Genaktiver en lukket Google Ads-konto

Google Ads logo  Opret en Google Ads-konto

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Du kan enten oprette en konto selv nedenfor eller få gratis, personlig support fra en Google Ads-ekspert.

Start nu

Det er gratis at genaktivere en Google Ads-konto, og fremgangsmåden er enkel. I denne artikel kan du læse om, hvordan du genaktiverer en lukket konto.

Bemærk! Hvis din konto er linket til en managerkonto, kan du kun genaktivere din konto, hvis administratoren ikke har nået maksimumgrænsen for antal konti. Hvis administratoren har nået maksimumgrænsen for antal konti, kan du kun genaktivere din konto, hvis administratoren fjerner tilknytningen eller lukker mindst én af sine nuværende managerstyrede konti.

Hvad sker der, når du genaktiverer din konto?

Da du lukkede din konto, ophørte visningen af alle dine aktive annoncer. Når du genaktiverer din konto, sker der følgende:

• Alle annoncer og kampagner, som du lod være aktive, bliver vist igen.
  • Annoncer og kampagner, som du har sat på pause, bliver ikke vist, før du genaktiverer dem.

Før du begynder

Hvis du ikke selv har anmodet om at få din konto lukket: Se disse almindelige problemer med at logge ind, hvis du ikke kan logge ind på Google Ads og ikke selv har anmodet om at få din konto lukket. Hvis du stadig har problemer med at logge ind, skal du sende en anmodning om genaktivering.

Husk! Google Ads-konti, der har været inaktive i mere end 15 måneder (dvs. at der ikke har været brugt penge på kontoen i mere end 15 måneder), lukkes automatisk. Du kan til enhver tid genaktivere din konto ved at følge nedenstående trin eller ved at indsende en anmodning om genaktivering.

Hvis du også har slettet din Google-konto: Du skal gendanne din Google-konto, før du kan genaktivere din Google Ads-konto.

Hvis du ikke vil have, at dine annoncer automatisk begynder at køre, når du genaktiverer din konto: Log ind på din konto, og sørg for at sætte dine annoncer, annoncegrupper eller kampagner på pause. Du kan genaktivere dem, når din konto er blevet aktiveret.

Sådan genaktiverer du din konto

Sådan genaktiverer du din Google Ads-konto:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  4. Klik på sektionen Kontostatus for at udvide den.
  5. Klik på Genaktiver min konto.

Din kontos status ændres til "Aktiv".