Reactivar un compte de Google Ads cancel·lat

Google Ads logo Registrar-se a Google Ads

Sembla que encara no teniu cap compte. Podeu registrar-vos pel vostre compte a continuació o obtenir assistència personalitzada gratuïta amb un expert en Google Ads.

Comença ara

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Reactivar un compte de Google Ads és gratuït i només tardareu un moment a fer-ho. Aquest article explica com es pot reactivar un compte cancel·lat.

Com es pot reactivar un compte

Nota: només els usuaris amb accés administratiu poden reactivar un compte cancel·lat. Si no teniu accés administratiu, no veureu l'opció Reactivar el meu compte a "Estat del compte", a les vostres preferències. Els usuaris amb accés estàndard han de contactar amb un usuari administrador per reactivar els seus comptes.

Per reactivar el compte de Google Ads:

1. Aneu a Preferències del compte.
    1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
    2. Feu clic a la icona Administració Admin Icon.
    3. Feu clic a Preferències.
  2. Feu clic a la secció Estat del compte per desplegar-la.
  3. Feu clic a Torna a activar el meu compte.

L'estat del compte canviarà a "Actiu".

Nota: en cas que el compte estigui enllaçat a un compte de gestor, només el podreu reactivar si el gestor no ha arribat al límit màxim de comptes. Si hi ha arribat, haurà de desenllaçar o cancel·lar almenys un dels comptes gestionats que tingui actius perquè pugueu reactivar el compte.

Preguntes freqüents

Què passarà amb els meus anuncis quan reactivi el compte?

Quan vau cancel·lar el compte, tots els anuncis que teníeu actius es van deixar de mostrar. Quan reactiveu el compte, passarà el següent:
  • Els anuncis o les campanyes que vau deixar actives començaran a publicar-se altre cop.
  • Els anuncis o les campanyes que vau posar en pausa no es publicaran fins que no els torneu a activar.

Si no voleu que els anuncis es comencin a publicar automàticament quan reactiveu el compte, inicieu la sessió al compte i assegureu-vos de posar en pausa els anuncis, els grups d'anuncis o les campanyes. Podeu reactivar-los un cop hàgiu activat el compte.

Què passa si jo no he sol·licitat la cancel·lació del compte?

Si no podeu iniciar la sessió a Google Ads i tampoc no heu sol·licitat la cancel·lació del compte, consulteu els problemes habituals d'inici de sessió. Si encara teniu problemes per iniciar la sessió, envieu una sol·licitud de reactivació.
Els comptes de Google Ads que han estat inactius durant 15 mesos com a mínim, és a dir, que no han fet cap despesa durant més de 15 mesos, es cancel·len de manera automàtica. Sempre podeu reactivar el vostre compte seguint els passos següents o enviant una sol·licitud de reactivació.

Què passa si també he suprimit el meu Compte de Google?

Per poder reactivar el compte de Google Ads, primer heu de recuperar el Compte de Google.

Què passa si no veig cap opció per reactivar-lo?

Només els usuaris amb accés administratiu poden reactivar un compte cancel·lat. Si no teniu accés administratiu, no veureu l'opció Torna a activar el meu compte a "Estat del compte", a les vostres preferències. Els usuaris amb accés estàndard han de contactar amb un usuari administrador per reactivar els seus comptes.
En cas que el compte estigui enllaçat a un compte de gestor, només el podreu reactivar si el gestor no ha arribat al límit màxim de comptes. Si hi ha arribat, haurà de desenllaçar o cancel·lar almenys un dels comptes gestionats que tingui actius perquè pugueu reactivar el compte.