Forskellige metoder til sporing af konverteringer

Når du kører annoncer med Google Ads, vil du måske gerne se, om klik på din annonce fik en kunde til at foretage en bestemt handling, f.eks. køb på dit website, opkald til din virksomhed, eller download af en app.

Det første trin i processen med at spore konverteringer er, at du vælger, hvad du vil spore.

Bemærk! Hvis du ikke har prøvet at spore konverteringer før og gerne vil vide, hvordan det fungerer, skal du læse om konverteringssporing.

Vælg den type konvertering, som du vil spore

Find den type konvertering, som du vil spore i venstre side, og følg derefter linket til vejledningen i højre side:

Hvis du vil spore:

Skal du gøre følgende

Køb på dit website, tilmeldinger til nyhedsbreve, klik på knapper eller andre handlinger på dit website Konfigurer konverteringssporing for dit website
Installationer af din app eller køb via din app

Vælg en eller flere af følgende:

Telefonopkald

Vælg en eller flere af følgende:

Offlinekonverteringer, f.eks. butiksbesøg eller telefonopkald, efter din annonce blev vist Spor offlinekonverteringer

Tip! Spor flere forskellige typer konverteringer

Vil du gerne spore flere forskellige typer konverteringer fra ovenstående liste? Så skal du bare konvertere en anden konverteringshandling for hver type konvertering, som du vil spore. Du kan f.eks. opsætte én konverteringshandling med henblik på sporing af køb på dit website og en anden med henblik på sporing af opkald fra dine annoncer.

Du kan også opsætte flere forskellige konverteringshandlinger for hver konverteringskilde. Lad os som eksempel sige, at du gerne vil spore to forskellige handlinger på dit website: Køb og tilmeldinger til et nyhedsbrev. Du opsætter derfor to konverteringshandlinger: Én for køb og én for tilmeldinger til et nyhedsbrev.

Hvis du sporer flere konverteringshandlinger, kan du bruge indstillingen "Medtag i "Konverteringer"" til at vælge, hvilke konverteringer der skal medtages i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Få flere oplysninger