Aktiver en avsluttet Google Ads-konto på nytt

Det er gratis å aktivere en Google Ads-konto på nytt, og du trenger bare gjennomføre noen få trinn. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du aktiverer en avsluttet konto på nytt.

Merk: Hvis kontoen din er tilknyttet en managerkonto, kan du bare aktivere kontoen på nytt hvis managerkontoen ikke har nådd den maksimale kontogrensen. Hvis managerkontoen har nådd den maksimale kontogrensen, kan du bare aktivere kontoen på nytt hvis administratoren fjerner tilknytningen til eller avslutter minst en av de nåværende administrerte kontoene sine.

Hva skjer når du aktiverer kontoen på nytt?

Da du avsluttet kontoen din, ble visningen av alle aktive annonser stoppet. Når du aktiverer kontoen på nytt,

• begynner annonser eller kampanjer som du lot være aktive, å kjøre på nytt.
  • blir ikke annonsene eller kampanjene som var satt på pause, vist før du slår dem på igjen

Før du begynner

Hvis du aldri har bedt om å avslutte kontoen din: Hvis du ikke kan logge på Google Ads, og du ikke har bedt om å avslutte kontoen din, kan du ta en titt på disse vanlige påloggingsproblemene. Hvis du fortsatt har problemer med å logge på, må du sende en forespørsel om å aktivere kontoen på nytt.

Vær oppmerksom på følgende: Google Ads-kontoer som har vært inaktive i mer enn 15 måneder (dette betyr at det ikke har påløpt kontokostnader i denne perioden), avsluttes automatisk. Du kan alltid aktivere kontoen din på nytt ved å følge fremgangsmåten nedenfor eller sende inn en forespørsel om å aktivere kontoen på nytt.

Hvis du også har slettet Google-kontoen din: Før du kan aktivere Google Ads-kontoen din på nytt, må du først gjenopprette Google-kontoen.

Hvis du ikke ønsker at annonsene dine skal bli vist automatisk etter at du har aktivert kontoen på nytt: Logg på kontoen din, og sørg for å sette annonsene, annonsegruppene eller kampanjene dine på pause. Du kan slå dem på igjen når du har aktivert kontoen din på nytt.

Slik aktiverer du kontoen din på nytt

Sånn aktiverer du Google Ads-kontoer på nytt:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på Kontostatus-delen for å vise den.
  5. Klikk på Aktivér kontoen min på nytt.

Kontostatusen din endres til «Aktiv».