Om placeringsmålretning

Placeringer er steder, hvor dine annoncer kan blive vist på YouTube eller Google Displaynetværket. En placering kan være et website eller en bestemt side på et website, en mobilapp, videoindhold eller sågar en individuel annonceenhed. Du kan bruge placeringsmålretning til at føje placeringer til annoncegrupper i dine video- og displaykampagner.

Fordele

• Du kan nøjes med at vise dine annoncer på bestemte placeringer, du selv vælger: Hvis du vil køre annoncer på YouTube og Displaynetværket, men kun på placeringer, du selv har valgt, kan du bruge placeringsmålretning. Hvis du f.eks. sælger pakkerejser og gerne vil have dine annoncer vist på et bestemt website eller en bestemt side om rejser, kan du tilføje websitet eller siden som en placering.
  • Du kan vise dine annoncer på placeringer, dine kunder besøger: Hvis du ved, at dine kunder besøger et bestemt website, kan du overveje at tilføje det som en placering. Hvis din typiske kunde f.eks. bruger meget tid på websitet example.com og du gerne vil have dine annoncer vist der, kan du tilføje dette website som en placering.
  • Du kan få mere (eller mindre) trafik fra bestemte placeringer ved at angive individuelle placeringsbud: Hvis du konstaterer, at det er en fordel for dig at annoncere på et bestemt website, kan du vælge at hæve dit bud for det pågældende website, så du bliver mere konkurrencedygtig og øger muligheden for eksponering på websitet. Og hvis en anden placering ikke giver så mange konverteringer, kan du til gengæld sænke dit bud for den.

Sådan fungerer det

• Dine annoncer kan kun blive vist på placeringer, der er registreret på YouTube eller Displaynetværket.
  • Hvis et bestemt website, du målretter mod, har en tilsvarende app, kan dine annoncer også blive vist der.
  • Du kan kun føje placeringer til annoncegrupper, der køres på YouTube og Displaynetværket.
  • Ligesom det er tilfældet med al anden annoncering via Google, konkurrerer du med andre annoncører om at få dine annoncer vist på de placeringer, du vælger.
  • Hvis du vælger populære websites eller videoer og først lige er begyndt at annoncere på YouTube eller Displaynetværket, kan det være nødvendigt at angive højere bud for at opnå eksponeringer. Du kan altid justere dine bud senere.