Uuden maksutavan lisääminen Google Adsiin

Maksutapa on tapa, jolla maksat Google Adsista.

Käytettävissä olevat maksutavat riippuvat tilisi maasta ja valuutasta. Jos haluat nähdä, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissä tililläsi, käytä maksutapahakua.

Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksutavat voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi.

Ohjeet

Maksutapa lisätään eri tavalla riippuen siitä, oletko lisäämässä laskutustietoja Google Adsiin ensimmäistä kertaa vai onko laskutustiedot jo määritetty.

Jos lisäät laskutustiedot ensimmäistä kertaa

Kun olet luonut Google Ads ‑tilin, voit lisätä laskutustietosi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse yritysosoitteesi maa tai alue. Klikkaa Jatka.
  4. Anna yrityksesi osoite. Klikkaa Jatka.
  5. Tee laskutusvalinnat ja lisää laskutustietosi. Näkemäsi vaihtoehdot riippuvat siitä, missä maassa laskutusosoitteesi sijaitsee ja minkä valuutan olet valinnut, sekä siitä, onko joitakin maksutapoja poistettu tilapäisesti käytöstä tililläsi.
  6. Klikkaa Jatka.
  7. Tarkista ja hyväksy Google Adsin käyttöehdot.
  8. Valitse Lähetä ja aktivoi.
    • Jos maksuasetuksena on automaattiset maksut: Kun tilisi on aktivoitu ja laskutustietosi käsitelty, luomiasi uusia mainoksia ja kampanjoita voidaan alkaa näyttää Googlessa. Jos et halua niiden näkyvän heti, muista keskeyttää kampanjasi.
    • Jos maksuasetuksena on manuaaliset maksut: Mainoksia aletaan näyttää, kun tililläsi on saldoa. Klikkaa rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta , valitse Laskutus ja maksut ja klikkaa Suorita maksu.

Jos olet jo määrittänyt laskutustiedot

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Maksutavat.
  4. Valitse Lisää maksutapa.
  5. Käytettävissä olevat maksutavat tulevat näkyviin. Ne perustuvat yrityksen osoitteeseen, tilin valuuttaan, maksuasetukseen sekä siihen, onko joitakin maksutapoja poistettu tilapäisesti käytöstä tililläsi.
  6. Lisää maksutavan tiedot ja hyväksy Google Adsin käyttöehdot.
  7. Jos haluat tehdä tästä maksutavasta ensisijaisen, varmista, että Aseta tämä maksutapa ensisijaiseksi ‑kohdan valintaruutu on valittuna.
  8. Klikkaa Tallenna.

Huom. Pankkitilin lisääminen maksutavaksi edellyttää lisäksi pankkitilin vahvistusta. Muista, että tämä saattaa joissakin tapauksissa kestää 3–5 arkipäivää. Lue lisää pankkitilin lisäämisestä maksutavaksi.