Tuotteiden poistaminen tililtä

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kaikki tuotteet vanhenevat Kauppiaskeskus-tililtä 30 päivää edellisen päivityksen jälkeen. Voit päivittää tuotteet lähettämällä syötteen uudelleen tai ajoittamalla säännöllisiä syötelatauksia. Google myös tarkistaa sivustosi säännöllisesti ja päivittää tuotteesi automaattisesti, jos tuotetiedot voidaan vahvistaa. Päivitys tapahtuu esimerkiksi indeksoimalla strukturoitu schema.org-data tuotteiden laskeutumissivuilla.

Voit poistaa tuotetiedot tai tietyt tuotteet milloin tahansa.

Huom. Kun poistat tuotteen Kauppiaskeskuksesta, voi kulua 24–48 tuntia, ennen kuin tuote poistuu mainoksista ja maksuttomista listauksista.

Tuotteen poistaminen syötteestä: Jos päivität tuotteitasi syötteen avulla, poista tuotteet syötetiedostosta ja lähetä syöte uudelleen.

Viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] ‐määritteen käyttäminen: Lisää viimeinen voimassaolopäivä tuotteeseen, jonka haluat poistaa tiettynä päivänä. Lue lisää viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] ‑määritteestä.

Tuotteiden poistaminen Kaikki tuotteet ‐sivulta: Voit poistaa yksittäisiä tuotteita Kauppiaskeskuksen Kaikki tuotteet ‐sivulta.

1. Valitse Kauppiaskeskuksen vasemmalta navigointivälilehdeltä Tuotteet > Kaikki tuotteet.
  2. Valitse poistettavien tuotteiden valintaruudut.
  3. Valitse luettelon yläreunasta Poista valitut kohteet Delete. Poistettuja tuotteita ei voi palauttaa.
  4. (Valinnainen) Jos haluat poistaa tuotteet pysyvästi, poista tuotteet syötteestä ennen seuraavaa latausta. Jos tuotteita ei poisteta syötteestäsi, ne lisätään uudelleen Kauppiaskeskukseen seuraavalla latauskerralla.