Corregir anuncis, etiquetes i segments de dades de visitants d'un lloc web

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

Si heu creat una campanya que utilitza les vostres dades per a la segmentació per públic i observeu que no us ofereix el rendiment esperat, pot ser que hi hagi problemes concrets als anuncis, als fragments d'etiqueta o als segments de les vostres dades. Per obtenir més informació, podeu consultar la nostra llista de problemes habituals i veure com solucionar-los.

Abans de començar

La pàgina Visió general us mostra informació important sobre l'estat del compte per ajudar-vos a comprendre i resoldre problemes relacionats amb les campanyes que utilitzen les vostres dades per a la segmentació per públic, com ara problemes amb els grups d'anuncis i les fonts de públic. Hi podeu trobar tres tipus d'alertes:

1. Problemes greus d'estat o de rendiment que cal resoldre per poder continuar difonent els anuncis.
  2. Problemes que requereixen atenció per assolir tot el potencial dels anuncis i mantenir la campanya en bon estat.
  3. Estat que indica que les campanyes que utilitzen les vostres dades per a la segmentació per públic, per als grups d'anuncis i per a les fonts de públic funcionen amb normalitat.

No hi ha visitants a la llista

Pot ser que no hàgiu afegit l'etiqueta de Google correctament.

• Heu fet alguna modificació al fragment d'etiqueta quan l'heu copiat i enganxat de Google Ads al lloc web. Per exemple, si enganxeu el codi en un correu electrònic abans d'implementar-ne una còpia al lloc web, l'espaiat del codi acostuma a canviar.
  • No heu enganxat el fragment d'etiqueta a sobre de l'etiqueta "/head" del codi del lloc web.
Podeu revisar el codi amb Tag Assistant, una extensió de Chrome que verifica automàticament els fragments de codi de Google en qualsevol pàgina. Baixeu i instal·leu Tag Assistant a través de Chrome Web Store.

La regla que heu creat no és correcta o bé no coincideix amb l'URL del vostre lloc web. Per exemple, pot passar que creeu un segment de dades i utilitzeu la regla "l'URL conté televisor", però que l'URL de la secció de televisors del lloc web inclogui el terme "televisors" (en plural). En aquest cas, la llista no coincideix amb l'URL.

També podeu llegir l'article Sobre els segments de les vostres dades per obtenir més informació sobre els requisits de mida de les llistes.

Hi ha un segment de dades de visitants d'un lloc web o d'usuaris d'una aplicació que no augmenta de mida

És possible que un segment de dades de visitants d'un lloc web o d'usuaris d'una aplicació no augmenti perquè s'ha modificat un fragment d'etiqueta. Per exemple, si heu intercanviat fragments d'etiqueta per correu electrònic, heu de tenir en compte que els programes de correu electrònic modifiquen el format d'aquests fragments. Us recomanem que envieu els fragments d'etiqueta com a fitxers adjunts i que feu servir un programa que no en canviï el format, com ara un editor de text sense format (per exemple, Bloc de notes per a PC o TextEdit per a Mac).

També pot ser que no hàgiu afegit el fragment d'etiqueta correctament al lloc web. Si és el cas, obteniu més informació sobre com podeu etiquetar el lloc web amb Google Ads.

Si la llista es manté igual, amb molt poques galetes, seguiu aquestes recomanacions:

• Comproveu que el trànsit de les pàgines amb fragments d'etiqueta de Google sigui prou alt. Si el trànsit és baix, pot ser que les llistes siguin massa específiques. Considereu la possibilitat de treure restriccions de segmentació (com ara país i idioma) o d'etiquetar pàgines amb més trànsit del lloc web.
  • Assegureu-vos que la durada de la pertinença del segment de dades sigui prou llarga. Si heu establert una durada curta, és possible que el segment no acumuli prou galetes. Podeu editar la durada de la pertinença dels membres a la llista en qualsevol moment.

L'anunci no es mostra

A continuació detallem alguns dels motius pels quals és possible que no vegeu el vostre anunci, així com consells per resoldre el problema:

• Google Ads només mostra anuncis als segments de les vostres dades que tenen més de 100 usuaris.
    • Per comprovar la mida de la llista a l'experiència anterior d'AdWords, feu clic a l'enllaç Biblioteca compartida que hi ha a la barra de navegació de l'esquerra i, a continuació, feu clic a l'enllaç Públics.
    • A la nova experiència de Google Ads, podeu seguir aquests passos per comprovar la mida del segment de les vostres dades:
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  • En el cas dels segments i de les combinacions personalitzades acabats de crear, les campanyes poden tardar fins a 24 hores a registrar impressions.
  • Si fa més de 24 hores:
    • Comproveu que el pressupost continuï actiu.
    • Comproveu l'estat de l'anunci. Assegureu-vos que no estigui classificat com a anunci amb contingut sexual.
Per als anunciants que tenen la versió anterior de l'etiqueta de lloc web global: no es mostra l'etiqueta de Google

Abans, quan es creava una etiqueta de Google, l'etiqueta es podia veure i copiar fent clic a l'enllaç de la columna "Etiquetes/Regles" de la taula Públics, a la Biblioteca compartida. A la nova versió, aquest enllaç només es mostra per als segments antics i per a la llista principal que Google Ads us ha creat.

A la versió nova hi veureu les vostres dades en diversos tipus de segments. Per exemple:

• Visitants del lloc web
  • Segments combinats

Les etiquetes de la llista principal i de la resta de segments de dades creats a la versió anterior es defineixen com a "Basada en etiquetes".