Tipus de recomanacions

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

La secció Recomanacions del compte de Google Ads està dedicada a ajudar-vos a millorar les campanyes. Amb les recomanacions, podeu descobrir funcions noves i rellevants, i treure més profit del vostre pressupost millorant les ofertes, les paraules clau i els anuncis. Les recomanacions evolucionen amb el temps per ajustar-se a les pràctiques recomanades més actualitzades de Google Ads, cosa que augmenta el rendiment i l'eficiència generals de les vostres campanyes.

Aquest article proporciona informació general sobre les recomanacions que és possible que rebeu i indicacions sobre com podeu interpretar-les i aplicar-les.

Abans de començar

Les recomanacions que rebeu es personalitzen perquè us resultin útils i rellevants. Per tant, no rebreu tots els tipus de recomanacions i és possible que de vegades no en tingueu cap. Si no obteniu recomanacions per al vostre compte, torneu a consultar aquesta secció aviat, ja que Google Ads mostra recomanacions personalitzades i llança nous tipus de recomanacions de manera regular.

Recomanacions per als comptes de gestor de Google Ads

A la nova experiència de Google Ads, és més fàcil utilitzar les recomanacions per millorar els comptes que gestioneu. Ara, en lloc d'iniciar la sessió en cada un dels comptes individuals que gestioneu, podeu fer-ho només al compte de gestor i anar a la pàgina Recomanacions a fi de consultar les recomanacions disponibles per a tots els comptes gestionats.

Tipus de recomanacions

Anuncis i recursos

Les recomanacions del tipus "Anuncis i recursos" us ajuden a crear anuncis nous, definir millor els que ja teniu, mostrar els millors més sovint i organitzar-los en grups d'anuncis més eficients. Concretament, els tipus de recomanacions de recursos us ajuden a maximitzar el rendiment dels anuncis i poden millorar-ne la ràtio de clics d'entrada (CTR). Pot ser que vegeu aquestes recomanacions:

Descobrir totes les recomanacions

• Afegiu un grup d'anuncis: obteniu més conversions a un cost per acció (CPA) similar a les campanyes d'aplicacions creant un grup d'anuncis addicional. Recomanat perquè algunes de les vostres campanyes d'aplicacions només tenen un grup d'anuncis.
  • Afegiu recursos als anuncis de cerca responsius: feu que els vostres anuncis de cerca responsius puguin funcionar de manera òptima afegint-hi títols i descripcions dels vostres anuncis de text. Recomanat perquè a alguns dels vostres anuncis de cerca responsius els falten títols o descripcions que s'utilitzen als anuncis de text del mateix grup d'anuncis.
  • Afegiu recursos de trucada als anuncis: augmenteu la notorietat dels anuncis i milloreu la CTR. Recomanat perquè els recursos de trucada poden incrementar el nombre de trucades que rep la vostra empresa.
  • Afegiu textos destacats als anuncis: augmenteu la notorietat dels anuncis i milloreu la CTR. Recomanat perquè els textos destacats poden millorar la CTR.
  • Afegiu descripcions als enllaços de lloc: augmenteu la notorietat dels anuncis afegint descripcions als enllaços de lloc. Recomanat perquè les descripcions d'enllaços de lloc poden millorar la CTR.
  • Afegiu recursos d'imatge dinàmica: utilitzeu recursos d'imatge dinàmica per millorar els vostres anuncis de text amb imatges de la vostra pàgina de destinació. D'aquesta manera podeu millorar la CTR. Recomanat perquè els recursos d'imatge dinàmica poden millorar la CTR.
  • Afegiu recursos d'enllaç de lloc dinàmic als anuncis: milloreu els anuncis de text amb enllaços de lloc relacionats amb la vostra pàgina de destinació mitjançant recursos d'enllaç de lloc dinàmic, que poden millorar la CTR. Recomanat perquè no heu activat els recursos d'enllaç de lloc dinàmic.
  • Afegiu recursos d'imatge als anuncis: els anuncis tindrien més notorietat si féssiu servir recursos d'imatge, que poden millorar la CTR. Recomanat perquè els recursos d'imatge poden millorar la CTR.
  • Afegiu productes als vídeos: obteniu més conversions a un cost per acció (CPA) similar o inferior afegint un feed de productes a les campanyes d'acció de vídeo. Recomanat perquè no heu activat els feeds de productes per a les vostres campanyes d'acció de vídeo i teniu un compte de Merchant Center enllaçat.
  • Milloreu la generació de demanda: obteniu més conversions afegint recursos als anuncis de generació de demanda. Recomanat perquè alguns dels vostres anuncis de generació de demanda tenen una eficàcia inferior a Excel·lent.
  • Afegiu recursos de formulari de contactes als anuncis: obteniu més contactes mostrant recursos de formulari de contactes als anuncis. Recomanat perquè l'ús de recursos de formulari de contactes pot generar més contactes per a la vostra empresa.
  • Afegiu recursos de preu als anuncis: augmenteu la notorietat dels anuncis i milloreu la CTR. Recomanat perquè hi ha anunciants semblants que utilitzen recursos de preu.
  • Afegiu anuncis de display responsius: obteniu més conversions a un CPA similar amb els anuncis de display responsius, que s'adapten automàticament als espais publicitaris disponibles. Creeu anuncis de display responsius fàcilment amb els recursos suggerits automàticament. Recomanat perquè els vostres grups d'anuncis tenen prou dades de conversió per beneficiar-se dels anuncis de display responsius.
  • Afegiu anuncis de cerca responsius: mostreu anuncis més rellevants als clients potencials creant anuncis de cerca responsius. Recomanat perquè teniu grups d'anuncis que només utilitzen anuncis de text ampliat, i aquests grups poden generar menys clics i conversions que els que utilitzen anuncis de cerca responsius.
  • Afegiu recursos d'enllaç de lloc als anuncis: augmenteu la notorietat dels anuncis i milloreu la CTR. Recomanat perquè els enllaços de lloc poden millorar la CTR.
  • Afegiu recursos de fragment de lloc als anuncis: augmenteu la notorietat dels anuncis i milloreu la CTR. Recomanat perquè els fragments de lloc poden millorar la CTR.
  • Afegiu un anunci de vídeo: arribeu a més usuaris de la vostra aplicació a YouTube, a Google Play i en aplicacions i llocs web per a mòbils de partners. Recomanat perquè les campanyes d'aplicacions i Màxim rendiment poden generar més trànsit amb un anunci de vídeo.
  • Afegiu vídeos amb orientacions diferents: milloreu el rendiment de la campanya i desbloquegeu inventari nou afegint vídeos d'orientacions diferents. Recomanat perquè la vostra campanya no té una combinació diversa d'orientacions de vídeo.
  • Afegiu recursos d'ubicació als anuncis: els anuncis tindrien més notorietat si féssiu servir recursos d'ubicació. Recomanat perquè hi ha anunciants semblants que utilitzen recursos d'ubicació.
  • Activeu els recursos creats automàticament: obteniu més clics als anuncis de cerca responsius activant els recursos creats automàticament per a les campanyes de cerca. Recomanat perquè teniu campanyes de cerca en què no s'han activat els recursos creats automàticament.
  • Corregiu els recursos rebutjats de la campanya de generació de demanda: alguns dels vostres recursos no s'estan publicant perquè no compleixen els requisits dels anuncis de generació de demanda. Corregiu els recursos rebutjats perquè es mostrin als anuncis. Recomanat perquè un o diversos dels vostres recursos no compleixen els requisits dels anuncis de generació de demanda.
  • Milloreu l'eficàcia dels anuncis d'aplicació: obteniu més conversions afegint recursos als grups d'anuncis d'aplicació. Recomanat perquè alguns dels vostres grups d'anuncis d'aplicació tenen una eficàcia inferior a "Bona".
  • Milloreu els anuncis de display responsius: obteniu més conversions afegint recursos als vostres anuncis de display responsius. Recomanat perquè alguns dels vostres anuncis de display responsius tenen una eficàcia inferior a "Excel·lent".
  • Milloreu els anuncis de cerca responsius: obteniu més clics als anuncis de cerca responsius millorant els títols i les descripcions. Recomanat perquè alguns dels vostres anuncis de cerca responsius tenen eficàcia inferior a "Bona".
  • Recomanació d'integració del comerciant: atraieu més visites a la vostra botiga en línia afegint-la a Merchant Center (si el vostre lloc web no funciona amb Shopify o Woo) o enllaçant Shopify o Woo amb el vostre compte de Google Ads.
  • Utilitzeu la rotació d'anuncis optimitzada: mostreu automàticament els millors anuncis en el moment de la subhasta. Recomanat perquè la vostra configuració actual permet que els anuncis que tenen un rendiment baix es publiquin amb la mateixa freqüència que els que tenen un rendiment alt.

Campanyes automàtiques

Les recomanacions del tipus "campanyes automatitzades" us ajuden a simplificar la gestió de les campanyes i a maximitzar-ne el rendiment gràcies a les ofertes automàtiques, la segmentació i la creació d'anuncis. Pot ser que vegeu aquestes recomanacions:

Descobrir totes les recomanacions

• Creeu una campanya Màxim rendiment: maximitzeu el rendiment en tots els canals de Google amb una sola campanya. Recomanat perquè aquest tipus de campanya pot ajudar-vos a maximitzar els resultats per assolir els vostres objectius i, alhora, a trobar en tot l'inventari d'anuncis disponible de Google més clients que fan conversions.
  • Creeu una campanya Màxim rendiment que inclogui objectius de botiga: genereu més visites i vendes a les ubicacions de la vostra empresa amb una campanya Màxim rendiment que inclogui objectius de botiga. Recomanat perquè compliu els requisits per fer ofertes d'accions locals o de visites a la botiga.
  • Milloreu els grups de recursos de Màxim rendiment: obteniu més conversions afegint recursos a la campanya Màxim rendiment o millorant-los. Recomanat perquè alguns dels vostres grups de recursos de Màxim rendiment tenen una eficàcia d'anunci inferior a "Excel·lent".
  • Segmenteu per més productes amb campanyes Màxim rendiment: obteniu més valor de conversió a un retorn de la inversió en publicitat (ROAS) similar incloent tots els productes a la segmentació amb campanyes Màxim rendiment. Recomanat perquè algunes de les vostres campanyes estàndard de compres contenen productes actius que encara no s'inclouen a la segmentació de les campanyes Màxim rendiment.
  • Actualitzeu les campanyes amb grups d'anuncis dinàmics de cerca a Màxim rendiment: obteniu més conversions actualitzant les campanyes de cerca amb grups d'anuncis dinàmics de cerca a Màxim rendiment. Recomanat perquè les campanyes de cerca que utilitzen anuncis dinàmics de cerca són aptes per actualitzar-se a Màxim rendiment.

Ofertes i pressupostos

Les recomanacions del tipus "ofertes i pressupostos" us poden ajudar a trobar l'estratègia d'oferta adequada per assolir els vostres objectius empresarials, i a garantir que les campanyes no estiguin limitades per pressupost.

Les recomanacions d'ofertes i de pressupost inclouen estimacions d'impacte per ajudar-vos a entendre com els ajustos d'ofertes i de pressupost poden fer créixer els valors de conversió i de conversió. Aquestes estimacions d'impacte reflecteixen les estimacions de retard en la conversió de les campanyes de cerca i Màxim rendiment.

Pot ser que vegeu aquestes recomanacions:

Descobrir totes les recomanacions

• Afegiu les visites a la botiga en conversions: arribeu als clients siguin on siguin optimitzant les visites a la botiga amb Smart Bidding. Recomanat perquè les vostres campanyes estan generant visites a les vostres botigues físiques.
  • Ajusteu els pressupostos: obteniu més conversions ajustant els pressupostos a les campanyes de maximització de conversions. Recomanat perquè les nostres simulacions indiquen que les vostres campanyes podrien rebre més conversions amb un increment relatiu més petit del CPA general.
  • Ajusteu els objectius de CPA: obteniu més conversions ajustant els objectius de CPA. Recomanat perquè les nostres simulacions indiquen que les vostres campanyes podrien rebre més conversions amb un increment relatiu més petit dels objectius.
  • Ajusteu els objectius de ROAS: obteniu més valor de conversió ajustant els objectius de ROAS. Recomanat perquè les nostres simulacions indiquen que les vostres campanyes podrien obtenir més valor de conversió amb una disminució relativa més petita dels objectius.
  • Feu ofertes més eficients amb la maximització de clics: obteniu més clics a un cost similar amb una estratègia d'oferta completament automàtica. Recomanat perquè les simulacions indiquen que les vostres campanyes podrien beneficiar-se de les ofertes de maximització de clics.
  • Feu ofertes més eficients amb la maximització de conversions: obteniu més conversions a un cost similar amb una estratègia d'oferta completament automàtica. Recomanat perquè les simulacions indiquen que les vostres campanyes podrien beneficiar-se de les ofertes de maximització de conversions.
  • Feu ofertes més eficients amb la maximització del valor de conversió: obteniu més valor de conversió a un cost similar amb una estratègia d'oferta completament automàtica. Recomanat perquè les simulacions indiquen que el vostre compte fa un seguiment de les conversions i pot beneficiar-se de les ofertes de maximització del valor de conversió.
  • Feu ofertes més eficients amb el CPA objectiu: obteniu més conversions a un CPA similar o inferior amb una estratègia d'oferta completament automàtica. Recomanat perquè les simulacions indiquen que les vostres campanyes podrien beneficiar-se de les ofertes de maximització de conversions.
  • Feu ofertes més eficaces amb la quota d'impressions objectiu: optimitzeu la visibilitat dels anuncis amb una estratègia d'oferta completament automàtica. Recomanat perquè les vostres campanyes tenen prou impressions per beneficiar-se de la Quota d'impressions objectiu.
  • Feu ofertes més eficients amb el ROAS objectiu: obteniu més valor de conversió a un ROAS similar amb una estratègia d'oferta completament automàtica. Recomanat perquè les nostres simulacions mostren que és probable que les vostres campanyes es beneficiïn de la maximització del valor de conversió mitjançant un ROAS objectiu, que pot fer servir dades de totes les vostres campanyes, inclosos els valors de conversió que registreu, per optimitzar el rendiment.
  • Incloeu accions de conversió d'aplicació de Firebase als "objectius al nivell de compte": obteniu més conversions optimitzant els clients que es redirigeixen a la vostra aplicació des dels anuncis. Recomanat perquè esteu fent un seguiment de les conversions des de l'aplicació des dels anuncis que dirigeixen els usuaris a enllaços profunds, però no les esteu optimitzant.
  • Moveu els pressupostos no utilitzats: els vostres anuncis s'han deixat de publicar en els dies de més activitat. Obteniu més trànsit movent el pressupost no utilitzat cap als anuncis que més en necessiten. Recomanat perquè la setmana passada vau perdre un 5% o més de trànsit potencial.
  • Augmenteu els pressupostos: corregiu el pressupost limitat perquè els anuncis continuïn publicant-se els dies de més activitat. Recomanat perquè la setmana passada vau perdre un 5% o més de trànsit potencial.
  • Augmenteu els pressupostos per als pròxims increments de trànsit: pot ser que els anuncis es deixin de publicar els dies de més activitat perquè s'espera que hi hagi un increment del trànsit en el futur. Augmenteu el pressupost ara per no perdre clients potencials. Recomanat perquè les nostres simulacions indiquen que podeu perdre un 5% o més del trànsit setmanal futur amb el vostre pressupost actual.
  • Definiu un objectiu d'estratègia d’ofertes: utilitzeu els objectius de ROAS/CPA per controlar la campanya de la manera més eficient possible. Recomanat perquè la vostra campanya no té un ROAS objectiu.
  • Definiu un CPA objectiu: obteniu més conversions a un CPA similar establint un objectiu i sense tenir limitacions de pressupost. Recomanat perquè la vostra campanya no té un CPA objectiu.
  • Definiu un CPA objectiu per capturar els pròxims increments de trànsit: és possible que perdeu conversions d'un increment de trànsit que s'espera pròximament. Obteniu aquestes conversions a un CPA similar establint un objectiu i augmentant el pressupost. Recomanat perquè les nostres simulacions indiquen que s'espera que el trànsit augmenti un 5% o més.
  • Definiu un ROAS objectiu per capturar els pròxims increments de trànsit: és possible que perdeu el valor de conversió d'un increment de trànsit que s'espera pròximament. Obteniu aquest valor de conversió a un ROAS semblant establint un objectiu i augmentant el pressupost. Recomanat perquè les nostres simulacions indiquen que s'espera que el trànsit augmenti un 5 % o més.
  • Activeu l'etiquetatge automàtic: mesureu l'impacte de les vostres campanyes web i d'aplicacions activant l'etiquetatge automàtic per potenciar el seguiment de conversions. Recomanat perquè no heu activat l'etiquetatge automàtic, que us ajudaria a mesurar les accions de conversió a les vostres aplicacions i als vostres llocs web.
  • Actualitzeu el seguiment de conversions amb l'atribució basada en dades: utilitzeu l'atribució basada en dades per atribuir el mèrit de les conversions a diverses interaccions amb els anuncis. Recomanat perquè el vostre compte té prou dades de conversió per beneficiar-se de l'atribució basada en dades.
  • Utilitzeu una estratègia d'oferta de cartera amb un pressupost compartit: maximitzeu el retorn de la inversió (ROI) de les campanyes mitjançant una estratègia de cartera amb un pressupost compartit. Recomanat perquè utilitzeu diverses estratègies del nivell de campanya o de cartera del mateix tipus.

Paraules clau i segmentació

Les recomanacions del tipus "paraules clau i segmentació" us poden ajudar a arribar a més usuaris interessats en allò que oferiu. Pot ser que vegeu aquestes recomanacions:

Descobrir totes les recomanacions

• Afegiu restriccions de marca i activeu la concordança ampla: amb aquesta acció, les paraules clau de les campanyes centrades en la marca es convertiran a concordança ampla i s'afegiran marques suggerides a la llista de marques. Restringireu la campanya de cerca perquè només mostri anuncis en cerques que coincideixin amb les vostres paraules clau de concordança ampla i amb les marques específiques de la vostra llista de marques, inclosos els productes i serveis relacionats.
  • Afegiu paraules clau de concordança ampla: obteniu més conversions a un ROI similar o millor afegint versions de concordança ampla de les paraules clau existents. Recomanat perquè l'ús de paraules clau del tipus "concordança ampla" en aquestes campanyes de Smart Bidding us pot ajudar a fer créixer les conversions de manera eficient d'acord amb els vostres objectius de rendiment.
  • Afegiu paraules clau noves: mostreu els anuncis amb més freqüència als usuaris que cerquin allò que la vostra empresa ofereix. Recomanat perquè no orienteu els anuncis a les cerques que poden ser rellevants per a la vostra empresa.
  • Creeu un públic personalitzat: obteniu més conversions a un CPA inferior arribant als usuaris que cerquen la vostra empresa en propietats de Google. Recomanat perquè teniu campanyes que es poden beneficiar dels segments de públic personalitzat.
  • Creeu un grup d'anuncis nou per a un públic més ampli: amplieu el vostre públic creant un grup d'anuncis de vídeo nou que només faci servir la segmentació per públic. Recomanat perquè teniu grups d'anuncis que utilitzen tant la segmentació per públic com la segmentació contextual, cosa que pot limitar el públic.
  • Amplieu l'abast amb els partners de cerca de Google: arribeu a més clients a un cost per clic (CPC) més baix a través de YouTube i de llocs web de partners. Recomanat perquè els vostres anuncis de la Xarxa de Cerca poden generar més trànsit mitjançant partners de cerca de Google.
  • Amplieu l'abast mitjançant els partners de vídeo de Google: arribeu a més clients en llocs web i aplicacions de partners. Recomanat perquè els vostres anuncis de vídeo poden generar més trànsit mitjançant els partners de vídeo de Google.
  • Arribeu a públics nous: obteniu més conversions mostrant els anuncis a més clients potencials. Recomanat perquè hem identificat segments de públic que tenen probabilitats d'augmentar les vostres conversions.
  • Actualitzeu les llistes de segmentació per llista de clients: mostreu anuncis impactants i personalitzats a clients recents actualitzant les llistes de segmentació per llista de clients. Recomanat perquè alguns dels vostres anuncis fan servir activament llistes de segmentació per llista de clients, que no s'han actualitzat des de fa més de 90 dies, per a l'observació, la segmentació o les exclusions.
  • Traieu les paraules clau negatives conflictives: és possible que els anuncis no es difonguin a causa de paraules clau negatives conflictives. Traieu-les perquè els anuncis es puguin mostrar. Recomanat perquè les paraules clau negatives conflictives impedeixen que algunes de les paraules clau mostrin anuncis.
  • Traieu les paraules clau que no activen la difusió d'anuncis: per simplificar la gestió del compte, traieu les paraules clau que no generen trànsit. Recomanat perquè algunes de les vostres paraules clau no han generat trànsit en tot l'any passat o des de fa més temps.
  • Traieu les paraules clau redundants: simplifiqueu la gestió del compte traient les paraules clau redundants. Recomanat perquè teniu paraules clau redundants amb el mateix grup d'anuncis, la mateixa destinació i la mateixa estratègia d’ofertes. La recomanació pot incloure paraules clau de diferents tipus de concordança.
  • Configureu fonts de públic: accediu a funcions de remàrqueting per augmentar el ROI mostrant anuncis més impactants i personalitzats. Recomanat perquè teniu prou trànsit per beneficiar-vos del remàrqueting.
  • Segmenteu per tots els productes de Shopping aptes: obteniu més valor de conversió anunciant tots els vostres productes de Shopping amb una campanya genèrica. Recomanat perquè teniu productes en línia sense segmentació al vostre feed de compres.
  • Pengeu llistes de clients: accediu a funcions de remàrqueting per augmentar el ROI mostrant anuncis més impactants i personalitzats.
  • Pengeu llistes de segmentació per llista de clients: mostreu anuncis impactants i personalitzats a clients existents amb la informació de contacte que us proporcionin. Recomanat perquè compliu els requisits per utilitzar les funcions de segmentació per llista de clients.
  • Utilitzeu l'expansió a display: obteniu més conversions a un CPA similar utilitzant el pressupost sense gastar amb la funció renovada d'expansió a la Xarxa de Display de Google. Recomanat perquè algunes de les vostres campanyes de cerca tenen pressupost sense gastar que pot beneficiar-se de l'expansió a display.
  • Utilitzeu la segmentació optimitzada: obteniu més conversions a un cost per conversió similar. Recomanat perquè els vostres anuncis de display, de generació de demanda i de vídeo poden arribar a més clients potencials amb la segmentació optimitzada.

Reparacions

Les recomanacions del tipus "reparacions" us ajuden a resoldre problemes relacionats amb el compte i a millorar-ne l'estat i el rendiment generals. Pot ser que vegeu aquestes recomanacions:

Descobrir totes les recomanacions

• Afegiu anuncis a tots els grups d'anuncis: per tal que els vostres anuncis es publiquin, afegiu-ne a tots els grups d'anuncis.
  • Afegiu un codi GTIN als productes: obteniu més trànsit als anuncis afegint un Global Trade Item Number (GTIN) als productes. Recomanat perquè els vostres productes tenen un rendiment limitat a causa de la manca dels identificadors GTIN.
  • Afegiu paraules clau a cada grup d'anuncis: perquè els vostres anuncis es publiquin, afegiu paraules clau a cada grup d'anuncis.
  • Afegiu els paràmetres de conversió que falten a les campanyes d'hotels: obteniu més reserves a un ROI similar o millor amb paràmetres de conversió precisos. Recomanat perquè s'estan registrant conversions, però els falten paràmetres necessaris per a les campanyes d'hotels
  • Afegiu productes a les campanyes de compres: per corregir les campanyes que no s'estiguin difonent, afegiu-hi productes. Recomanat perquè teniu campanyes sense productes.
  • Afegiu el grup d'edat dels productes: obteniu més trànsit als anuncis afegint l'atribut de grup d'edat dels productes. Recomanat perquè els vostres productes tenen un rendiment limitat a causa de la manca dels valors de grup d'edat.
  • Afegiu el color dels productes: augmenteu el trànsit dels anuncis afegint el color dels productes. Recomanat perquè els vostres productes tenen un rendiment limitat a causa de la manca dels valors de color.
  • Afegiu el gènere dels productes: obteniu més trànsit als anuncis afegint l'atribut de gènere dels productes. Recomanat perquè els vostres productes tenen un rendiment limitat a causa de la manca dels valors de gènere.
  • Afegiu els identificadors dels productes: obteniu més trànsit als anuncis afegint els identificadors dels productes. Recomanat perquè els vostres productes tenen un rendiment limitat a causa de la manca dels valors d'identificador.
  • Afegiu la mida dels productes: augmenteu el trànsit dels anuncis afegint la mida dels productes. Recomanat perquè els vostres productes tenen un rendiment limitat a causa de la manca dels valors de mida.
  • Completeu la verificació de l'anunciant: utilitzar logotips als anuncis de cerca pot millorar la implicació. Obteniu accés als logotips completant la verificació de l'anunciant. Recomanat perquè no heu completat la verificació de l'anunciant.
  • Corregiu els recursos rebutjats de la campanya de generació de demanda: alguns dels vostres recursos no s'estan publicant perquè infringeixen els requisits dels anuncis de generació de demanda. Corregiu els recursos rebutjats perquè es mostrin als anuncis. Recomanat perquè un o diversos dels vostres recursos no compleixen els requisits dels anuncis de generació de demanda.
  • Corregiu els recursos de Màxim rendiment rebutjats: maximitzeu el rendiment corregint els recursos de Màxim rendiment rebutjats. Recomanat perquè s'han rebutjat tots els recursos d'almenys un tipus.
  • Corregiu els productes rebutjats de les campanyes de compres: no podeu difondre anuncis dels productes rebutjats de les campanyes. Per difondre'n, corregiu aquests productes. Recomanat perquè s'han rebutjat els productes de les vostres campanyes.
  • Corregiu els enllaços de lloc rebutjats: alguns dels vostres enllaços de lloc s'han rebutjat. Corregiu-los per incrementar la notorietat dels vostres anuncis.
  • Corregiu els objectius de CPA baixos: comenceu a obtenir conversions corregint els objectius de CPA baixos. Recomanat perquè les vostres campanyes tenen poques probabilitats d'obtenir conversions als objectius de CPA actuals.
  • Corregiu la suspensió del compte de Merchant Center: els vostres comptes de Merchant Center estan suspesos. Corregiu-los per mostrar els anuncis. Recomanat perquè teniu comptes de Merchant Center que s'han suspès a causa d'infraccions relatives a la qualitat de les dades o infraccions de les polítiques.
  • Corregiu la configuració errònia dels enllaços profunds: obteniu més conversions d'aplicació a un CPA similar corregint la configuració errònia dels enllaços profunds a les aplicacions. Recomanat perquè almenys el 10% dels enllaços profunds de l'aplicació estan mal configurats.
  • Corregiu les campanyes d'aplicacions que se superposen: obteniu més conversions a un cost similar corregint les campanyes d'aplicacions que s'orienten al mateix trànsit. Recomanat perquè les campanyes que competeixen entre si poden provocar que les campanyes d'aplicacions tinguin un rendiment baix.
  • Corregiu les destinacions dels anuncis: els vostres anuncis s'han rebutjat per problemes amb les destinacions. Corregiu-les per poder-los mostrar.
  • Corregiu el text dels anuncis: els vostres anuncis s'han rebutjat per problemes editorials. Corregiu-ne el text per poder-los mostrar.
  • Corregiu la segmentació per públic: els grups d'anuncis que ja no es poden difondre ho podran tornar a fer quan corregiu la segmentació per públic. Recomanat perquè teniu grups d'anuncis que fan servir, per a la segmentació o l'exclusió, segments de públic desactivats o amb massa pocs usuaris.
  • Corregiu l'acció de conversió en què s'ha registrat una disminució del percentatge de conversions: assegureu-vos que no deixeu escapar cap conversió. Corregiu el seguiment de conversions. Recomanat perquè recentment s'ha registrat una gran disminució del percentatge de conversió d'algunes de les vostres accions de conversió.
  • Corregiu el seguiment de conversions: no teniu cap acció de conversió de lloc web que es pugui utilitzar a l'estratègia d'oferta automàtica. Afegiu una acció de conversió de lloc web a la columna "Conversions". Recomanat perquè la vostra estratègia d'oferta depèn de les conversions, però no teniu cap acció de conversió de lloc web inclosa a les ofertes.
  • Eviteu la suspensió del compte de Merchant Center: els vostres comptes de Merchant Center estan en perill de suspensió. Corregiu els advertiments per continuar mostrant anuncis de compres. Recomanat perquè teniu comptes de Merchant Center en perill de suspensió a causa d'infraccions relatives a la qualitat de les dades o infraccions de les polítiques.

Mesurament

Descobrir totes les recomanacions

• Configureu el seguiment de conversions: identifiqueu quins dels clics que rebeu es tradueixen en clients i accediu a funcions com ara les ofertes automàtiques. Recomanat perquè el seguiment de conversions us dona accés a funcions que us ajuden a assolir els vostres objectius empresarials.
  • Resoleu els problemes de certificació: els anuncis no es publiquen per problemes de certificació. Sol·liciteu una certificació per poder mostrar-los.
  • Configureu el seguiment de conversions des de l'aplicació: identifiqueu quins dels clics que rebeu generen accions valuoses dels clients a l'aplicació. Recomanat perquè el seguiment de conversions des de l'aplicació us dona accés a funcions que us ajuden a assolir els vostres objectius empresarials.
  • Configureu l'etiqueta de lloc web global: milloreu la precisió del seguiment de conversions i accediu a funcions que eviten la pèrdua de conversions amb una etiqueta unificada. Recomanat perquè no utilitzeu l'etiqueta de conversió més nova de Google per a un mesurament de conversions més precís.
  • Corregiu els problemes referents a l'etiqueta de lloc web global: assegureu-vos que no perdeu cap conversió corregint els problemes de l'etiqueta de lloc web global. Recomanat perquè la configuració de l'etiqueta de lloc web global pot ser incorrecta o incompleta.
  • Configureu el mesurament del valor de conversió: optimitzeu a fi d'assolir els objectius d'empresa importants generant informes de valor de conversió. Recomanat perquè podeu millorar el rendiment de les vostres campanyes registrant i optimitzant el valor que les diferents conversions aporten a la vostra empresa.
  • Configureu les conversions millorades: és possible que no estigueu mesurant totes les conversions que rebeu. Utilitzeu les conversions millorades per millorar el seguiment de conversions. Recomanat perquè teniu trànsit en àrees en què hi ha buits coneguts en el mesurament de conversions.
  • Configureu una propietat de Google Analytics 4: obteniu les eines més recents per millorar el ROI del màrqueting i obteniu estadístiques segures pel que fa a la privadesa configurant una propietat de Google Analytics 4. Recomanat perquè totes les propietats de Universal Analytics es desactivaran l'any 2023 i no heu començat a recollir dades en cap propietat de Google Analytics 4.
  • Optimitzeu els clients nous: obteniu més clients nous optimitzant-los, a més d'optimitzar les vendes en línia. Recomanat perquè teniu campanyes que són aptes per optimitzar l'adquisició de clients nous.

Altres

Descobrir totes les recomanacions

• Proveu la nova aplicació mòbil Google Ads: superviseu el rendiment i milloreu el vostre compte sigueu on sigueu. Recomanat perquè no heu fet servir l'aplicació mòbil Google Ads recentment. L'aplicació mòbil Google Ads millora la vostra experiència en aquesta plataforma i us ajuda a estar al corrent de les campanyes sigueu on sigueu. A més de supervisar les campanyes en temps real, podeu veure recomanacions d'alt impacte per millorar el rendiment i prendre mesures de manera fàcil i ràpida.

Baixeu l'aplicació mòbil Google Ads per a Android o iOS avui mateix.

Canvis proposats

Els canvis proposats són optimitzacions que us recomana el representant del compte de Google Ads per millorar el rendiment de la vostra campanya. Els canvis proposats es mostren inicialment a la pàgina Recomanacions del compte perquè els reviseu. Si esteu d'acord amb aquestes optimitzacions, podeu aplicar-les al compte fent clic a Aplica-ho tot. Obteniu més informació sobre els esborranys de campanya per a la cerca i display.

Puntuació de campanyes que estan en pausa

Després que una campanya s'hagi posat en pausa, es continuarà puntuant:

• Al nivell de compte o d'MCC: durant els 7 dies següents, la campanya es continuarà puntuant a mesura que agreguem les puntuacions basades en les dades dels 7 darrers dies. Si la campanya continua en pausa passats 7 dies, es deixarà de puntuar, ja que les estadístiques es restabliran a zero.
  • Al nivell de campanya: durant l'interval dels 7 als 90 dies següents, la campanya es continuarà puntuant, ja que les recomanacions s'entrenen amb dades d'un interval de 7 a 90 dies (la majoria s'entrenen amb dades de 28 dies). Si la campanya continua en pausa després que les dades hagin deixat de generar-se, la recomanació ja no es mostrarà ni es puntuarà.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now