Konfigurer sporing til en Shopping-kampagne

Det er kun nogle få udbydere af klikmålingsløsninger, der er godkendt til at måle specifikke annonceinteraktionshændelser for annoncer for lokalt butikslager (LIA, Local Inventory Ads) og annoncer for motorkøretøjer på Google-hostede ejendomme. For at sikre, at dine annoncer ikke bliver vist uden en målingsløsning, har Google Ads-teamet sat alle annoncegrupper, hvor der foretages tredjepartskald til ikke-godkendte udbydere, på pause.

Medmindre du har givet tilladelse til fortsat visning af de berørte annoncer på din konto, er dine allerede oprettede annoncer altså blevet sat på pause for at forhindre, at de bliver vist uden en målingsløsning.

Få flere oplysninger om udbydere af klikmålingsløsninger, der er godkendt til måling af interaktionshændelser

Vi tilbyder begrænset databehandling for annoncer for lokalt butikslager. Google deaktiverer infotekst til tredjepartsværktøjer til annoncesporing for brugere, som ifølge Googles oplysninger befinder sig i relevante stater i USA.

I forbindelse med lokalt butikslager kan sporingsskabeloner ikke længere bruges til lokale butiksfacader, der hostes af Google, via ValueTrack. Der er ikke mulighed for tredjepartssporing af konverteringer eller interaktioner. Klik på Endelige webadresser kan fortsat spores via annoncesporing fra tredjeparter.

Få flere oplysninger om, hvordan du forhandlere får hjælp med at overholde amerikanske staters lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger i Google Ads

Du kan bruge dynamiske sporingswebadresser til at spore trafikken fra Shopping-annoncer til dit website. For at kunne gøre det skal du bruge attributten ads_redirect i dine produktdata til at fortælle os, hvor trafikken skal sendes hen. Når du har konfigureret denne attribut, bliver en bruger, der klikker på din virksomhedsprofil, ført videre til det sted, der er angivet via attributten ads_redirect, i stedet for de steder, du har angivet via attributterne link eller mobile_link. Få flere oplysninger om attributten ads_redirect

Du kan bruge Google Ads-sporingsskabeloner til dine Shopping-kampagner for at angive yderligere sporingsoplysninger. Du kan f.eks. føje tilpassede parametre eller ValueTrack-parametre til dine sporingsskabeloner.

Vi anbefaler, at du bruger ValueTrack-parameteren {unescapedlpurl} i din sporingsskabelon. ValueTrack-parametre fungerer sammen med sporingssoftware fra tredjepart og Google Analytics, så du kan få hjælp til at finjustere dine kampagner for at opnå større effektivitet.

Vejledning

Føj dynamiske sporingsskabeloner til din produktgruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på den kampagne, du vil redigere, på siden Kampagner.
  3. Klik på Produktgrupper i sidemenuen.
  4. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet.
  5. Udvid sektionen Attributter, og markér derefter afkrydsningsfelterne ud for Tilpasset parameter og Sporingsskabelon.
  6. Klik på Anvend for at gemme dine ændringer.
  7. Hvis den produktgruppe, du vil redigere, har underinddelinger, skal du udvide den for at se disse underinddelinger.
  8. Klik på blyantikonet Rediger ved hver underinddeling i kolonnen Sporingsskabelon eller kolonnen Tilpasset parameter for at tilføje tilpassede parametre eller sporingsskabeloner.

Føj dynamiske sporingsskabeloner til din Shopping-kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på den kampagne, du vil redigere, på siden Kampagner.
  3. Klik på Indstillinger i sidemenuen.
  4. Klik på Yderligere indstillinger under Indstillinger for Shopping-kampagner.
  5. Klik på Webadresseindstillinger for kampagne, og tilføj derefter oplysninger om sporingsskabeloner og tilpassede parametre.
  6. Klik på Gem, når du er færdig.

Eksempler på sporingsskabeloner til produktgrupper og kampagner

Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge ValueTrack-parametrene. I alle tilfælde henvises der til attributten "ads_redirect", som du har angivet i dine produktdata. Hvis attributten "ads_redirect" ikke er angivet i dine produktdata, henvises der dog til webadressen fra attributten "link".

Brug af omdirigeringer sammen med dine sporingsskabeloner

Hvis du gerne vil arbejde med omdirigeringer sammen med dine sporingsskabeloner, kan du her se nogle eksempler på, hvordan dine sporingsskabeloner til produktgrupper og kampagner kan sættes op.

Eksempel

Hvis følgende webadresse er angivet i attributten "ads_redirect":

https://www.retailer-example.com/electronics-televisions-3.php

og du ønsker, at dine webadresser skal vises således:

https://www.semtracker-example.com/media/redir.php?prof=12&camp=345&affcode=kw67&cid=890&networkType=search&url[]=https://www.example.com/electronics-televisions-3.php

så kan du opsætte din sporingsskabelon således:

https://www.semtracker-example.com/media/redir.php?prof=12&camp=345&affcode=kw67&cid=890&networkType=search&url[]={unescapedlpurl}

Sporingsskabeloner kan defineres på konto-, kampagne- annoncegruppe- og produktgruppeniveau. Få flere oplysninger om sporingsskabeloner

Brug af tilpassede parametre sammen med dine sporingsskabeloner

Hvis du vil bruge tilpassede parametre sammen med dine sporingsskabeloner, kan du her få flere oplysninger om administration af sporing og omdirigeringer.

Husk!

Hvis du tilføjer sporingsskabeloner på flere niveauer, benytter Google Ads den mest specifikke. Hvis du f.eks. har en sporingsskabelon for annoncegrupper og en for produktgrupper, benyttes sporingsskabelonen for produktgrupper.

Hvis dine sporingsskabeloner indeholder ValueTrack-parametre, der angiver søgeordsoplysninger, som f.eks. parameteren {keyword}, vil disse parametre være tomme for Shopping-annoncer. Dette skyldes, at Shopping-annoncer bruger produktgrupper og ikke søgeord til at vise dine annoncer.