Om placeringsmålretning

Der er foretaget følgende forbedringer i Google Ads for at give dig en omfattende, samlet visning af din indholdsmålretning og gøre det nemmere at administrere og optimere indholdsmålretning:

Du kan nu finde alle typer indholdsmålretning under "Indhold" i navigationsmenuen i siden:

• "Emner", "Placeringer", "Display-/videosøgeord" og "Ekskluderinger" for alle typer indholdsmålretning er nu kategoriseret på fanen "Indhold" i navigationsmenuen i siden. Hvad angår "Ekskluderinger", skal du klikke på menupilen til højre for termen "Ekskluderinger" for at vælge ekskluderinger i forbindelse med emner, placeringer eller display-/videosøgeord.

Der foretages snart flere forbedringer:

• "Emner", "Placeringer" og "Display-/videosøgeord" bliver samlet på én side og i én rapport: "Indhold". Ekskluderinger bliver også samlet i én rapport på samme side ("Indhold").
  • Dine annoncer målrettes mod alt valgt indhold i din annoncegruppe. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som display-/videosøgeord, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Indtil din konto er migreret, anbefaler vi, at du kun bruger én metode til indholdsmålretning (emner, placeringer ELLER display-/videosøgeord) pr. annoncegruppe, da der ellers er risiko for begrænset kampagneeffektivitet.

For videokampagner, der kun driver konverteringer: Inden for de næste par måneder kan du ikke længere føje indholdsbaseret målretning til nye og eksisterende videokonverteringskampagner, så du kan finde flere konverteringsmuligheder. I starten af 2023 fjernes alle eksisterende indstillinger for indholdsmålretning automatisk fra videokampagner, der genererer konverteringer. Hvis du vil fjerne indholdsmålretning manuelt fra eksisterende konverteringskampagner, skal du gå til dine annoncegruppeindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer din kampagne til konverteringer

Placeringer er steder, hvor dine annoncer kan blive vist på YouTube eller Google Displaynetværket. En placering kan være et website eller en bestemt side på et website, en mobilapp, videoindhold eller sågar en individuel annonceenhed. Når du får vist websites og mobilapps, er de sorteret efter, hvor nyttig beholdningen efter vores mening vil være for dig. Denne sortering er baseret på en kombination af de søgeord, du har indtastet i søgefeltet, og historiske data for trafikken på websitet. Du kan bruge placeringsmålretning til at føje placeringer til annoncegrupper i dine video- og displaykampagner.

Fordele

• Vis dine annoncer på bestemte placeringer, du vælger: Du kan håndplukke placeringer til at køre dine annoncer på YouTube og Displaynetværket med placeringsmålretning. Hvis du f.eks. sælger pakkerejser og gerne vil have dine annoncer vist på et bestemt website eller en bestemt side om rejser, kan du tilføje det pågældende website eller den pågældende side som en placering.
  • Vis dine annoncer på placeringer, dine kunder besøger: Hvis du ved, at dine kunder besøger et bestemt website, kan du overveje at tilføje det som en placering.
  • Styr mængden af trafik fra placeringer ved at angive individuelle placeringsbud: Hvis du oplever, at annoncering på et bestemt website fungerer godt, og du vil øge eksponeringen på det pågældende website, kan du øge buddet for det ene website. Eller måske vil du reducere dit bud for en anden placering, der ikke giver så mange konverteringer.

Sådan fungerer det

• Dine annoncer kan kun blive vist på placeringer, der er registreret på YouTube eller Displaynetværket.
  • Hvis et bestemt website, du målretter mod, har en tilsvarende app, kan dine annoncer også blive vist der.
  • Ligesom det er tilfældet med alle annoncer på Google Ads, konkurrerer du med andre annoncører om at få dine annoncer vist på de placeringer, du vælger.
  • Hvis du vælger populære websites eller videoer på YouTube eller Displaynetværket, kan det være nødvendigt at angive højere bud for at opnå eksponeringer. Du kan altid justere dine bud.