavoitetta: Optimoi mainostesi näkyvyys käyttämällä täysin automaattista hintatarjousstrategiaa. Näet tämän suosituksen, koska kampanjoillasi on riittävästi impressioita, jotta ne voivat hyötyä impressio-osuustavoitteen käytöstä.
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä tavoiteltua mainostuottoa: Ota käyttöön täysin automaattinen hintatarjousstrategia, niin voit saada paremman konversioarvon vastaavanlaisella mainostuotolla. Näet tämän suosituksen, koska simulaatioidemme mukaan kampanjasi todennäköisesti hyötyvät konversioarvon maksimoinnista käyttämällä ROAS-tavoitetta. Tämä strategia voi käyttää kaikkien kampanjoidesi dataa (myös raportoimiasi konversioarvoja) tulosten optimointiin.
  • Sisällytä Firebase-sovelluskonversiotapahtumat tilitason tavoitteisiin: Kerrytä lisää konversioita optimoimalla mainonta asiakkaille, jotka ovat tulleet sovellukseesi mainostesi kautta. Sait tämän suosituksen, koska seuraat sovelluksen sisäisiä konversioita mainoksista, jotka ohjaavat käyttäjät täsmälinkkeihin, mutta et optimoi näille konversioille.
  • Siirrä käyttämättömiä budjetteja: Mainostesi näkyminen keskeytyi vilkkaimpina päivinä. Lisää liikennettä siirtämällä käyttämätöntä budjettia mainoksille, jotka tarvitsevat sitä eniten. Näet tämän suosituksen, koska vähintään 5 % potentiaalisesta liikenteestäsi jäi toteutumatta viime viikolla.
  • Korota budjetteja: Varmista mainostesi näkyminen vilkkaimpina päivinä korjaamalla rajoitettu budjettisi. Näet tämän suosituksen, koska vähintään 5 % potentiaalisesta liikenteestäsi jäi toteutumatta viime viikolla.
  • Korota budjettejasi tulevaa liikenteen kasvua varten: Mainostesi näkyminen voi keskeytyä vilkkaimpina päivinä liikenteen odotetun kasvun vuoksi. Korota budjettiasi nyt, jotta et menetä potentiaalisia asiakkaita. Tätä suositellaan, koska simulaatioidemme mukaan jopa 5 % viikoittaisesta liikenteestä voi tulevaisuudessa jäädä saamatta nykyisellä budjetillasi.
  • Valitse hintatarjousstrategialle tavoite: Käyttämällä ROAS- ja CPA-tavoitteita voit ohjata kampanjaasi mahdollisimman tehokkaasti. Suositellaan, koska kampanjallesi ei ole määritetty ROAS-tavoitetta.
  • Valitse CPA-tavoite: Voit saada lisää konversioita samalla hankintakohtaisella hinnalla asettamalla tavoitteen ja varmistamalla budjetin riittävyyden. Suositellaan, koska kampanjallesi ei ole määritetty CPA-tavoitetta.
  • Aseta CPA-tavoite, jotta hyödyt tulevasta liikenteen kasvusta: Sinulta voi jäädä saamatta konversioita odotetusta kasvavasta liikenteestä. Nappaa tällaiset konversiot samantasoisella hankintakohtaisella hinnalla asettamalla tavoite ja korottamalla budjettia. Suosittelemme tätä, koska simulaatioidemme perusteella liikenteen odotetaan kasvavan vähintään 5 %.
  • Aseta ROAS-tavoite, jotta voit hyötyä tulevasta liikenteen kasvusta: Sinulta voi jäädä saamatta konversioarvoa odotetusta kasvavasta liikenteestä. Voit saada tämän konversioarvon vastaavanlaisella mainostuotolla asettamalla tavoitteen ja korottamalla budjettiasi. Suosittelemme tätä, koska simulaatioidemme perusteella liikenteen odotetaan kasvavan vähintään 5 %.
  • Laita automaattinen taggaus päälle: Laittamalla automaattisen taggauksen päälle voit mitata sovellus‑ ja verkkokampanjoidesi vaikutusta konversioseurannan avulla. Näet tämän suosituksen, koska et ole laittanut päälle automaattista taggausta, jonka avulla voit mitata konversiotapahtumia sovelluksissa ja verkkosivustoilla.
  • Paranna konversioseurantaa dataan perustuvan attribuution avulla: Ota käyttöön dataan perustuva attribuutio, niin konversiot voidaan kirjata tulleiksi useista mainosinteraktioista. Näet tämän suosituksen, koska tililläsi on riittävästi konversiodataa dataan perustuvan attribuution hyödyntämiseen.
  • Käytä portfoliostrategiaa ja jaettua budjettia: Voit maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentin kaikissa kampanjoissasi käyttämällä portfoliostrategiaa ja jaettua budjettia. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on useita samantyyppisiä kampanja- tai portfoliotason strategioita.

Avainsanat ja kohdistus

Avainsanoihin ja kohdistukseen liittyvien suositusten avulla voit tavoittaa enemmän asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista. Saatat nähdä seuraavia suosituksia:

Katso kaikki suositukset

• Lisää brändirajoituksia ja laita laaja vastaavuus päälle: Tämä muuntaa brändikeskeisten kampanjoiden avainsanat laajan vastaavuuden avainsanoiksi ja lisää brändilistalle suositeltuja brändejä. Näin Hakukampanjasi mainokset näkyvät vain sellaisten hakujen yhteydessä, jotka vastaavat laajan vastaavuuden avainsanojasi ja joissa mainitaan valitsemiasi brändejä tai niihin liittyviä tuotteita ja palveluita.
  • Lisää laajan vastaavuuden avainsanoja: Voit saada enemmän konversioita samantasoisella tai paremmalla sijoitetun pääoman tuottoprosentilla, kun luot avainsanoistasi myös laajan vastaavuuden versioita. Näet tämän suosituksen, koska käyttämällä laajan vastaavuuden avainsanoja näissä Smart Bidding ‐kampanjoissa voit saada merkittävästi enemmän konversioita tulostavoitteidesi mukaisesti.
  • Lisää uusia avainsanoja: Varmista, että mainoksesi näkyvät useammin henkilöille, jotka hakevat sitä, mitä yrityksesi tarjoaa. Näet tämän suosituksen, koska et ole kohdistanut mainoksia hakuihin, jotka voisivat liittyä yritykseesi.
  • Luo oma yleisö: Kun tavoitat yritystäsi Googlen palveluista hakevat käyttäjät, voit saada enemmän konversioita alhaisemmalla CPA-hinnalla. Näet tämän suosituksen, koska jotkin kampanjasi voivat hyötyä omien yleisösegmenttien käytöstä.
  • Tavoita suurempi yleisö luomalla uusi mainosryhmä: Voit tavoittaa suuremman yleisön luomalla uuden videomainosryhmän, jossa on käytössä vain yleisökohdistus. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on mainosryhmiä, joissa on käytössä sekä yleisökohdistus että asiayhteyteen kohdistus, mikä voi rajoittaa yleisön kokoa.
  • Laajenna tavoittavuutta Googlen hakukumppaneiden avulla: Tavoita uusia asiakkaita alhaisemmalla klikkauskohtaisella hinnalla YouTubessa ja kumppanisivustoilla. Näet tämän suosituksen, koska voit saada lisää liikennettä hakuverkoston mainoksillasi Googlen hakukumppaneiden avulla.
  • Laajenna tavoittavuutta Googlen videokumppaneiden avulla: Tavoita uusia asiakkaita kumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa. Näet tämän suosituksen, koska voit saada lisää liikennettä videomainoksillasi Googlen videokumppaneiden avulla.
  • Tavoita uusia yleisöjä: Kasvata konversioiden määrää kohdistamalla mainoksiasi myös muille potentiaalisille asiakkaille. Näet tämän suosituksen, koska olemme tunnistaneet yleisösegmenttejä, jotka todennäköisesti lisäävät konversioitasi.
  • Päivitä asiakaskohdistuslistasi: Kohdista vaikuttavia ja personoituja mainoksia viimeaikaisille asiakkaillesi päivittämällä asiakaskohdistuslistasi. Sait tämän suosituksen, koska osa mainoksistasi käyttää aktiivisesti sellaisia asiakaskohdistuslistoja havainnointiin, kohdistukseen tai poissulkemiseen, jotka eivät ole päivittyneet yli 90 päivään.
  • Poista ristiriidassa olevat negatiiviset avainsanat: Mainoksesi eivät ehkä näy, jos negatiivisissa avainsanoissa on ristiriitoja. Poista kyseiset avainsanat, jotta mainoksesi voivat näkyä. Suositellaan, koska ristiriitaiset negatiiviset avainsanat estävät joitakin avainsanojasi näyttämästä mainoksia.
  • Poista toimimattomat avainsanat: Helpota tilisi hoitamista poistamalla toimimattomat avainsanat. Näet tämän suosituksen, koska osa avainsanoistasi ei ole saanut liikennettä vähintään vuoteen.
  • Poista tarpeettomat avainsanat: Helpota tilisi hoitamista poistamalla tarpeettomat avainsanat. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on päällekkäisiä avainsanoja, joilla on sama mainosryhmä, kohde ja hintatarjousstrategia. Suositus voi sisältää avainsanoja, joilla on eri vastaavuustyypit.
  • Ota käyttöön yleisölähteitä: Hyödynnä uudelleenmarkkinointiominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää vaikuttavampia ja personoidumpia mainoksia sekä parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on tarpeeksi liikennettä, jotta hyötyisit uudelleenmarkkinoinnista.
  • Käytä kohdistuksessa kaikkia hyväksyttäviä Shopping-tuotteita: Paranna konversioarvoa mainostamalla kaikkia Shopping-tuotteitasi Tavoita kaikki ‑kampanjan avulla. Suosittelemme tätä, koska Shopping-syötteessäsi on kohdistamattomia verkkotuotteita.
  • Lataa asiakaslistoja: Hyödynnä uudelleenmarkkinointiominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää vaikuttavampia ja personoidumpia mainoksia sekä parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi.
  • Lataa asiakaskohdistuslistoja: Kohdista vaikuttavia ja personoituja mainoksia nykyisille asiakkaillesi käyttämällä yhteystietoja, jotka he ovat jakaneet sinulle. Näet tämän suosituksen, koska asiakaskohdistusominaisuudet ovat käytettävissäsi.
  • Käytä Display-laajennusta: Voit saada enemmän konversioita samalla hankintakohtaisella hinnalla hyödyntämällä jäljellä olevaa budjettia ja käyttämällä Google Display ‑verkoston uudistettua laajennusominaisuutta. Näet tämä suosituksen, koska joissain Hakukampanjoissasi on käyttämätöntä budjettia, ja kampanjat voivat hyötyä Display-laajennuksista.
  • Käytä optimoitua kohdistusta: Voit saada enemmän konversioita samantasoisella konversiokohtaisella hinnalla. Näet tämän suosituksen, koska voit tavoittaa Display‑, Kysynnän kasvatus‑ ja Videomainoksilla enemmän potentiaalisia asiakkaita, kun otat käyttöön optimoidun kohdistuksen.

Korjaukset

Korjaussuositusten avulla voit ratkaista tililläsi olevia ongelmia sekä parantaa tilisi kokonaislaatua ja ‑tuloksia. Saatat nähdä seuraavia suosituksia:

Katso kaikki suositukset

• Lisää mainoksia kuhunkin mainosryhmään: Varmista mainostesi näkyminen lisäämällä mainoksia kuhunkin mainosryhmään.
  • Lisää tuotteille GTIN-tunnus: Voit saada lisää liikennettä mainoksille lisäämällä tuotteidesi GTIN-tunnuksen. Näet tämän suosituksen, koska tuotteiden tulokset ovat rajalliset GTIN-tunnuksen puuttumisen vuoksi.
  • Lisää avainsanoja kuhunkin mainosryhmään: Varmista mainostesi näkyminen lisäämällä avainsanoja kuhunkin mainosryhmään.
  • Lisää puuttuvat konversioparametrit Hotellikampanjoihisi: Voit saada lisää varauksia samalla tai paremmalla sijoitetun pääoman tuottoprosentilla käyttämällä tarkkoja konversioparametreja. Näet tämän suosituksen, koska konversioita raportoidaan mutta niistä puuttuvat Hotellikampanjoiden pakolliset parametrit.
  • Lisää tuotteita Shopping-kampanjoihisi: Korjaa kampanjat, jotka eivät näy, lisäämällä niihin tuotteita. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on kampanjoita, joissa ei ole tuotteita.
  • Lisää tuotteiden ikäryhmä: Voit saada lisää liikennettä mainoksille lisäämällä tuotteidesi ikäryhmämääritteen. Näet tämän suosituksen, koska ikäryhmäarvojen puuttuminen rajoittaa tuotteidesi tuloksia.
  • Lisää tuotteiden väri: Voit saada lisää liikennettä mainoksille lisäämällä tuotteidesi värin. Näet tämän suosituksen, koska väriarvojen puuttuminen rajoittaa tuotteidesi tuloksia.
  • Lisää tuotteiden sukupuoli: Voit saada lisää liikennettä mainoksille lisäämällä tuotteidesi sukupuolen. Näet tämän suosituksen, koska sukupuoliarvojen puuttuminen rajoittaa tuotteidesi tuloksia.
  • Lisää tuotteiden tunnisteet: Voit saada lisää liikennettä mainoksille lisäämällä tuotteidesi tunnisteet. Näet tämän suosituksen, koska tunnistearvojen puuttuminen rajoittaa tuotteidesi tuloksia.
  • Lisää tuotteiden koko: Voit saada lisää liikennettä mainoksille lisäämällä tuotteidesi koon. Näet tämän suosituksen, koska kokoarvojen puuttuminen rajoittaa tuotteidesi tuloksia.
  • Tee mainostajantodennus: Logojen käyttäminen hakumainoksissa voi parantaa aktivoitumista. Voit käyttää logoja mainostajantodennuksen jälkeen. Näet tämän suosituksen, koska et ole tehnyt mainostajantodennusta.
  • Korjaa Kysynnän kasvatus ‑kampanjan hylätyt elementit: Osa elementeistä ei näy, koska ne eivät ole Kysynnän kasvatus ‑mainoksia koskevien vaatimusten mukaisia. Korjaa hylätyt elementit, jotta ne näkyvät mainoksissasi. Näet tämän suosituksen, koska vähintään yksi elementeistäsi ei ole Kysynnän kasvatus ‑mainoksia koskevien vaatimusten mukainen.
  • Korjaa hylätyt Maksimitulokset‑elementit: Maksimoi tulokset korjaamalla Maksimitulokset‑kampanjasi hylätyt elementit. Näet tämän suosituksen, koska vähintään yhden elementtityypin kaikki elementit on hylätty.
  • Korjaa Shopping-kampanjoidesi hylätyt tuotteet: Hylättyjen tuotteiden mainokset eivät voi näkyä kampanjoissasi. Korjaa kyseiset tuotteet, jotta mainoksesi voivat näkyä. Näet tämän suosituksen, koska kampanjoidesi tuotteita on hylätty.
  • Korjaa hylätyt sivustolinkit: Osa sivustolinkeistäsi on hylätty. Paranna mainostesi näkyvyyttä korjaamalla sivustolinkit.
  • Korjaa alhaiset CPA-tavoitteet: Korjaamalla alhaiset CPA-tavoitteet voit alkaa saada konversioita. Suosittelemme tätä, koska kampanjasi eivät todennäköisesti saa konversioita nykyisillä CPA‑tavoitteillasi.
  • Korjaa Kauppiaskeskus-tilin jäädytys: Kauppiaskeskus-tilisi on jäädytetty. Korjaa tilisi, jotta mainoksesi voivat näkyä. Suosittelemme tätä, koska sinulla on Kauppiaskeskus-tilejä, jotka on jäädytetty datan laatuun liittyvien rikkomusten tai käytäntörikkomusten takia.
  • Korjaa virheelliset täsmälinkit: Kerrytä enemmän sovelluskonversioita samantasoisella hankintakohtaisella hinnalla korjaamalla sovellusten virheelliset täsmälinkit. Näet tämän suosituksen, koska vähintään 10 % sovelluksen täsmälinkeistä on määritetty virheellisesti.
  • Korjaa päällekkäiset Sovelluskampanjat: Kerrytä enemmän konversioita samantasoisella hinnalla korjaamalla Sovelluskampanjat, jotka on kohdistettu samaan liikenteeseen. Suosittelemme tätä, koska kilpailevat kampanjat voivat saada Sovelluskampanjat toimimaan huonosti.
  • Korjaa klikkauksen kohteet: Mainokset hylättiin kohteisiin liittyvien ongelmien vuoksi. Korjaa klikkauksen kohteet, jotta mainoksesi voivat näkyä.
  • Korjaa mainosteksti: Mainoksesi hylättiin oikeakielisyysvirheiden vuoksi. Korjaa mainostekstisi, jotta mainokset voivat näkyä.
  • Korjaa yleisökohdistus: Mainosryhmät, jotka eivät enää voi näkyä, voivat alkaa näkyä, kun korjaat yleisökohdistuksen. Näet tämän suosituksen, koska osa mainosryhmistäsi on kohdistettu sellaisille yleisösegmenteille tai niistä on suljettu pois sellaisia yleisösegmenttejä, jotka on poistettu käytöstä tai joissa on liian vähän käyttäjiä.
  • Korjaa konversiotapahtuma, johon liittyvä konversioprosentti on laskenut: Varmista, ettet menetä konversioita. Korjaa konversioseuranta. Näet tämän suosituksen, koska joidenkin konversiotapahtumiesi yhteydessä havaittiin äskettäin huomattavasti laskenut konversioprosentti.
  • Korjaa konversioseuranta: Sinulla ei ole verkkosivuston konversiotapahtumia, joita automaattinen hintatarjousstrategia voisi käyttää. Sisällytä verkkosivuston konversiotapahtuma Konversiot-sarakkeeseen. Näet tämän suosituksen, koska hintatarjousstrategiassasi käytetään konversioita mutta hintatarjouksiin ei ole sisällytetty verkkosivustolla tapahtuvia konversioita.
  • Estä Kauppiaskeskus-tilin jäädytys: Kauppiaskeskus-tilisi saatetaan jäädyttää. Toimi saamiesi varoitusten mukaan, jotta Shopping-mainoksesi voivat näkyä jatkossakin. Suosittelemme tätä, koska sinulla on Kauppiaskeskus-tilejä, jotka saatetaan jäädyttää datan laatuun liittyvien rikkomusten tai käytäntörikkomusten takia.

Mittaus

Katso kaikki suositukset

• Ota konversioseuranta käyttöön: Selvitä, mitkä klikkaukset tuovat sinulle asiakkaita, ja hyödynnä erilaisia ominaisuuksia, kuten automaattisia hintatarjouksia. Näet tämän suosituksen, koska konversioseurannan avulla saat käyttöösi ominaisuuksia, jotka auttavat liiketoimintatavoitteidesi saavuttamisessa.
  • Korjaa mainontalupaan liittyvät ongelmat: Mainoksesi eivät näy mainontalupaan liittyvien ongelmien vuoksi. Hae mainontalupaa, jotta mainoksesi voivat näkyä.
  • Ota käyttöön sovelluksensisäisten konversioiden seuranta: Seuraa, mitkä klikkaukset johtavat arvokkaisiin asiakastapahtumiin sovelluksessasi. Näet tämän suosituksen, koska sovelluksensisäisten konversioiden seurannan avulla saat käyttöösi ominaisuuksia, jotka auttavat liiketoimintatavoitteidesi saavuttamisessa.
  • Ota käyttöön yleinen sivustotagi: Paranna konversioseurannan tarkkuutta ja käytä ominaisuuksia, jotka estävät konversioiden menettämisen yhdistetyn tagin avulla. Suosittelemme tätä, koska et käytä Googlen uusinta, konversioiden mittaustarkkuutta parantavaa konversiotagia.
  • Ratkaise yleiseen sivustotagiin liittyvät ongelmat: Varmista, ettet menetä konversioita, ratkaisemalla yleiseen sivustotagiisi liittyvät ongelmat. Näet tämän suosituksen, koska yleisen sivustotagin määrityksesi saattavat olla virheelliset tai puutteelliset.
  • Ota käyttöön konversioarvon mittaus: Mittaa konversioarvoa, niin voit optimoida kampanjat tärkeimpien liiketoimintatavoitteidesi mukaan. Näet tämän suosituksen, koska voit saada kampanjoillasi parempia tuloksia, kun mittaat ja optimoit arvon, jonka eri konversiot tuottavat yrityksellesi.
  • Ota käyttöön laajennetut konversiot: Kaikkia konversioitasi ei ehkä mitata. Paranna konversioseurantaasi käyttämällä laajennettuja konversioita. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on liikennettä alueilla, joiden konversiomittauksessa tiedetään olevan aukkoja.
  • Ota käyttöön Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuus: Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden mukana saat uusimmat työkalut ja yksityissuojattuja vinkkejä markkinoinnin ROI:n parantamiseksi. Näet tämän suosituksen, koska kaikki Universal Analytics ‑mittauskokonaisuudet poistuvat käytöstä vuonna 2023 etkä ole vielä aloittanut datan keräämistä Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudessa.
  • Optimoi uusille asiakkaille: Optimoi kampanjasi uusille asiakkaille verkkomyynnin lisäksi, niin voit saada lisää uusia asiakkaita. Näet tämän suosituksen, koska sinulla on kampanjoita, jotka voidaan optimoida uusasiakashankinnalle.

Muuta

Katso kaikki suositukset

• Kokeile uutta Google Ads ‐mobiilisovellusta: Seuraa tuloksia ja paranna tiliä missä oletkin. Näet tämän suosituksen, koska et ole käyttänyt Google Ads ‐mobiilisovellusta viime aikoina. Google Ads ‑mobiilisovellus parantaa Google Adsin käyttökokemusta ja auttaa pysymään ajan tasalla kampanjoiden tilanteesta missä tahansa. Voit seurata kampanjoita reaaliajassa ja katsoa hyödyllisiä suosituksia, joiden avulla voit parantaa kampanjoiden tuloksia sekä tehdä kampanjoihin tarvittaessa muutoksia helposti ja nopeasti.

Lataa Google Ads ‑mobiilisovellus Androidille tai iOS:lle.

Ehdotetut muutokset

Ehdotetut muutokset ovat Google Adsin asiakasedustajan suosittelemia optimointeja, jotka voivat parantaa kampanjasi tuloksia. Voit tarkistaa ehdotetut muutokset tilisi Suositukset-sivulta. Jos suositukset ovat mielestäsi hyödyllisiä, voit ottaa ne käyttöön tililläsi klikkaamalla Käytä kaikkia. Lue lisää Haku- ja Display-kampanjaluonnoksista.

Keskeytettyjen kampanjoiden pisteyttäminen

Kun kampanja on keskeytetty, sen pisteytystä jatketaan seuraavasti:

• Tilitasolla tai Oman asiakaskeskuksen tasolla: Kampanjan pisteytystä jatketaan seuraavan seitsemän päivän ajan, koska pisteet perustuvat seitsemän viime päivän aikana kerättyyn dataan. Jos kampanja on edelleen keskeytetty seitsemän päivän jälkeen, sitä ei enää pisteytetä, koska tilastot nollautuvat.
  • Kampanjatasolla: Kampanjan pisteytystä jatketaan seuraavan 7–90 päivän ajan, koska suositukset perustuvat 7–90 päivän aikana kerättyyn dataan (yleisin ajanjakso on 28 päivää). Jos kampanja on edelleen keskeytetty sen jälkeen, kun datan kertyminen on loppunut, suositus ei enää näy eikä sitä pisteytetä.