Om displayannoncer og Google Displaynetværket

Google Displaynetværket kan hjælpe dig med at nå ud til personer med målrettede displayannoncer, når de browser på deres foretrukne websites, viser en YouTube-video til en ven, tjekker deres Gmail-konto eller bruger mobilenheder og apps.

Sådan fungerer Google Displaynetværket

Formålet med Google Displaynetværket er at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. Via de forskellige målretningsmuligheder kan du få dit budskab ud til potentielle kunder på rette tid og sted. Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge målretning i displayannoncer:

• Brug målgrupper til at finde nye kunder eller engagere dine nuværende kunder. Tilsvarende målgrupper og målgrupper i markedet giver dig mulighed for at målrette mod de personer, som med størst sandsynlighed vil være interesserede i dine produkter, og hjælper dig med at finde nye kundeemner. Du kan også bruge data såsom remarketinglister som en hjælp til at få personer, der tidligere har besøgt dit website, til at udvise fornyet engagement.
  • Brug automatisering som et middel til at opnå flere konverteringer. Med automatisk målretning kan du opnå flere konverteringer, i og med at dine aktuelle målgrupper og din aktuelle landingsside bruges til at finde de målgrupper, der sikrer dig størst effektivitet. Takket være automatisk optimering over tid kan Google Ads registrere, hvilke målgrupper der er optimale for dig. Med automatisk budgivning justeres dit bud automatisk, så du kan nå dit mål for investeringsafkast. Smart-displaykampagner kombinerer det bedste fra automatisk målretning, budgivning og annoncemateriale for at sikre dig det størst mulige antal konverteringer i Google Ads.

Brug billeder i displayannoncer for at få dit budskab ud til målgruppen

Displayannoncer giver dig mulighed for at engagere brugere med fængende annonceformater. Her er nogle af de annoncetyper, du kan køre på Displaynetværket:

• Responsive displayannoncer Med responsive annoncer bliver oprettelsen af annoncer på Google Displaynetværket delvist automatiseret. Du skal blot angive annonceteksten og tilføje billeder og logo for at oprette dem. Derefter vil Google optimere dine annoncer for at forbedre effektiviteten. Du kan også bruge vores samling med billeder, uden at det koster dig noget. Både nye og erfarne brugere kan med fordel bruge responsive annoncer, da de vises som "native-annoncer", der tilpasser sig udgiverens website med hensyn til skrifttype og udseende.
    • Bemærk! Responsive displayannoncer erstatter responsive annoncer som den nye standardannoncetype til Displaynetværket. Hvis du kører responsive annoncer, vil du blive bedt om at gemme dem som responsive displayannoncer.
  • Uploadede billedannoncer. Hvis du vil have større kontrol, kan du vælge selv at oprette og uploade annoncer. Du kan uploade annoncer som billeder i forskellige størrelser eller HTML5-format.
  • Engagementsannoncer. Vis fængende billed- og videoannoncer på YouTube og Displaynetværket.
  • Gmail-annoncer Vis annoncer, der kan udvides, på de øverste faner i brugernes indbakke.

Hvornår vises displayannoncer?

På Søgenetværket kan du nå ud til folk, mens de søger efter bestemte produkter eller tjenester, men på Displaynetværket kan du fange deres opmærksom på et tidligere stadie af købscyklussen. Du kan nemlig vise dine annoncer for dem, allerede inden de begynder at søge efter det, du tilbyder, og det kan være afgørende for din overordnede annonceringsstrategi. Via remarketing kan du også minde personer, der tidligere har besøgt dit website eller din app, om det, de har vist interesse for.

Mål dine resultater ved hjælp af Google Displaynetværket

Med Google Ads kan du måle, i hvor høj grad du opfylder dine mål. Du kan se, hvilke websider dine annoncer er blevet kørt på, hvilke annoncer der har opnået flest klik, og hvilke websites der giver mest valuta for pengene.

Læg en plan

Der kan gå 12-24 timer, før ændringer på Displaynetværket træder i kraft, og de vises muligvis ikke med det samme. Vær opmærksom på dette, når du opretter en ny kampagne eller ændrer en eksisterende kampagne. Det kan være en god idé at konfigurere din kampagne nogle dage før lanceringen og angive en startdato, der ligger i fremtiden.

Hvis du foretager flere ændringer inden for en periode på 24 timer, er det ikke sikkert, at ændringerne anvendes i den rækkefølge, du har foretaget dem.

Brug af dybe links

Når du har aktiveret brug af dybe links i en app, bliver dine appbrugere sendt videre til dit indhold i appen via dine søge-, display- og Shopping-annoncer. Hvis du vil aktivere brug af dybe links til disse kampagner, skal du oprette applinks til Android og universelle links til iOS og aktivere Google Analytics til Firebase for at spore appkonverteringer. Få flere oplysninger om brug af dybe links og optimale løsninger til implementering af dybe links.