De forskellige typer anbefalinger

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Sektionen med anbefalinger på din Google Ads-konto er beregnet til at hjælpe dig med at forbedre dine kampagner. Anbefalinger kan bruges til at få oplysninger om nye relevante funktioner og hjælpe dig med at få mere ud af dit budget ved at optimere din budgivning, dine søgeord og dine annoncer. Anbefalinger udvikler sig løbende, så de er i tråd med de nyeste bedste fremgangsmåder for Google Ads, og det øger dine kampagners samlede effektivitet.

I denne artikel får du en oversigt over de anbefalinger, du kan modtage, og en vejledning i, hvordan de skal forstås, og hvordan du anvender dem.

Før du begynder

De anbefalinger, du modtager, er tilpassede, så de er relevante og nyttige for dig. Det betyder, at du ikke får alle slags anbefalinger, og at du nogle gange slet ikke får nogen anbefalinger. Hvis du ikke får anbefalinger for din konto, skal du sørge for at vende tilbage igen snart. Google Ads finder regelmæssigt anbefalinger til dig og lancerer regelmæssigt nye anbefalingstyper.

Anbefalinger til Google Ads-managerkonti

I den nye Google Ads-version er det nemmere at bruge anbefalinger, som kan forbedre de konti, du administrerer. I stedet for at logge ind på hver enkelt konto, du administrerer, kan du nu nøjes med at logge ind på din managerkonto, gå til siden Anbefalinger og tjekke de tilgængelige anbefalinger på alle dine managerstyrede konti.

De forskellige typer anbefalinger

Annoncer og aktiver

Anbefalinger af typen "Annoncer og aktiver" hjælper dig med at justere dine annoncer, oprette nye annoncer, vise dine bedste annoncer oftest og ordne dine annoncer i bedre annoncegrupper. Især anbefalingstyper med relation til aktiver er med til at sikre, at dine annoncer er så effektive som muligt, og disse anbefalingstyper kan også forbedre annoncernes klikrate (CTR, click-through rate). Du kan se følgende anbefalinger:

Se alle anbefalinger

• Tilføj en annoncegruppe: Opnå flere konverteringer til en tilsvarende CPA i dine appkampagner ved at oprette flere annoncegrupper. Anbefales, fordi nogle af dine appkampagner kun har én annoncegruppe.
  • Føj aktiver til dine responsive søgeannoncer: Gør dine responsive søgeannoncer så effektive som muligt ved at tilføje overskrifter og beskrivelser fra dine tekstannoncer. Anbefales, fordi nogle af dine responsive søgeannoncer mangler overskrifter eller beskrivelser, der bruges i tekstannoncer i samme annoncegruppe.
  • Føj opkaldsaktiver til dine annoncer: Gør dine annoncer mere iøjnefaldende, så du kan forbedre din CTR. Dette anbefales, fordi opkaldsaktiver kan skaffe flere opkald til din virksomhed.
  • Føj infotekst til dine annoncer: Gør dine annoncer mere iøjnefaldende, så du kan øge din CTR. Anbefales, fordi du kan øge din CTR med infotekster.
  • Føj beskrivelser til dine undersidelinks: Optimer dine annoncers annonceposition ved hjælp af beskrivelser af undersidelinks. Anbefales, fordi undersidelinkbeskrivelser kan forbedre din CTR.
  • Tilføj aktiver til dynamiske billeder: Gør dine tekstannoncer mere effektive med billeder på landingssiden via aktiver til dynamiske billeder, som kan være med til at forbedre din CTR. Anbefales, fordi aktiver til dynamiske billeder kan forbedre din CTR.
  • Føj aktiver til dynamiske undersidelinks til dine annoncer: Gør dine tekstannoncer mere effektive med undersidelinks på landingssiden via aktiver til dynamiske undersidelinks, som kan være med til at forbedre din CTR. Dette anbefales, fordi du ikke har aktiveret aktiver til dynamiske undersidelinks.
  • Føj billedaktiver til dine annoncer: Dine annoncer er ikke så fremtrædende, som de kunne være. Hvis du brugte aktiver til dynamiske billeder, kunne du forbedre din CTR. Anbefales, fordi billedaktiver kan forbedre din CTR.
  • Føj produkter til dine videoer: Få flere konverteringer til en tilsvarende eller lavere CPA ved at føje et produktfeed til dine videokampagner med handling. Dette anbefales, fordi du har en tilknyttet Merchant Center-konto, men ikke har tilvalgt produktfeeds til dine videokampagner med handling.
  • Optimer dine Demand Gen: Få flere konverteringer ved at føje aktiver til dine Demand Gen-annoncer. Dette anbefales, fordi annoncekvaliteten for nogle af dine Demand Gen-annoncer er lavere end "Fremragende".
  • Føj aktiver til kundeformularer til dine annoncer: Få flere kundeemner ved at vise aktiver til kundeformularer i dine annoncer. Dette anbefales, fordi brug af aktiver til kundeformularer kan tiltrække flere kundeemner til din virksomhed.
  • Føj prisaktiver til dine annoncer: Gør dine annoncer mere fremtrædende, og få en bedre CTR. Anbefales, fordi lignende annoncører bruger prisaktiver.
  • Tilføj responsive displayannoncer: Opnå flere konverteringer til en tilsvarende CPA ved hjælp af responsive displayannoncer, som automatisk tilpasses til de tilgængelige annoncepladser. Opret nemt responsive displayannoncer med automatisk foreslåede aktiver. Anbefales, fordi dine annoncegrupper har en tilstrækkelig mængde konverteringsdata til med fordel at kunne bruge responsive displayannoncer.
  • Tilføj responsive søgeannoncer: Vis flere relevante annoncer til potentielle kunder ved at oprette responsive søgeannoncer. Dette anbefales, fordi du har annoncegrupper, der kun bruger udvidede tekstannoncer, hvilket kan resultere i færre klik og konverteringer end annoncegrupper med responsive søgeannoncer.
  • Føj aktiver til undersidelinks til dine annoncer: Gør dine annoncer mere iøjnefaldende, så du kan forbedre din CTR. Anbefales, fordi undersidelinks kan forbedre din CTR.
  • Tilføj aktiver til websiteinfo til dine annoncer: Gør dine annoncer mere fremtrædende, og få en bedre CTR. Anbefales, fordi websiteinfo kan forbedre din CTR.
  • Tilføj en videoannonce: Nå ud til flere brugere af din app på YouTube, Google Play og i apps og på mobilwebsites fra vores partnere. Dette anbefales, da dine app- og Performance Max-kampagner kan generere yderligere trafik med en videoannonce.
  • Tilføj videoer i forskellige formater: Gør din kampagne mere effektiv, og få adgang til ny beholdning ved at tilføje videoer i forskellige formater. Dette anbefales, fordi din kampagne ikke har en optimal blanding af videoformater.
  • Føj aktiver til lokation til dine annoncer: Dine annoncer er ikke så fremtrædende, som de kunne være, hvis du brugte aktiver til lokation. Anbefales, fordi lignende annoncører bruger aktiver til lokation.
  • Aktivér automatisk oprettede aktiver: Opnå flere klik på dine responsive søgeannoncer ved at aktivere automatisk oprettede aktiver for dine søgekampagner. Dette anbefales, fordi du ikke har aktiveret automatisk oprettede aktiver for alle dine søgekampagner.
  • Løs problemer med afviste aktiver for Demand Gen-kampagner: Nogle af dine aktiver kører ikke, fordi de ikke opfylder kravene vedrørende Demand Gen-annoncer. Løs problemerne med afviste aktiver, så de kan vises i dine annoncer. Dette anbefales, fordi et eller flere af dine aktiver ikke opfylder kravene vedrørende Demand Gen-annoncer.
  • Øg appannoncekvaliteten: Opnå flere konverteringer ved at føje aktiver til dine annoncegrupper for apps. Anbefales, fordi nogle af dine annoncegrupper for apps har en annoncekvalitet, der ligger under "God".
  • Optimer dine responsive displayannoncer: Få flere konverteringer ved at føje aktiver til dine responsive displayannoncer. Anbefales, da nogle af dine responsive displayannoncer har en annoncekvalitet, der ligger under "Fremragende".
  • Optimer dine responsive søgeannoncer: Få flere klik på dine responsive søgeannoncer ved at optimere dine overskrifter og beskrivelser. Anbefales, da nogle af dine responsive søgeannoncer har en annoncekvalitet under "God".
  • Anbefaling om sælgerintegration: Få flere besøg i din netbutik ved at føje den til Merchant Center (hvis dit website ikke drives af Shopify eller Woo) eller ved at knytte Shopify eller Woo til din Google Ads-konto.
  • Brug optimeret annoncerotation: Vis automatisk dine mest effektive annoncer på auktionstidspunktet. Anbefales, fordi den aktuelle indstilling tillader, at ineffektive annoncer bliver vist lige så ofte som meget effektive annoncer.

Automatiske kampagner

Anbefalingerne "Automatiserede kampagner" gør det nemmere at styre kampagnerne og er med til at øge effektiviteten ved hjælp af automatisk budgivning, målretning og annonceoprettelse. Du kan se følgende anbefalinger:

Se alle anbefalinger

• Opret en Performance Max-kampagne: Maksimér effektiviteten på tværs af alle Google-kanaler via én og samme kampagne. Anbefales, fordi denne kampagnetype kan hjælpe dig med at skabe de bedste resultater ift. dine mål og finde flere kunder, der konverterer, på tværs af Googles tilgængelige annoncebeholdning.
  • Opret en Performance Max-kampagne, der inkluderer butiksmål: Få flere besøg og et øget salg i dine fysiske butikker ved hjælp af en Performance Max-kampagne, der inkluderer butiksmål. Dette anbefales, fordi du er kvalificeret til budgivning med henblik på generering af butiksbesøg eller lokale handlinger.
  • Optimer dine Performance Max-aktivgrupper: Få flere konverteringer ved at tilføje eller forbedre aktiver i din Performance Max-kampagne. Du får vist denne anbefaling, fordi annoncekvaliteten for nogle af dine Performance Max-aktivgrupper er lavere end "Fremragende".
  • Målret mod flere produkter med Performance Max-kampagner: Opnå større konverteringsværdi til et tilsvarende ROAS ved at målrette mod alle produkter ved hjælp af Performance Max-kampagner. Dette anbefales, fordi du har standard Shopping-kampagner med aktive produkter, der ikke allerede målrettes mod via Performance Max-kampagner.
  • Opgrader dine kampagner med annoncegrupper med dynamiske søgeannoncer til Performance Max-kampagner: Opnå flere konverteringer ved at opgradere dine søgekampagner med annoncegrupper med dynamiske søgeannoncer til Performance Max-kampagner. Dette anbefales, fordi søgekampagner, der bruger dynamiske søgeannoncer, er kvalificerede til at blive opgraderet til Performance Max-kampagner.

Budgivning og budgetter

Du kan bruge anbefalingerne for "Budgivning og budget" til at finde den rette budstrategi, så du kan nå dine forretningsmål. Du kan også bruge dem til at sørge for, at dine kampagner ikke begrænses af budgettet.

Anbefalinger til budgivning og budget omfatter effektestimater, som kan give dig indsigt i, hvordan du kan øge antallet af konverteringer og konverteringsværdier ved hjælp af budgivning og budgetjusteringer. Disse effektestimater afspejler estimater for konverteringsforsinkelse for søgekampagner og Performance Max-kampagner.

Du kan se følgende anbefalinger:

Se alle anbefalinger

• Tilføj butiksbesøg i konverteringer: Mød dine kunder, hvor de er, ved at optimere til butiksbesøg med Smart Bidding. Anbefales, fordi dine kampagner genererer besøg i dine fysiske butikker.
  • Juster dine budgetter: Få flere konverteringer ved at justere dine budgetter for kampagner, hvor budstrategien "Maksimér antal konverteringer" anvendes. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at dine kampagner kan sikre dig flere konverteringer med en mindre relativ stigning i den samlede pris pr. anskaffelse (CPA, cost per acquisition).
  • Juster dine CPA-mål: Opnå flere konverteringer ved at justere dine CPA-mål. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at dine kampagner kan opnå flere konverteringer med en mindre relativ stigning i mål.
  • Juster dine ROAS-mål: Opnå større konverteringsværdi ved at justere dine ROAS-mål. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at dine kampagner vil opnå en større konverteringsværdi med en mindre relativ sænkning af målene.
  • Gør budgivningen mere effektiv med "Maksimér antal klik": Få flere klik til en tilsvarende pris med en fuldautomatisk budstrategi. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at du med fordel kan bruge budgivning til maksimering af antal klik.
  • Gør budgivningen mere effektiv med "Maksimér antal konverteringer": Få flere konverteringer til en tilsvarende pris med en fuldautomatisk budstrategi. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at du med fordel kan bruge budgivningen Maksimér antal konverteringer i dine kampagner.
  • Gør budgivningen mere effektiv med "Maksimér konverteringsværdi": Opnå større konverteringsværdi til en tilsvarende pris med en fuldautomatisk budstrategi. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at din konto sporer konverteringer, og du med kan bruge budgivning til maksimering af konverteringsværdi.
  • Gør budgivningen mere effektiv med Mål-CPA: Få flere konverteringer til en lavere eller lignende CPA med en fuldautomatisk budstrategi. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at du med fordel kan bruge budgivningen Maksimér antal konverteringer i dine kampagner.
  • Brug budgivning baseret på måleksponeringsandel for at opnå større effektivitet: Optimer for dine annoncers synlighed med en fuldautomatisk budstrategi. Anbefales, fordi du har opnået en tilstrækkelig mængde konverteringer via dine kampagner til, at du med fordel kan bruge budgivning baseret på måleksponeringsandel.
  • Brug budgivning baseret på mål-ROAS for at opnå større effektivitet: Opnå større konverteringsværdi til en lignende ROAS med en fuldautomatisk budstrategi. Dette anbefales, fordi vores simuleringer viser, at du sandsynligvis med fordel kan bruge Maksimér konverteringsværdi ved hjælp af mål-ROAS, så effektiviteten kan optimeres ud fra data fra alle dine kampagner, inklusive de konverteringsværdier, du rapporterer.
  • Inkluder Firebase-appkonverteringshandlinger i "Mål på kontoniveau": Få flere konverteringer ved at optimere til kunder, som videresendes til din app fra dine annoncer. Anbefales, fordi du sporer, men ikke optimerer til appkonverteringer fra de annoncer, som sender brugerne til dybe links.
  • Overfør ubrugt budget: Dine annoncer bliver ikke længere vist på de dage, hvor der er størst travlhed. Du kan øge trafikken ved at overføre en del af eller hele dit ubrugte budget til de annoncer, der har størst behov for at få tilført annonceringsmidler. Dette anbefales, da du er gået glip af mindst 5 % af den trafik, du kunne have opnået i sidste uge.
  • Forhøj dine budgetter: Løs problemet med dit begrænsede budget for at sikre dig, at dine annoncer fortsat bliver kørt på de dage, hvor der er størst travlhed. Dette anbefales, da du er gået glip af mindst 5 % af den trafik, du kunne have opnået i sidste uge.
  • Hæv dine budgetter til kommende øget trafik: Dine annoncer stopper muligvis med at køre på dine travleste dage på grund af en forventet fremtidig forøgelse af trafikken. Hæv dit budget nu, så du ikke går glip af potentielle kunder. Anbefales, fordi vores simuleringer viser, at du kan gå glip af 5 % eller mere af din fremtidige ugentlige trafik, hvis du beholder det nuværende budget.
  • Angiv et mål for budstrategi: Brug ROAS-/CPA-mål til at styre din kampagne på den mest effektive måde. Anbefales, fordi din kampagne ikke har nogen mål-ROAS.
  • Angiv en mål-CPA: Opnå flere konverteringer til en tilsvarende CPA ved at angive et mål og hæve budgettet efter behov, så du undgår begrænsninger på grund af budgettet. Dette anbefales, fordi der ikke er angivet nogen mål-CPA for din kampagne.
  • Angiv en mål-CPA for at tage højde for kommende stigninger i trafikken: Du kan gå glip af konverteringer fra en forventet fremtidig stigning i trafikmængden. Opnå disse konverteringer til en tilsvarende CPA ved at angive et mål og øge dit budget. Anbefales, da vores simuleringer viser, at trafikken forventes at stige med 5 % eller derover.
  • Angiv et mål-ROAS for at tage højde for kommende stigninger i trafikken: Du kan gå glip af konverteringsværdi fra en forventet stigning i trafikmængden. Du kan opnå denne konverteringsværdi med et tilsvarende ROAS ved at angive et mål og forhøje dit budget. Anbefales, da vores simuleringer viser, at trafikken forventes at stige med 5 % eller derover.
  • Slå automatisk tagging til: Mål effekten af dine app- og websitekampagner ved at aktivere automatisk tagging for at give mulighed for konverteringssporing. Dette anbefales, fordi du ikke har aktiveret automatisk tagging, som ville gøre det lettere for dig at måle konverteringshandlinger i dine apps og på dine websites.
  • Opgrader din konverteringssporing med datadrevet tilskrivning: Tilskriv kredit for konverteringer på tværs af flere annonceinteraktioner med datadrevet tilskrivning. Anbefales, fordi din konto har tilstrækkelige konverteringsdata til at drage fordel af datadrevet tilskrivning.
  • Brug en porteføljebudstrategi med et delt budget: Maksimer dit investeringsafkast for alle dine kampagner ved at bruge en porteføljestrategi med et delt budget. Anbefales, fordi du bruger flere strategier på kampagne- eller porteføljeniveau af samme type.

Søgeord og målretning

Anbefalinger i forbindelse med "Søgeord og målretning" kan hjælpe dig med at nå ud til flere personer, der interesserer sig for det, du tilbyder. Du kan se følgende anbefalinger:

Se alle anbefalinger

• Tilføj bredt matchende søgeord: Få flere konverteringer til et tilsvarende eller bedre investeringsafkast ved at tilføje bredt matchende versioner af dine eksisterende søgeord. Dette anbefales, fordi brugen af bredt matchende søgeord i disse Smart Bidding-kampagner kan hjælpe dig med effektivt at øge antallet af konverteringer inden for dine effektivitetsmål.
  • Tilføj nye søgeord: Vis dine annoncer oftere for dem, der søger efter det, som din virksomhed tilbyder. Anbefales, fordi du ikke målretter mod søgninger, der kan være relevante for din virksomhed.
  • Opret en tilpasset målgruppe: Få flere konverteringer til en lavere CPA ved at nå ud til brugere, der søger efter din virksomhed via Google-tjenester. Anbefales, fordi du har kampagner, hvor det kan være en fordel at bruge tilpassede målgruppesegmenter.
  • Opret en ny annoncegruppe til en større målgruppe: Udvid din målgruppe ved at oprette en ny videoannoncegruppe kun med målretning efter målgruppe. Anbefales, fordi du har annoncegrupper med både målretning efter målgruppe og kontekstmålretning, hvilket kan begrænse din målgruppe.
  • Udvid din rækkevidde med Google-søgepartnere: Nå ud til flere kunder til en lavere CPC på YouTube og andre partnerwebsites. Dette anbefales, da dine annoncer til Søgenetværket kan generere yderligere trafik hos Google-søgepartnere.
  • Udvid din rækkevidde med Google-videopartnere: Nå ud til flere kunder på partnerwebsites og i partnerapps. Dette anbefales, da dine videoannoncer kan generere yderligere trafik hos Google-videopartnere.
  • Nå ud til nye målgrupper: Opnå flere konverteringer ved at få dine annoncer vist for flere potentielle kunder. Dette anbefales, fordi vi har identificeret målgruppesegmenter, der med stor sandsynlighed vil kunne øge antallet af konverteringer.
  • Opdater dine Kundematch-lister: Opdater dine nuværende Kundematch-lister, så dine seneste kunder får vist effektive og personligt tilpassede annoncer. Dette anbefales, fordi der til nogle af dine annoncer bruges Kundematch-lister, som ikke er blevet opdateret i over 90 dage, til observation, målretning eller ekskluderinger.
  • Fjern modstridende negative søgeord: Dine annoncer vises muligvis ikke på grund af modstridende negative søgeord. Fjern dem, så dine annoncer kan vises. Anbefales, fordi modstridende negative søgeord forhindrer nogle af dine søgeord i at vise annoncer.
  • Fjern søgeord, der ikke fører til annoncevisninger: Gør det nemmere at administrere din konto ved at fjerne søgeord, der ikke vises annoncer for. Anbefales, fordi nogle af dine søgeord ikke har genereret trafik i mindst et års tid.
  • Fjern overflødige søgeord: Gør det nemmere at administrere din konto ved at fjerne overflødige søgeord. Dette anbefales, fordi du har overflødige søgeord med samme annoncegruppe, destination og budstrategi. Anbefalingen kan omfatte søgeord fra flere forskellige matchtyper.
  • Konfigurer målgruppekilder: Få adgang til remarketingfunktioner, der kan øge dit investeringsafkast ved at vise mere effektive og personligt tilpassede annoncer. Dette anbefales, da du har nok trafik til at få fordel af at bruge remarketing.
  • Målret mod alle kvalificerede Shopping-produkter: Opnå en højere konverteringsværdi ved at annoncere for alle dine produkter i Shopping med en overordnet kampagne. Dette anbefales, da du har ikke-målrettede onlineprodukter i dit Shopping-feed.
  • Upload kundelister: Få adgang til remarketingfunktioner, der kan øge dit investeringsafkast ved at vise mere effektive og tilpassede annoncer.
  • Upload Kundematch-lister: Vis dine nuværende kunder effektive og personligt tilpassede annoncer ved at bruge de kontaktoplysninger, de deler med dig. Dette anbefales, da du er kvalificeret til at bruge Kundematch-funktioner.
  • Brug displayudvidelse: Få flere konverteringer med en tilsvarende CPA ved hjælp af ubrugt budget med den opdaterede funktion til udvidelse på Google Displaynetværk. Anbefales fordi nogle af dine søgekampagner har ubrugt budget, som kan drage fordel af displayudvidelse.
  • Brug optimeret målretning: Opnå flere konverteringer til en tilsvarende pris pr. konvertering. Anbefales, fordi dine displayannoncer, Demand Gen-annoncer og videoannoncer kan nå ud til flere potentielle kunder med optimeret målretning.

Reparationer

Anbefalinger af typen "Reparationer" hjælper dig med at løse problemer med din konto og optimere den, så den bliver mere effektiv. Du kan se følgende anbefalinger:

Se alle anbefalinger

• Tilføj annoncer i hver annoncegruppe: Kør dine annoncer ved at tilføje annoncer i hver annoncegruppe.
  • Føj GTIN til dine produkter: Få mere trafik til dine annoncer ved at føje GTIN-værdier til dine produkter. Anbefales, fordi dine produkter oplever begrænset effektivitet på grund af manglende GTIN-id'er.
  • Tilføj søgeord i hver annoncegruppe: Kør dine annoncer ved at tilføje søgeord i hver annoncegruppe.
  • Tilføj manglende konverteringsparametre i dine hotelkampagner: Få flere bookinger med et tilsvarende eller større investeringsafkast ved at angive korrekte konverteringsparametre. Dette anbefales, fordi der rapporteres konverteringer, men ikke er angivet obligatoriske konverteringsparametre for hotelkampagner.
  • Føj produkter til dine Shopping-kampagner: Løs problemer med kampagner, der ikke vises, ved at føje produkter til dem. Anbefales, fordi du har kampagner uden produkter.
  • Tilføj aldersgruppe for dine produkter: Få mere trafik til dine annoncer ved at tilføje attributten aldersgruppe for dine produkter. Anbefales, fordi dine produkter oplever begrænset effektivitet på grund af manglende aldersgruppeværdier.
  • Tilføj farven på dine produkter: Få mere trafik til dine annoncer ved at tilføje farven på dine produkter. Anbefales, fordi dine produkter oplever begrænset effektivitet på grund af manglende farveværdier.
  • Tilføj dine produkters køn: Få mere trafik til dine annoncer ved at tilføje attributten køn for dine produkter. Anbefales, fordi dine produkter oplever begrænset effektivitet på grund af manglende kønsværdier.
  • Tilføj id'er for dine produkter: Få mere trafik til dine annoncer ved at tilføje id'erne for dine produkter. Anbefales, fordi dine produkter oplever begrænset effektivitet på grund af manglende id-værdier.
  • Tilføj dine produkters størrelse: Få mere trafik til dine annoncer ved at tilføje størrelsen på dine produkter. Anbefales, fordi dine produkter oplever begrænset effektivitet på grund af manglende størrelsesværdier.
  • Fuldfør annoncørverificeringen: Du kan øge engagementet ved at bruge logoer i dine søgeannoncer. Få adgang til logoer ved at gennemføre annoncørverificeringen. Anbefales, fordi du ikke har fuldført annoncørverificeringen.
  • Løs problemer med afviste aktiver for Demand Gen-kampagner: Nogle af dine aktiver kører ikke, fordi de ikke opfylder kravene vedrørende Demand Gen-annoncer. Løs problemerne med afviste aktiver, så de kan vises i dine annoncer. Dette anbefales, fordi et eller flere af dine aktiver ikke opfylder kravene vedrørende Demand Gen-annoncer.
  • Løs problemer med afviste Performance Max-aktiver: Maksimér effektiviteten ved at løse problemer med afviste Performance Max-aktiver. Anbefales, fordi alle dine aktiver af mindst én type er blevet afvist.
  • Løs problemer med afviste produkter i dine Shopping-kampagner: Du kan ikke vise annoncer for afviste produkter i dine kampagner. Løs problemerne med de pågældende produkter for at få dine annoncer vist. Anbefales, fordi produkterne i din kampagne er blevet afvist.
  • Løs problemer med afviste undersidelinks: Nogle af dine undersidelinks er blevet afvist. Løs problemerne med dine undersidelinks, så dine annoncer kan få en mere fremtrædende placering.
  • Løs problemer med for lave CPA-mål: Løs problemer med for lave CPA-mål, så du kan begynde at opnå konverteringer. Dette anbefales, fordi det er usandsynligt, at du opnår konverteringer via dine kampagner med de aktuelle CPA-mål.
  • Løs problemer med suspendering af Merchant Center-konto: Dine Merchant Center-konti er suspenderet. Løs problemerne med dem for at vise dine annoncer. Anbefales, fordi dine Merchant Center-konti er blevet suspenderet på grund af problemer med datakvaliteten eller overtrædelse af politikker.
  • Løs problemer med forkert konfigurerede dybe links: Få flere appkonverteringer til en tilsvarende CPA ved at rette forkert konfigurerede dybe links i dine apps. Anbefales, fordi mindst 10 % af de dybe links i din app er forkert konfigureret.
  • Løs problemer med overlappende appkampagner: Få flere konverteringer til en tilsvarende pris ved at rette appkampagner, der er målrettet mod den samme trafik. Anbefales, da konkurrerende kampagner kan føre til et dårligere resultat i appkampagner.
  • Løs problemerne med dine annoncedestinationer: Dine annoncer blev afvist på grund af problemer med destinationerne. Løs problemerne med annoncedestinationerne for at få vist dine annoncer.
  • Løs problemerne med din annoncetekst: Dine annoncer blev afvist på grund af problemer med relation til vores redaktionelle politikker. Løs problemerne med din annoncetekst for at få vist dine annoncer.
  • Løs problemer med målretning efter målgruppe: Annoncegrupper, der ikke længere kan vises, kan begynde at blive vist igen, når du løser problemet med målretningen efter målgruppe. Anbefales, fordi du har annoncegrupper, der målretter mod eller ekskluderer målgruppesegmenter, der er deaktiverede eller har for få brugere.
  • Løs problemet med konverteringshandlingen med et stort fald i konverteringsraten: Sørg for, at du ikke går glip af nogen konverteringer. Løs problemet med konverteringssporing. Anbefales, fordi der for nylig blev rapporteret et stort fald i konverteringsraten for nogle af dine konverteringshandlinger.
  • Løs problemet med din konverteringssporing: Du har ingen websitekonverteringshandlinger, der kan bruges til din automatiske budstrategi. Tilføj en websitekonverteringshandling, og inkluder den i kolonnen "Konverteringer". Anbefales, fordi din budstrategi er baseret på konverteringer, men du ikke har nogle websitekonverteringshandlinger inkluderet i budgivningen.
  • Undgå suspendering af Merchant Center-konti: Du risikerer, at dine Merchant Center-konti bliver suspenderet. Løs problemerne, så du kan fortsætte med at vise Shopping-annoncer. Dette anbefales, fordi dine Merchant Center-konti risikerer at blive suspenderet på grund af problemer med datakvaliteten eller overtrædelse af politikker.

Måling

Se alle anbefalinger

• Konfigurer konverteringssporing: Identificer, hvilke af dine klik der bliver til kunder, og få adgang til funktioner såsom automatisk budgivning. Dette anbefales, da konverteringssporing giver dig adgang til funktioner, der kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål.
  • Løs problemerne med certificering: Dine annoncer kører ikke på grund af certificeringsproblemer. Anmod om certificering, så dine annoncer kan vises.
  • Konfigurer konverteringssporing i appen: Identificer, hvilke af dine klik der fører til værdifuld kundeaktivitet i din app. Anbefales, fordi konverteringssporing i appen giver dig adgang til funktioner, så du bedre kan nå dine forretningsmål.
  • Konfigurer det globale websitetag: Opnå mere nøjagtig konverteringssporing, og få adgang til funktioner, som forhindrer mistede konverteringer, med et samlet tag. Anbefales, fordi du ikke bruger Googles nyeste konverteringstag for mere nøjagtig konverteringsmåling.
  • Løs problemer med dit globale websitetag: Sørg for, at du ikke går glip af konverteringer, ved at løse problemer med det globale websitetag. Anbefales, fordi konfigurationen af dit globale websitetag muligvis er forkert eller mangelfuld.
  • Konfigurer måling af konverteringsværdi: Optimer til de virksomhedsmål, som betyder mest, ved at rapportere konverteringsværdi. Anbefales, fordi du kan opnå bedre resultater på dine kampagner ved at rapportere og optimere til den værdi, som forskellige konverteringer giver din virksomhed.
  • Konfigurer udvidede konverteringer: Du måler muligvis ikke alle dine konverteringer. Brug udvidede konverteringer til at forbedre din konverteringssporing. Dette anbefales, fordi du har trafik i områder, hvor der kan være mangler i forbindelse med konverteringsmålinger.
  • Opret og konfigurer en Google Analytics 4-ejendom: Opret og konfigurer en Google Analytics 4-ejendom for at få adgang til de sidste nye værktøjer, som du kan bruge til at øge investeringsafkastet af din marketingindsats, og få indsigt på en måde, som værner om brugerens privatliv. Dette anbefales, fordi alle Universal Analytics-ejendomme udfases i 2023, og du ikke er begyndt at indsamle via en Google Analytics 4-ejendom.
  • Optimer til nye kunder: Få flere kunder i butikken ved ikke kun at optimere til onlinesalg, men også til nye kunder. Dette anbefales, da du har kampagner, der er kvalificerede til at optimere til anskaffelse af nye kunder.

Andet

Se alle anbefalinger

• Prøv den nye Google Ads-mobilapp: Overvåg effektiviteten og optimer din konto, når du er på farten. Dette anbefales, fordi du ikke har brugt Google Ads-mobilappen for nylig. Google Ads-mobilappen forbedrer din Google Ads-oplevelse ved at give dig mulighed for at holde dig ajour med dine kampagner, når du er på farten. Ud over at overvåge dine kampagner i realtid kan du gennemgå vigtige anbefalinger, så du hurtigt og nemt kan øge effektiviteten.

Download Google Ads-mobilappen til Android eller iOS i dag.

Ændringsforslag

De foreslåede ændringer er optimeringer, der anbefales af din Google Ads-kontorepræsentant. Optimeringerne vil være med til at gøre din kampagne mere effektiv. De foreslåede ændringer vises først på siden Anbefalinger på din konto, så du kan gennemgå dem. Hvis du vil bruge optimeringerne, kan du anvende dem på din konto ved at klikke på Anvend alle. Få flere oplysninger om kampagneudkast til søge- og displaykampagner.

Resultatberegning for kampagner, der er sat på pause

Selvom en kampagne er sat på pause, vil der fortsat blive beregnet resultater for den:

• På konto- eller MCC-niveau: I de følgende syv dage bliver der fortsat foretaget resultatberegning for kampagnen ud fra de data, der genereres i løbet af denne periode. Hvis kampagnen stadig er sat på pause efter 7 dage, foretages der ikke længere resultatberegning, og statistikkerne nulstilles.
  • På kampagneniveau: I de følgende 7-90 dage bliver der fortsat foretaget resultatberegning for kampagnen, og anbefalingerne tilpasses i henhold til de data, der genereres i løbet af denne periode på 7-90 dage (for størstedelens vedkommende ud fra data for 28 dage). Hvis kampagnen stadig er sat på pause, når der ikke længere genereres data, vises anbefalingen ikke længere, og der beregnes ikke noget resultat.