Fjern produkter fra kontoen din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Alle produkter utløper fra Merchant Center-kontoen din 30 dager etter siste innlasting. Produktene kan lastes inn på nytt ved å sende inn feeden på nytt eller planlegge regelmessige feedopplastinger. Google sjekker også nettstedet ditt regelmessig, og produktene lastes automatisk inn på nytt hvis produktinformasjonen kan valideres – for eksempel ved å gjennomsøke strukturerte schema.org-data på produktlandingssidene.

Du kan fjerne produktinformasjon eller bestemte produkter når som helst.

Merk: Når du fjerner produkter fra Merchant Center, kan det ta 24–48 timer før produktene er fjernet fra annonser og kostnadsfrie oppføringer.

Fjern varer fra feeden: Hvis du oppdaterer produktene dine via en feed, må du slette produktene fra feedfilen og sende den inn på nytt.

Bruk attributtet for utløpsdato [expiration_date]: Legg til utløpsdatoen for alle varene du vil fjerne på en bestemt dato. Finn ut mer om attributtet for utløpsdato [expiration_date]

Fjern varer fra «Alle produkter»-siden: Du kan fjerne enkeltprodukter på «Alle produkter»-siden i Merchant Center.

1. Velg Produkter > Alle produkter på navigasjonsfanen til venstre i Merchant Center.
  2. Merk av i boksene ved siden av produktene du fjerner.
  3. Velg Slett de valgte varene-ikonet Delete øverst i listen. Du kan ikke gjenopprette produktene når du først har fjernet dem.
  4. (Valgfritt) Hvis du vil fjerne produktene for godt, kan du slette dem fra feeden før neste opplasting. Hvis produktene ikke fjernes fra feeden, blir de lagt til i Merchant Center igjen ved neste opplasting.

Linker til relatert innhold