Uuden maksutavan lisääminen Google Adsiin

Maksutapa on tapa, jolla maksat Google Adsista.

Käytettävissä olevat maksutavat riippuvat tilisi maasta ja valuutasta. Jos haluat nähdä, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissä tililläsi, käytä maksutapahakua.

Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksutavat voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi.

Huom. Jos korttisi myöntäjä tai pankkisi sijaitsee Euroopan talousalueella, sinulta saatetaan edellyttää ylimääräistä todennusprosessia kortin omistajuuden vahvistamiseksi. Tämä ylimääräinen todennus voi tapahtua esimerkiksi puhelimeen lähetettävällä kertakäyttökoodilla.  Kortin myöntäjä tai pankki voi edellyttää lisävahvistusta, kun teet maksuja, lisäät uuden credit- tai debit-kortin tai milloin tahansa muulloin, kun kortin myöntäjä tai pankki katsoo sen tarpeelliseksi.

Google noudattaa Euroopan talousalueella toimiville pankeille ja maksujen käsittelijöille PSD2-maksupalveludirektiivissä asetettuja uusia turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan korttisi myöntäjään tai pankkiisi.

Ohjeet

Maksutapa lisätään eri tavalla riippuen siitä, oletko lisäämässä laskutustietoja Google Adsiin ensimmäistä kertaa vai onko laskutustiedot jo määritetty.

Jos lisäät laskutustiedot ensimmäistä kertaa

Kun olet luonut Google Ads ‑tilin, voit lisätä laskutustietosi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse yritysosoitteesi maa tai alue. Klikkaa Jatka.
  4. Anna yrityksesi osoite. Klikkaa Jatka.
  5. Tee laskutusvalinnat ja lisää laskutustietosi. Käytettävissä olevat vaihtoehdot riippuvat siitä, missä maassa laskutusosoitteesi sijaitsee ja minkä valuutan olet valinnut, sekä siitä, onko joitakin maksutapoja poistettu tilapäisesti käytöstä tililläsi.
  6. Tarkista ja hyväksy Google Adsin käyttöehdot.
  7. Valitse Lähetä ja aktivoi.
    • Jos maksuasetuksena on automaattiset maksut: Kun tilisi on aktivoitu ja laskutustietosi käsitelty, luomiasi uusia mainoksia ja kampanjoita voidaan alkaa näyttää Googlessa. Jos et halua niiden näkyvän heti, muista keskeyttää kampanjasi.
    • Jos maksuasetuksena on manuaaliset maksut: Mainoksia aletaan näyttää, kun tililläsi on saldoa. Klikkaa työkalukuvaketta , valitse Laskutus ja lisää sitten saldoa valitsemalla Suorita maksu.

Jos olet jo määrittänyt laskutustiedot

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Maksutavat.
  4. Valitse Lisää maksutapa.
  5. Käytettävissä olevat maksutavat tulevat näkyviin. Ne perustuvat yrityksen osoitteeseen, tilin valuuttaan, maksuasetukseen sekä siihen, onko joitakin maksutapoja poistettu tilapäisesti käytöstä tililläsi.
  6. Lisää maksutavan tiedot ja hyväksy Google Adsin käyttöehdot.
  7. Jos haluat tehdä tästä maksutavasta ensisijaisen, varmista, että Aseta tämä maksutapa ensisijaiseksi ‑kohdan valintaruutu on valittuna.
  8. Klikkaa Tallenna.

Huom. Pankkitilin lisääminen maksutavaksi edellyttää lisäksi pankkitilin vahvistamista. Muista, että tämä saattaa joissakin tapauksissa kestää 3–5 arkipäivää. Lue lisää pankkitilin lisäämisestä maksutavaksi.