Erilaisia konversioiden seurantatapoja

Kun mainostat Google Adsin avulla, haluat ehkä nähdä, johtiko mainoksesi klikkaus tiettyyn toimintaan, kuten ostoksen tekemiseen verkkosivustollasi, yritykseesi soittamiseen tai sovelluksesi lataamiseen.

Ensimmäinen vaihe konversioiden seurannassa on seurattavan toiminnan valitseminen.

Huom. Jos konversioiden seuranta on sinulle uutta ja haluat tietää, miten se toimii, lue artikkeli Tietoja konversioseurannasta.

Seurattavan konversiotyypin valitseminen

Etsi vasemmalta konversiotyyppi, jota haluat seurata, ja klikkaa sitten oikealta ohjelinkkiä.

Näitä haluan seurata

Lue nämä ohjeet

Verkkosivustolla tehdyt ostokset, uutiskirjeen tilaukset, painikkeen klikkaukset tai muu vastaava toiminta sivustolla Verkkosivuston konversioseurannan määrittäminen
Sovelluksen asennukset tai sovelluksessa tehdyt ostokset

Valitse vähintään yksi seuraavista:

Puhelut

Valitse vähintään yksi seuraavista:

Offline-konversiot, kuten mainoksen näyttämistä seuranneet käynnit kaupassa tai puhelut Offline-konversioiden seuranta

Lisävinkki: Useiden erilaisten konversiotyyppien seuranta

Haluatko seurata useita erityyppisiä konversioita? Määritä jokaiselle seurattavalle konversiotyypille oma konversiotapahtuma. Voit esimerkiksi määritellä yhden konversiotoiminnon seuraamaan verkkosivustollasi tehtäviä ostoksia ja toisen seuraamaan mainoksistasi tulevia puheluita.

Voit myös määritellä useita konversiotoimintoja jokaiselle konversion lähteelle. Oletetaan esimerkiksi, että haluat seurata kahta eri toimintoa verkkosivustollasi: ostoksia ja uutiskirjeen tilauksia. Määrittelet kaksi konversiotoimintoa: yhden ostoksille ja toisen tilauksille.

Jos seuraat useita konversiotoimintoja, sinun kannattaa ehkä käyttää asetusta Sisällytä konversioihin, jos haluat valita, mitkä konversiot sisällytetään Konversiot-raportointisarakkeeseen. Lisätietoja